reklama
Kochane co do zamartwień o męża..eee mój pracuje zazwyczaj w delegacji..... wyjeżdża w pon o 3 a wraca w nocy w pt lub sobotę:-( Martwię się jak szalona jak wraca po całym dniu pracy pare set km.... a już po tylu latach się powinnan przyzwyczaić.....
Najgorzej że teraz był 3 tyg w domu i Jagoda budzi się w nocy i woła "tatuś" a ja jej muszę tłumaczyć że jest w pracy:-(
Najgorzej że teraz był 3 tyg w domu i Jagoda budzi się w nocy i woła "tatuś" a ja jej muszę tłumaczyć że jest w pracy:-(
MantaZG
Fanka BB :)
olavip- ja mojemu zapowiedziałam, że jak kiedyś wpadnie na zmianę pracy , która będzie się opierała na delegacjach to moze z niej w ogole nie wracac - hehe - tak sobie zartuje, nie zostawilabym mojego Pana. Ale podziwiam kobiety, ktore znosza takie rozłąki. Dla mnie traumą było jego wojsko paaare lat temu jak się poznalismy... trzy tygodnie znajomosci a on siup! - do wojska. praca, praca...najwazniejsze jak para się szanuje i sobie ufa.. wtedy delegacje da sie przetrwać no ale przykro i smutno bardzo... za to jaka radosc jak wraca!! ojojoj!:-)
tunia - dobrze wiedzieć, ze nie tylko ja "choruje"
----
Mandaryyyynki, mandaryyyynki
dla chłopczyka lub dziewczyyyynki.
dla mej maaałej okruszyyynki.
Na na naaaa na....
Na na naaaa na...
tunia - dobrze wiedzieć, ze nie tylko ja "choruje"
----
dla chłopczyka lub dziewczyyyynki.
dla mej maaałej okruszyyynki.
Na na naaaa na....
Na na naaaa na...
Perelandra
witam panie
nie ogarniam was
nie ogarniam was
reklama
Perelandra
mój zadzwonił, że będzie godzinę później, a to było chyba 1,5 h temu.... ale mam nerwa
a ja tu z obiadkiem na 18 czekam... on w końcu dotrze i z obiadkiem zasiądzie przed tv i oczywiście będzie zdziwiony moją reakcją na to sytuację
a ja tu z obiadkiem na 18 czekam... on w końcu dotrze i z obiadkiem zasiądzie przed tv i oczywiście będzie zdziwiony moją reakcją na to sytuację