reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Perelandra hehe

Co do delegacji swoje też przeżyłam... Wyjezdzał w poniedziałek nad ranem i wracał w piątek wieczór.. Musiał rzucić w koncu jak pewnego razu z niedzieli na poniedziałek byłam psychicznym dnem, wyłam i nie mogłam sie uspokoic- bo i kase dostal wtedy smieszna kolejnymiesiac.
Potem znowu jezdzil jako dostawca i znowu caly tydzien- tutaj czesto bralam psa i jezdzilam z nim jak np. wyjezdzal z opoznieniem we wtroek po poludniu to po zajeciach psa juz mial i torbe z rzeczami i w droge ;-) Nawet fajnie bylo.. Ale znowu trauma jak caly tydzien byl poza domem..
Wkoncu go tak oszukal facet, ehh szkoda gadac..
Potem wrocilismy do trojmiasta i tez jako kurier jezdzil, ale po 3city tylko.. raz w srodu az za elbląg pałęk, dzierzgon.. i znowu nerwy eeeeeh
ulżyło mi jak przestał jezdzic- no ale co mam kolejna traume z powrotami i wolalabym zeby autem wracal do domu nei autobusami.. A sie w Londynie nie da no i co poradze..
M A S A K R A no z nami babami i naszymi schizami ;-)

reklama
mój zadzwonił, że będzie godzinę później, a to było chyba 1,5 h temu.... ale mam nerwa
a ja tu z obiadkiem na 18 czekam... on w końcu dotrze i z obiadkiem zasiądzie przed tv :wściekła/y: i oczywiście będzie zdziwiony moją reakcją na to sytuację

u mnie to norma. (chociaz sie poprawiło - tfu! tfu!)
zawsze jak mi mowil "godzinka" to ze dwie doliczałam, a potem dzwonilam i....znowu doliczalam. ahhaha

Te nasze chlopy sa nie mozliwe a mowia ze to my wariatki jestesmy a sami sie okreslic nie moga:-)

bo jesteśmy:tak:

-----------
Dobra Drogie Panie.. mój czas dziś dobiegł końca. Więcej atrakcji nie przewidziałam na tutejsze rozmówki dzis. Życzę spokojnie przespanych nocy... albo chociaż pół:-) dbajcie o siebie.

Ide spac zebym o 8 wygrała Domestos. :-D:-D:-D

dziewczyny ile wy piszecie...
co do przytulanek to do 14 tyg nic,balam sie po kiedys stracilam dzieciatko,za to teraz wszystko gra:) moj m bal sie ale udalo mi sie go przekonac. Wczoraj nie zagladalam bo serial ogladalam, kurcze jedna godzina dodatkowa w pracy a daje w kosc nogi mi odpadaja.Jutro ide do lekarza by sprawdzil cisnienie,ciekawe co tam powie ,ale w ostatnim tygodniu mialam normalne.Strasznie sie ciesze bo w piatek jedziemy nad morze:) do znajomych,naszym kotem zajmie sie kolezanka,najchetniej zabralabym ja ze soba :)

Siedzę i zajadam kabanosa :-)
słodkie ode mnie odeszło mam nadzieję że na dłużej :-D

MaMicurina
właśnie słyszałam że joga daje popalić . Nie wiem czy mi się spodoba ale chyba się zapisze chociaż na jedne zajęcia :tak:

reklama
Do góry