reklama
V
villandra8
Gość
podpisuję się pod tymManta trzymam kciuki za domestos
Ja chyba też znikam - padnięta jakaś jestem (może po tej rozprawie z żelazkiem?), zgaga trochę daje w kość (pewnie po tych trzech talerzach pomidorówki), a teraz jeszcze z zupełnie niewiadomych powodów coś mnie kłuje lewy sutek. No i M(aruda) się odzywa... Czy można kogoś nauczyć choć odrobiny optymizmu?
Życzę wszystkim spokojnej i przespanej nocki oraz pogody (ducha) na jutro ;-)
Angel.
Zwierzoholik;)
Nie no dobra nie ogarnęłam tematu ...o co chodzi z domestosem
to kto ogląda porodówkę?
to kto ogląda porodówkę?
Kasiurek1983
Fanka BB :)
mnie tez a w lato jak widze panny wymalowane wyszykowane i brudne nieoskrobane piety to mnie dziwga !!!!weź, weź, feeeeeeeeeeee! nogi nogami, ale stopy to najobrzydliwsza część ciała. aż mnie dreszcze przechodzą
wyslalam do musteli
ps nie wiedzialam ze mamy przydatne linki ;/
mata-kow
mama do kwadratu :)
Tunia - jak nie rurkami to mnie mlekiem w tubce denerwujesz!
M dzis na głodnego do sklepu podjechał, wziął kilka opakowań orzeszków, krakersy z makiem i sezamem, ciacha z czkekoladą.... nałożyłam po małej garstce do miseczki i MUSI mi to wystarczyć
na manadrynki to wczoraj mialam atak - kupilismy z kilogram i godzine po porwocie nic juz nie bylo
a jakie są mandarynki? Juz normalnie smakuja, czy dalej "pędzone"? Sezon na gruszki z sadu się skończył, winogrona też... jabłka jeszcze jakies są... teraz pora na mandarynki i klementynki
Tak poza tym to mój mąż też się z dzieciaczkiem nie utożsamia. Przykro mi czasem jak mu mówie że kopie małuch a on nawet nie chce dłużej ręki na brzuchu potrzymac żeby poczuc małego... No ale może na to przyjdzie jeszcze czas... i mówie mojemu męzowi że jak sie Maluch urodzi to nawet nie będzie wiedział że ty to ojciec bo jego głosu nie zapamięta z życia płodowego. bo przecież nasze maluszki już słysza.
Są rózni faceci i róznie na ciąże reagują, ale spokojnei, maluszek głos tatusia słyszy - jak na przykłąd ze soba rozmawiacie
Mój juz się zarzeka, że jak dzidzia się urodzi to będzie siedział w pracy po 14h albo na drugi etat pójdzie, żeby kasy było więcej, bo przecież na dziecko będą potrzebne niezliczone tysiące. Materialista pieprz... jeden. Jak tego słucham, to mi niedobrze - zwłaszcza, że choć może bogaczami nie jesteśmy, to finansowo nie narzekam (osobiście wychowałam się w znacznie niższym statusie materialnym, więc doceniam, co mam; i oszczędzać też potrafię - w przeciwieństwie do niego).
Oczywiście wszelkie perswazje pt. że nie tylko pieniądz to groch o ścianę...
wiesz, może on tak do końca materialista nie jest, tylko czuje sie dopowiedzialny za rodzinę;-) zaczasu mu wybij z głowy siedzenie w pracy cały dzień, bo Ty tez musisz miec chwilkę dla siebie w ciągu dnia (chyba, ze nie przeraża go zycie z zrzędzącą i wymęczona żoną )
czasami to jest tak: " wiedziałam co brałam - nastepnie go poznałam" - ahaha
Mojego tak sponiewierala praca dzisiaj ze zasnal jak dlugi na lozku w samych bokserkach i ptaszka mu widaca ja glupia zamiast go przykryc to sie smieje i zdjecia robie
ale ja z tymi fotkami na brzuszkowy to żartowałam
M ma z pracy do domu jakies 20 min. Jak mija 40 i go nie ma - telefon. Mieszkamy blisko straży, gdzie jest oddział ratwnictwa drogowego i jak wyjeżdżają na sygnale w porze powrotu m z pracy zarz dzownię. Jak nie odbiera albo włącza sie poczta - panika... Mieszkam w zagłębiu miedziowym i tu faceci rwa się do pracy w kopalni (bo kasa całkiem niezła), ale ja od razu mówiłam, że praca w charakterze górnika, zawdowego kierowcy, w delegacjach itp. odpada - chyba bym na prochach non stop jechałaa co do zamartwiania się o Lubego. ja tez sie martwie i to czasami przesadnie
baby sa dziwne.
witam panie
nie ogarniam was
Mój mąż też pracuje w takich głupich godzinach że praktycznie cały dzień go nie ma Teraz to chyba standard
Witam w klubie... Teoretycznie praca od 8 do 16 - praktycznie - jak uda mu się rano wstac, to juz o 6 (jak nie wczesniej) potrafi pojechać, no i siedzi do oporu... Jak jest przed 18 to ciesze się, ze szybko wrócił
ale piszecie kobitki - normalnie gorąca linia tu dziś Tunia popiła mleczka (nie było przeterminowane?) i zamieniął się w konia
Ja padam, bo mała mnie wyciągnęła na rowerek i smignełysmy do babci. Jak usiadłam na kanapie tak przez 2 h nie mogłam się ruszyc, tak mnie biodra bolały zaraz chyba polecę do łózka, bo padam...
monika2412
Cały dzień staram się czytać wszystko i nie daje rady jejku strasznie dużo piszecie Angel a o co chodzi z tą porodówką jakiś film ???
Angel.
Zwierzoholik;)
Monika- to taki program na TLC ruszył własnie z angielskej porodówki historia kilku babek co akurat przyjechaly rodzić ;-) No i jak to im sie udaje :-)
Perelandra
Angel ten program nie na moje nerwy
reklama
Yummy_mummy_82
Czesc dziewczyny Jestem nowa na tym forum ale z ogromną (podwojna) radością dołączam do grona marcówek 2012. Termin mam na 17 marca, ale obawiam sie, ze przy podwojnym dociazeniu pozostanie on nieosiagalny Tym bardziej, ze pierwsza dzidzie ( corcie) urodzilam przed terminem. Co prawda moje niespozyte sily witalne aktualne w 1 ciazy sa juz zdecydowanie nieaktualne;-)) Moje cisnienie w chwilach szalenstwa dobija do 115/50
Siedze w domku z mala, a jej energia wydaje sie nie miec granic Na szczescie od stycznia startujemy z przedszkolem, pod warunkiem ze otworza nam grupe. W innym wypadku bede sie przetaczac przez place zabaw niczym sloniowa kula sniegowa
No wlasnie, wracajac do tej dwojki- w moim brzuchu grasuja dwa lobuzy- ponoc chlopczyk i dziewczynka Waza juz po 300 gram, co widac po rozmiarach mojego brzucha
Pozdrawiam mamusie podwojne i pojedyncze:-)
Siedze w domku z mala, a jej energia wydaje sie nie miec granic Na szczescie od stycznia startujemy z przedszkolem, pod warunkiem ze otworza nam grupe. W innym wypadku bede sie przetaczac przez place zabaw niczym sloniowa kula sniegowa
No wlasnie, wracajac do tej dwojki- w moim brzuchu grasuja dwa lobuzy- ponoc chlopczyk i dziewczynka Waza juz po 300 gram, co widac po rozmiarach mojego brzucha
Pozdrawiam mamusie podwojne i pojedyncze:-)