reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
wy znow o slodkim :-) ale dzis spoko gadajcie sobie ja zapasy mam uzupelnione :-) i tez sie obzeram a co tam, pozniej bede sie martwic
kamilaedi
na manadrynki to wczoraj mialam atak - kupilismy z kilogram i godzine po porwocie nic juz nie byloja wcinam mandarynki wlasnie i szukam gratisów na necie
jutro o 8 moze uda mi się zdobyć Domestos
pinula30
Witam, klikam z pracy
Wy tu tak o słodkim, to wygrzebałam z torebki wszystkie Rafaello, które noszę tam schowane na czarną godzine... i pochłonełam 6 na raz... Od razu lepiej
Ja znów mam za sobą ciężki dzioeń. Z rana mnie zdenerwowała mamuśka, pożniej w pracy kierowniczka. Masakra jakas. Mązmnie za to zabiera na obiad na miasto, żeby w domu nie gotowac.
Tak poza tym to mój mąż też się z dzieciaczkiem nie utożsamia. Przykro mi czasem jak mu mówie że kopie małuch a on nawet nie chce dłużej ręki na brzuchu potrzymac żeby poczuc małego... No ale może na to przyjdzie jeszcze czas... i mówie mojemu męzowi że jak sie Maluch urodzi to nawet nie będzie wiedział że ty to ojciec bo jego głosu nie zapamięta z życia płodowego. bo przecież nasze maluszki już słysza.
No ale liczę na to że mu się instynkt tacierzyński prędziej czy później włączy
byle do 18.... zamykam ten burdel i relaksik
Wy tu tak o słodkim, to wygrzebałam z torebki wszystkie Rafaello, które noszę tam schowane na czarną godzine... i pochłonełam 6 na raz... Od razu lepiej
Ja znów mam za sobą ciężki dzioeń. Z rana mnie zdenerwowała mamuśka, pożniej w pracy kierowniczka. Masakra jakas. Mązmnie za to zabiera na obiad na miasto, żeby w domu nie gotowac.
Tak poza tym to mój mąż też się z dzieciaczkiem nie utożsamia. Przykro mi czasem jak mu mówie że kopie małuch a on nawet nie chce dłużej ręki na brzuchu potrzymac żeby poczuc małego... No ale może na to przyjdzie jeszcze czas... i mówie mojemu męzowi że jak sie Maluch urodzi to nawet nie będzie wiedział że ty to ojciec bo jego głosu nie zapamięta z życia płodowego. bo przecież nasze maluszki już słysza.
No ale liczę na to że mu się instynkt tacierzyński prędziej czy później włączy
byle do 18.... zamykam ten burdel i relaksik
reklama
MantaZG
Manta a logowlas sie na tych stronach co linki podawaly dziewczyny tam tez przysylaja probki dla dzidzi ja sie wczoraj pologowalam wszedzie zobaczymy co mi przyjdzie:-)
tak, logowałam. A teraz z musteli dostalam e-mail zwrotny prosza o dane adresowez