Bozienka24
Fanka BB :)
ivi wpraszam sie na zupke hmm wam pepek wywala a mi nie troszke sie zmniejszyl ale niema tragedi ehhh pewnie przy chlopcach szybciej wychodzi pepek podobno i chyba cos w tym jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Manta - czasami trza być wręcz chamskim i twardo powiedzieć co i jak <wiem,że top rodzina i ja też jestem taka że duuuużżżżo przemilczę ale do czasu> jak przegina to trzeba ostro. Zazwyczaj jest tak że taka osoba się wielce obrazi na pare tyg a potem udaje że nic się nie stało, więc spoko. A jak się obrazi na dobre to znaczy że lubi krytykować innych a krytyki swojej osoby nie znosi,więc trudno..... Ale skoro zadręcza twoją mamuśkę,to walcz o święty spokój dla Was wszystkich <to ona się martwi o ciebie a ty o nia i kółko się zamyka> ww ogóle relacje rodzinne są trudne...ale bądź silna Kochana!