Dzien dobrerek, jakos przebrnęłam przez te stronice ;-)
a oczywiscie zasnęłam po 3 i ciągiem do 13
ajako jak zawsze bezbłędna ze swoimi opisami sytuacji
nie no czesanie barbie o 5 nad ranem w wymyślne fryzury mnie powaliło
Manta- podpiszę się pod dziewczynami tylko.. Nie ma sensu tracic nerwow na takich ludzi.. Ja mam bardzo malutka rodzine- przez tyle lat wydawalo misie, ze przez to jestesmy bardziej zwiazani emocjonalnie jak inne rodziny i bylam z tego dumna. Ostatnio jednak ciezkie spadniecie klapek z oczu..
Ja przerwalam studia na 3 roku i tego CAŁA rodzina nie moze przestac przezywac, az w glowie sie nie miesci jak to wogole moze podlegac jakimkolwiek dyskusjom- moja sprawa
Za rok planuje zaczac co innego i kij wszystkim do tego, powiedzialam mamie i wszystko.
Ja mam problem z babcia.. Jest mi jedna z najdrozszych osob na swiecie, drugiej babci od strony ojca wogole nie widujemy, tylko ta byla. No i mieszka u mamy za płotem co bylo błogoslawienstwem w czasie dziecinstwa i jest koszmarem na chwile obecna. Wszystko co sie dzieje jest pod pilna obserwacja- ona zamiast siedziec i robic na drutach tudziez ogladac seriale wenezuelsie siedzi tylko w oknie (przyslowiowo) i zyje zyciem innych!!!!! Nie da sie tego zniesc, stala sie straszna hipochondryczką, przezywamy wszyscy jej chorobe ale naprawde ma bardzo dobra opieke lekarska ojakiej inne dziadki by nie snily nawet!! a jej ciagle zle, ciagle narzeka..
Teraz 2 tygodnie temu miala urodziny, nie miala sil robic- moja mama wyprawila je u siebie! nie chcecie wiedziec jak sie zachowywala, naburmuszona, ani jednego dobrego slowa.. Moja mama potem plakala, a mnie po raz pierwszy w zyciu ogarnela taka zlosc na nia, ze niemam ochoty do niej isc nawet
Wszyscy sa zawsze lepsi od nas, jakies zasrane kuzynki ktorych na oczy nie widzialysmy, kazdy madrzejszy, ladniejszy i bogatszy- lepszy ogolnie! nie wazne co zrobie ja, siostra czy mama, ona to bardzo sozczednie w slowach pochwali/przytaknie- i zacznie sie 2 godzinny wywod o corce pani zdzisi ktora czego tam nie studiowala, jakiej tam pracy nie odstala i za jakiego bogacza nei wyszla. Noszz dobra nie zaglebiam, sie dalej moglabym godzinami.. Czlowiek juz ma dosc czasem, i marnuje swoje ostatnielata - kuzwa mac na pierwszego prawnuka czeka- myslicie, ze uslyszalam slowa tego typu? Nie conajwyzej, ze jakiejs sasiadki corka tez byla duza i ANI KILOGRAMA nie przytyla w ciazy!
No i wlasnie tak wygladaja ostatnio rozmowy z nia.. I jak tu sie cieszyc ta babcia poki sie jest w kraju, kiedy tak choruje? Ciezko naprawde.
To i ja sie wyzalilam ale jak zaczelam..to mi sie czara goryczy pod tym wzgledem przelewa..
Sorry..
Co do seksu, przytulanek i mezowego podejscia do ciąży.. to wczoraj , zegnam sie na GG w nocy z małżem i piszę
"Tęsknie strasznie"
a on na to
" No ja tez....chcialbym sie do brzusia juz przytulić"
a ja
" A do reszty mnie?
"
No sie normalnie tatus odnalazł w nowej roli!! Ja coś czuje, ze jak on to małe ujrzy to żonka zejdzie w zyciu na drugi plan
A niektorym naprawde polecam nocne tulenie ;-) Ja poprostu ak siedze dluzej gram czy na necie cos robie, to poloze sie na sekunde do niego potulic no a tam nocny wzwód
No to jak tu sie powstrzymac
I jak juz sie budzi to szybko wchodzi w role, a po wszystkim zasypia ja dalej wracam do swoich zajec
Aha ta pilke podobno ma tesciowa i tez mnie namawia bym w necie poszukala jakichs cwiczen dla ciezarnych rozciagajacych, na plecki czy cus- zaczynaja mi dokuczac :/