reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Tunia - myślałam, że marzenia się spełniaaaaaaaaaaaająąąąąą!:hmm::sad:

Kangurzyca - ja przywitałam się z rodziną w 39 tygodniu... brat w 41(?)
zobaczymy, zobaczymy.. :-)

reklama
a ja chciałabym hamburgera :D
a ja zajadam się w końcu naleśnikami - z serem

A urodziłam się dwa tygodnie po przewidzianym terminie. Ale taki poród jak moja mama, to też bym chciała: pierwsze skurcze poczuła o 14-stej, o 17:50 trafiła do szpitala, stwierdzono pierwszy okres porodu, wzięto na salę, a potem to już szybciutko - drugi okres porodu 5 minut, trzeci okres porodu 5 minut - dokładnie o 18:03 oznajmiałam donośnie całemu światu, że oto jestem :) To mogłoby być dziedziczne... Za to m wspierająco życzy mi co najmniej 24h na porodówce - czy to jest normalne?

Almanda pewnie ;-) I włassciwie to w tych witaminach dla ciezarnych tez jest prowitamina A ;-)
Ja tam z mila checia powitalabym ladniejszy koloryt skóry :tak: Brakuje mi grzanka dupki na słonku i solarce ( nie zeby jakas tapeciara ale lubilam sie dogrzac ;-) )

Angel na solarkę na pięć minutek w ramach światłoterapii możesz iść :-)

W rossmannie od 28 października będą piłki gimnastyczne w sprzedaży . Mogą się przydać pod koniec ciąży :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry