reklama
V
villandra8
Gość
a ja zajadam się w końcu naleśnikami - z serema ja chciałabym hamburgera
A urodziłam się dwa tygodnie po przewidzianym terminie. Ale taki poród jak moja mama, to też bym chciała: pierwsze skurcze poczuła o 14-stej, o 17:50 trafiła do szpitala, stwierdzono pierwszy okres porodu, wzięto na salę, a potem to już szybciutko - drugi okres porodu 5 minut, trzeci okres porodu 5 minut - dokładnie o 18:03 oznajmiałam donośnie całemu światu, że oto jestem To mogłoby być dziedziczne... Za to m wspierająco życzy mi co najmniej 24h na porodówce - czy to jest normalne?
Angel.
Zwierzoholik;)
Almanda pewnie ;-) I włassciwie to w tych witaminach dla ciezarnych tez jest prowitamina A ;-)
Ja tam z mila checia powitalabym ladniejszy koloryt skóry Brakuje mi grzanka dupki na słonku i solarce ( nie zeby jakas tapeciara ale lubilam sie dogrzac ;-) )
Ja tam z mila checia powitalabym ladniejszy koloryt skóry Brakuje mi grzanka dupki na słonku i solarce ( nie zeby jakas tapeciara ale lubilam sie dogrzac ;-) )
reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
my juz w domku... wizyta, pozniej zalatwaianie spraw troche zeszlo... padam... ide zrobic jakis obiad a w zasadzie obiado-kolacje i pozniej doczytam was tu na glownym...