reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
A mnie dziś słabo jakoś, takie jakby odejście cukrów, brak sił, żeby obrać ziemniaki na obiad.. Parę kroków tylko poza domem, a poza tym odpoczynek, I bóle w plecach się pojawiają, wczoraj też mnie łupało w krzyżu,ale po lewej stronie, jak chciałam na lewym boku grzecznie zasnąć. Wyczytałam na temat obaw co do ruchów - że dopiero po 26 tygodniu należy się martwic, jeśli ruchy są bardzo słabiutkie albo jest ich mniej niż 10 na dzień.
To mnie trochę pocieszyło, bo tak jak część z Was, ze zjeżonym włosem czekałam na jakieś poruszenie Maleństwa, bo " dawno nie było".
I jeszcze to ,że teraz się niby takie próbne skurcze macicy zaczynają i nie byłam pewna, co odczuwam, czy kopniaczka , czy czkawkę, czy skurcze ( powinny być raczej regularne, nie?)
Ale jak dziecię dało mi kopa w nadstawioną rękę gdzieś u góry brzucha, to wreszcie nie miałam wątpliwości.
:happy:

reklama
rany ale mnie dziś muli
spać mi się chce, generalnie jestem nie do życia, do tego cały czas mnie mdli :crazy: zaraz zdechnę

Amandla sok z marchwi na pewno nie zaszkodzi, będziesz tylko bardziej "opalona"

Do góry