reklama
Kangurzyca37
Zaangażowana w BB
Kurczę, gdzieś mignęła niepostrzeżenie, ale to przez to ,że tyyyyle trzeba uzupełniać w czytaniu. Dzięki
Kangurzyca37
Zaangażowana w BB
A mnie dziś słabo jakoś, takie jakby odejście cukrów, brak sił, żeby obrać ziemniaki na obiad.. Parę kroków tylko poza domem, a poza tym odpoczynek, I bóle w plecach się pojawiają, wczoraj też mnie łupało w krzyżu,ale po lewej stronie, jak chciałam na lewym boku grzecznie zasnąć. Wyczytałam na temat obaw co do ruchów - że dopiero po 26 tygodniu należy się martwic, jeśli ruchy są bardzo słabiutkie albo jest ich mniej niż 10 na dzień.
To mnie trochę pocieszyło, bo tak jak część z Was, ze zjeżonym włosem czekałam na jakieś poruszenie Maleństwa, bo " dawno nie było".
I jeszcze to ,że teraz się niby takie próbne skurcze macicy zaczynają i nie byłam pewna, co odczuwam, czy kopniaczka , czy czkawkę, czy skurcze ( powinny być raczej regularne, nie?)
Ale jak dziecię dało mi kopa w nadstawioną rękę gdzieś u góry brzucha, to wreszcie nie miałam wątpliwości.
To mnie trochę pocieszyło, bo tak jak część z Was, ze zjeżonym włosem czekałam na jakieś poruszenie Maleństwa, bo " dawno nie było".
I jeszcze to ,że teraz się niby takie próbne skurcze macicy zaczynają i nie byłam pewna, co odczuwam, czy kopniaczka , czy czkawkę, czy skurcze ( powinny być raczej regularne, nie?)
Ale jak dziecię dało mi kopa w nadstawioną rękę gdzieś u góry brzucha, to wreszcie nie miałam wątpliwości.
Kangurzyca37
Zaangażowana w BB
Manta, idziemy prawie łeb w łeb
Znaczy, chodzi mi o wiek dziecięcia.
MantaZG
Fanka BB :)
Manta, idziemy prawie łeb w łeb
ciekawe , które będzie chciało szybciej się wydostać, hehe)))
Kangurzyca37
Zaangażowana w BB
Ja w swojej mamie siedziałam o dwa tygodnie dłużej niż termin przewidywał. Ale to chyba dziedziczne nie jest
MaMicurina
a ja chciałabym hamburgera
reklama
Perelandra
rany ale mnie dziś muli
spać mi się chce, generalnie jestem nie do życia, do tego cały czas mnie mdli zaraz zdechnę
Amandla sok z marchwi na pewno nie zaszkodzi, będziesz tylko bardziej "opalona"
spać mi się chce, generalnie jestem nie do życia, do tego cały czas mnie mdli zaraz zdechnę
Amandla sok z marchwi na pewno nie zaszkodzi, będziesz tylko bardziej "opalona"