reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
jestem już po wizycie opis w odpowiednim wątku

kurka przestraszyłam się dzisiaj bo wychodziłam i źle nogę postawiłam i zrobiłam łup pupą na ziemię,na szczęście tylko nogę mam udrapaną na razie nic nie boli

wzięłam się za robienie obiadu

teraz idę poczytać co naskrobałyście

Witam szanowne panie
wy już obiady pewnie gotujecie, a ja się zbieram do śniadania, tak mi jakoś zeszło... poczytałam co jadłyście i wybieram bułkę z białym serkiem i pomidorka :tak:

Abi
bierz magnez, bo tak zazwyczaj bywa przy jego niedoborach

mnie się śni niemal co noc, że palę papierosy ale to jak smok, tak jakbym chciała wchłonąć całą paczkę na raz.... popalałam sobie przed ciążą ale jakiegoś takiego głoda nigdy nie miałam i śmiać mi się chce jak się budzę taka opalona :confused: teściowa mi wmawia, że chce mi się palić ale to nie prawda

witam powoli was doczytuje ale wy macie produkcje haha ;] no i dzis na targu bylam zoabczyc jak ludzie wygladaja ;] hihi no i umoiwlam sie z diewczyna ze szpitala odkupilam duphaston bo nadal brac musze. Ale o dziwo oprocz kregoslupa to nic mnienie boli !!!!! ufffff bo sie wystraszylam moze w sumie to dzidzia gdzies tam lezala ?

Abi - ja polecam MAGNE B6 to jest najlepiej przysfajalna postac magnezu tzn w tych tabletkach prawie cala sie wchlania ;] ja poelcam na razie 2x2 dziennie - to jest standartowa dawka a pamietac nalezy ze nadmiar magnezu powoduje rozwolnienie TYLKO wiec mozesz brac spokojnie do wizyty u gina a na pewno po dwoch dniach minie wsyztsko ;] no i duzo bananow,kiwi pomiadorow bo najwiecej potasu maja a potas tez wazny ;]

Ostatnia edycja:
abi to najprawdopodobniej z braku magnezu :tak:

Ja zaraz będę wcinać zupkę . Wysprzątałam caaały salon generalnie i opadłam z sił .

dżem dobry - trzy bobry:rofl2:
Jaka noc! co za noc! no ależ to była noc!...

Jak mnie łupało w krzyżu (odwieczny problem dźwigania zderzaka)... ale to tak mnie łupało..
Bąbel odpuścił wczoraj pęcherz i postanowił mnie pouciskać gdzie indziej.
Łupie matke w kręgosłupie..
Na szczęście jakoś usnęłam koło 2..
a to że obudziłam się połamana.. - staje się to takie normalne :p
Łeb mi pęka - chociaz przechodzi dzięki mleku zabrudzonemu kawą. :tak:

Jutro dentysta - ale chyba odwołam i przepisze na za tydzien, bo coś mnie gardło drapie.

zeżarłam wszystkie żelki:cool2: będę seksi ponętna.. - Lubemu mapę Mnie musze wydrukować, a żeby czasem nie pobłądził. :p

jak nastroje? jak humory?
Mój powinien być do duszy, bo troszke kłopocikow się pojawiło u nas, ale... źle już u nas było więc teraz musi być dobrze.. Nie ma co to to tamto:laugh2: - Bąbel kopie, Luby kocha... żelki są. - jest okej ołrajt. :elvis:

ps. tez mialam skurcze łydek (ułaaa!) - faszerowałam się bananami (z resztą mogłabym je jeść kilogramami) i minęło... narazie cisza (odpukać:p)

Na papieroska to ja miałam ochote wczoraj jak mnie w krzyżu łupało ... nie ukrywam, ze lubiłam palić.
Ale nie mam zamiaru do tego wracać. Będę silna;p

Ostatnia edycja:
zgadzam się Magnez B6 spokojnie można brać
ja właśnie mała usypiam,będę miała chwilkę dla siebie spokojnie dam radę obiad zrobić

Perelandra bardzo dobry wybór dziś wyjątkowo biały serek i pomidorki smakują :-D:-D:-D

Ja dopiero zaraz się biorę za obiad :-D

Moją psiapsióła trafiła właśnie na porodówke - tzn jest tam już jakieś 2-3 godzinki i właśnie napisała mi sms - poród jest nudny :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ja tez polecam na wszelkie skurcze i trzęsiawki magne b6 - wstyd się przyznać ale nieraz jak mam kolejny dzień zaparć to też się nim ratuje - jak wezmę 3 tabletki w ciągu dnia troszkę żołądek boli ale z czym innym spokój ;-)

reklama
Lina dobra ta kumpela :-D oby szybciutko jej poszło :tak:
No i nie wiedziałam że magnez działa przeczyszczająco :szok:
Ile to ciekawych rzeczy się człowiek dowie :-D

Tunia idę szukać relacji

Do góry