reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Czesc dziewczynki:-)
Ja dzisiaj znowu tylko wpadlam zeby sie przywitac pozniej pewnie wpadne i popisze troszke z Wami:-)
Lece zaraz po kwiatki, zreszta powtorka z wczorajszego dnia zaczyna sie latanie:-)a juz chyba mam dosc:baffled:wczoraj tak sie nasprzatalam ze padlam nawet nie wiem kiedy.
Duzo zdrowka zycze chorym mamusia, mnie na cale szczescie juz puscilo, ale za to mojego wzielo:-(wzial sobie wolne od wczoraj i mowi ze umiera bo ma katar:-D:-D:-D
Buziaki dla Was i milutkiego dnia:*:-)

reklama
Tunia przyjemnej bieganiny :-) to już jutro !!!!!! :-D

MaMicurina pochwal się zakupami i efektem pracy :tak:

A mnie dziś przysłali leki i zapomnieli włożyć moje witaminki ciążowe :baffled: Dobrze że jak zadzwoniłam to nie robili problemów i powiedziała mi kobita że w poniedziałek będą :tak:Zamówiłam sobie też omegi na trzeci trymestr bo mieli w promocji i dla Boryska probiotyki o smaku białej czekolady i kształcie misia :-)

wróciłam jak to mówicie od wampirków, ale mam mroczki ledwo na oczy widzę, pierwszy raz mam coś takiego a słabo mi nie jest po prostu coś mi się na oczy rzuciło.... po glukozie albo z głodu??? wyniki dziś po południu do odebrania mam nadzieję że wszystko będzie git :happy2:

helooo
Mini- co to za probiotyki? podrzucisz info?
tunia- jutro, jutro,ale fajnie, ale kurde najgorzej, ze zimno bedzie brrrr, masz cos na wierzch?

cos mialam pisac, ale zapomnialam heheh
milego dnia laski!

MAta Drosetux bedzie ok, mi wczoraj mąż kupił bo go o to poprosiłam bo mnie tak kaszel męczył że szok :/

Abi to moja również jest 1 ciąża i dalej nie czuję ruchów, bądz cierpliwa i spokojna a napewno za nedługo poczujemy :)

witam sie i ja
ale jestem jakas taka, padnięta ;/ nie mam sily na nic! w dodatku znow sie sluz pojawil i lekarz kazal brac pi ...hmmm pimafucinm ..dzis ostania trzecia tabletke ....... mialam brac co drugi dzien brac i tylko 3 tabletki. Ogolnie to mam wrazenie suchosci , no i taki dziwne uczucie .....ogolnie i chyba od podnoszenia syna na wc (oduczamy go sikac do pampersa) boli mnie krzyz i mam jakby zakwasy na wewnetrznej stronie ud zaraz przy "maryście". nie wiem czy to przez podnoszenie 16 kg dziecka czy przez to ze lezalam wiekszosc czasu a teraz tewn tydzien tkai aktywny ze szok ;/

Goscie dzis jada wybili na ostanie zakupy a ja padam na ryjok ;/ to nie na moje zdrowie ;/

Hej Kobietki :)

A ja dziś rano też u wamiprków byłam :D anula my to łeb w łeb idziemy we wtorek tez połówkowe 4d mam :) :-):-) z 14 tygodnia mam też zdjęcia 4d swojej małej istotki :)

Po badankach poszłam na zakupy - Dziewczyny w H&M jest aktualnie mega promocja - wszystkie rzeczy przecenione są 2 w cenie 1 (płaci się oczywiście za droższą) no i nie mogłam się opanować :) Zuzia ma kilka nowych ciuszków - zaraz je wstawię w odpowiednim wątku - jak któraś ma blisko naprawdę się opłaca - ja łącznie 50 zł zapłaciłam - a w tym jedna rzecz wstępnie na 50 zł była wyceniona :)

Zjadłyśmy dziś nawet 2 kanapeczki :) i jest wszystko ok póki co :) może się wystraszyła mała, że leki dostanie i przestała "przebierać" sobie jedzonko :-)

Dużo zdrowia wszystkim chorowitką :)

Tunia "oj Córuś moja córuś" :-)

Kasiurek - kup stołeczek dla synka. Ja teraz to nawet nie wkładam Emilki do wanny, tylko podstawiam jej stołeczek, przytrzymuję za rękę i sama wchodzi i wychodzi. Jedynie jak jesteśmy w jakiejś toalecie publicznej to muszę ją trzymać nad sedesem,. ale też opieram jej nóżki, żeby ciężar był trochę mniejszy. Emilka waży 17 kg.

reklama
Kasiurek - kup stołeczek dla synka. Ja teraz to nawet nie wkładam Emilki do wanny, tylko podstawiam jej stołeczek, przytrzymuję za rękę i sama wchodzi i wychodzi. Jedynie jak jesteśmy w jakiejś toalecie publicznej to muszę ją trzymać nad sedesem,. ale też opieram jej nóżki, żeby ciężar był trochę mniejszy. Emilka waży 17 kg.

bede musiala -twoja ma 17 a 3 lata to moj to grubas hyhy 2 lata i 16 ;/

a mozna cos na bol kregoslupa ???w ciazy ???

Do góry