reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Witam z rana!

Amandla dzięki za info - homeopatów nie używam, tantum verde na ból gardła, ale drosetux chyba będzie ok, a co najważniejsze jest bezpieczny w ciąży :tak: musze M do apteki wysłać

Mi się pierwszy raz udało szybciej od Dobrusi obudzić! A wczoraj siedziałam długo bo czapeczkę robiłam... mała juz lepiej, ja się troche męcze, ale wszytko zmierza ku lepszemu ;-)

a tak poza ty dziś u nas przymrozek :szok:
Ivi widze, że na wieśc o mrozach zrobiłas porządek na ogrodzie - ja się cieszę, ze zrobilam szybciej, bo teraz nie miałabym jak. Ciekawe jak ostatnie poziomki w tym sezonie, bo chcialam dzisiaj zerwać ...

miłego dnia!

abed to dobrze że za bardzo Cię nie męczy oby jak najszybciej przeszło :tak:

Pinula Amanda pijemy za Wasze połówkowe :-D
koktajle-owocowe-inne-organiczne_203318.jpg

Ktoś jeszcze dziś świętuje ?? ;-)

Mata
chyba tak jak pisała Amandla Drosetux się nadaję i wszystkie syropy dla małych dzieci . Ale możesz też zapytać farmaceutę .

anula ja też tak mam że jak muszę iść na badania to wtedy jestem sraaaaaaaasznie głodna :-D

Borys zaniósł dziś paniom tulipanki , wszystkim po drodze do przedszkola wyjaśniał co niesie i dla kogo :-) fajnie że mu to taką radochę sprawiało :-D

Ostatnia edycja:
........poźniej farbuje włosy (na miodowy blond) :D

kochana a jaką farbą? szukam takiego koloru ale ciezko mi sie zdecyować.

A tak w ogóle chciałam sie przywitać! Miłego piatku :-)
Radośnei się czyta że już Wasze maleństwa kopia, dają znaki..... ja jestem w 1 ciazy i jeszcze nie odczuwam :(

witam sie z rana byla nieobecna ale mnie katar tak meczy ze niemam sily na nic nawet na nadrobienie was patrze tylo czy sa jakies nowosci z wizyt ale na pogaduszki niemam sily :( malenstwo widac ma sie dobrze bo bombarduje mamusie a dzisiaj rano to sie tak wystraszylam ze szok hehhe wstaje rano klade reke na brzuszek i taki malutki sie zrobil boze jak sie wystraszylam masakra ale co sie okazalo to malenstwo splynelo sobie gdzies tam wglab mnie a jak mausia polozyla raczke to odrazu wyskoczylo :) i brzuszek wrocil do normalnych rozmarow :D

witam się i ja
dzisiaj dzieci mają wolne to ja sobie troszkę dłużej poleżałam,ale nie wiem czy to był dobry pomysł bo głowa troszkę tli

no nasz maluch coś strajkuje wczoraj wielka cisza była z kopniaczkami,powinien coraz bardziej mamie dawać znać,że jest i wszystko jest ok a tu nic cisza

reklama
Witam Was i życzę miłego dnia :-)
U mnie dziś panowie kończą remont i od jutra udaję się na zakupy i meblowanie :-)
Już sie nie moge doczekac zamieszkania w duzych 2 pokojach a nie jak przez miesiąc w jednym:-D

Do góry