reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Lina jak będą Ciebie męczyć dalej wymioty, to śmigaj do lekarza - rodzinny nawet moze być :tak:lepiej szybko zaradzić, niz miałabys się odwodnic czy coś :sorry:

Kasiurek zazdroszcze, że słodkie Ci podchodzi, mnie odrzuciło na całego, czasem jedynie jakąs kostke czekolady zjem....
u mnie znów brak apetytu... tzn. zjadłabym cos, ale na nic nie mam ochoty... dzisiaj na kolację zrobiłam grzanki z dżemem, to jakoś mi weszły (ale dawno juz nie jadłam).

A znacie jakis lek przeciwkaszlowy co w ciązy mozna brać? Wczoraj jeszcze mnie tak nie męczył kaszel, to i lekarki się nie spytałam, a dzisiaj masakra - płuca chcę wypluć...
Dobrusia odpadła, ja z herbatka siadłam do kompa - zaraz włączę sobie jakiś film i w końcu za czapeczkę się biore, bo wcześniej nie miałam jak...

miłego wieczoru :-)

reklama
Mini55 na szczęście nie wymiotuję wszystkiego co zjem, zawsze coś zostaje... zazwyczaj wymituję raz dziennie wiec jeszcze jedzonko mi zostaje... dziś na przykład udało się bez :-) Teraz do łóżeczka wygrzewać się :-) Miłej nocki :-)

Dziewczyny normalnie mi wstyd. Wogóle nie wiem co u Was. :( Nie jestem w stanie was nadrobic, nie mam czasu czytac. Doba dla mnie jest za krótka. Po pracy ogarniam dom, poźniej siebie, później coś czytam komputer otwieram tylko czasem. Nie mam cierpliwości do tysiąca postów które tworzycie więc jestem na bieżąco tylko w krótszych i mniej uczęszczanych wątkach.
Jutro znów w pracy do 18. Pożniej obiad dom, w Sobote spię aż się wyspię, poźniej farbuje włosy (na miodowy blond) :D a pożniej wybywam z domu na poł dnia i pół nocy na renament do apteki. Dobrze że niedziela wolna i poniedziałek też a we wtorek USG połówkowe 4D.
A ja zaczynam jutro 21 tydzień.....

PS. Macie pozdrowienia od Maluszka, bo mnie kopie właśnie.

reklama
witam porannie:) jeju wszyscy wokół chorują, jakaś masakra, wcinam rutinoscorbin, żeby się nie przeziębić, ale nie wiem czy to coś pomoże,
Mata ja ssałam tantum verde, ale nie pamiętam czy to jest też na kaszel czy tylko na ból gardła, mi w aptece poleciła też chlorochinaldin, więc widocznie w ciąży można go ssać, może jakiś syropik na kaszel, bodajże Drosetux można pić w ciąży. Znalazłam wątek o lekach w ciąży na bb, więc może coś tam znajdziesz dla siebie
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lipcu-2005-f48/bezpieczne-leki-w-ciazy-473/

Ja dzisiaj wybieram się na szkolenie , więc do niedzieli mnie nie będzie, mam tylko nadzieję, że nie wrócę z katarem po pachy, bo z tego co czytałam zaplanowane jest ognisko;D nie wiem komu taki pomysł wpadł do głowy w połowie października;D
Buziaki dziewczynki i zdrowia życzę!

Ostatnia edycja:
Do góry