reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Ja też nieeee.. moze i jest to co delikatnie czulam jakis czas temu, ale tu w domu to tv gra, pies biega szczeka, ktos cos gada wciaz i do pozna w noc jak nie spie to sie nie skupiam na tym zupelnie ;-) A w anglii to potrafilam w ciszy lezec godzinami czytac czy chociaz na kompie i wtedy czulam rozne roznosci dziwne w organizmie ;-)
Wiec pozostaje mi juz teraz czekac na mocne strzaly, mam nadzieje, ze przez ten tłuszcz nie bede jedna ztych co nic nie czuja :-(

do 24tc podobno mozna nie czuc wiec spokojnie mamy jeszcze czas (bynajmniej ja se tym jakos nie przejmuje bo widziałam jak moj maluch kopie na usg a ja nic nie czuej wiec wszystko jest ok) przyjdzie na kopniaki pora a pozniej sie bedziemy martwic jak czuc nie bedziemy jak bedzie sie zblizał 24tc

MaMicurina na kiedy masz termin ??

Kasiurek , Doris to wychodzi że mój jest chudzielec - waży niecałe 14 kg

Kasiurek też miałam Ci pisać o stołeczku, są też fajne nakładki na kibelek żeby dziecko nie "wpadało" do dziury :tak: Jest też opcja żeby spróbować z nocnikiem wtedy sam będzie mógł siadać :tak:

nasza robi na nocnik w domu,jak gdzieś idziemy to na kibelek,ale też musze ją sadzac,najgorsze jak nie ma w pobliżu wc i nie chce zrobić na trawkę,zaciśnie i koniec

nasza waży około 15

MaMicurina na kiedy masz termin ??

Kasiurek , Doris to wychodzi że mój jest chudzielec - waży niecałe 14 kg

Kasiurek też miałam Ci pisać o stołeczku, są też fajne nakładki na kibelek żeby dziecko nie "wpadało" do dziury :tak: Jest też opcja żeby spróbować z nocnikiem wtedy sam będzie mógł siadać :tak:
nakladke mam !!!! ale i tak trzeba modego podsadzic, kupie stolek;] moj smyk nie chce na nocnik! a i sukces bo popoludniu sie obudzi i mamoooooo ja chce siiiii pielucha sucha ;]

reklama
miska :-D:-D mój za to uwielbia naturalne WC ,ostatnio w na działce u moich rodziców robił kupę pod drzewkiem bo nie chciał iść do kibelka :-D

Nie mam pojęcia ile kosztuje 4d nie robiłam nigdy :no:

Kasiurek no widzisz jaki mądry chłopczyk :-D

Ostatnia edycja:
Do góry