reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Tunia Ty fuksiaro :-D . Ja przy Borysku używałam butelek z TT super były :tak:
Ivi gdzie Twoja relacja z wizyty ??:-(

Ostatnia edycja:
Ola wow to masz problemy :szok: a leczysz się czy na czas ciąży odstawiasz leki ?? Bo to chyba hormony się bierze . Fajny cud z Jagódki - podwójny a .

nie biorę nic bo w 4 mc 1wszej ciąży hormony były w normie-nagle. CUD po prostu stwierdził lekarz, ale ciąża uśpiła chorobę (dlatego teraz się cykam bo podobno jak jedna ciąża uśpi chorobę to druga może spowodować jej nawrót..) i w ogóle CUD że w ciążę zaszłam hehe. W ciąży z Jagódką brane lekarstwa to nie był aż taki problem,ale miałam zagrożoną ciążę bo brałam jeszcze leki na serce bo mi strasznie szybko waliło (puls 110 - tyle to może mieć ktoś z nadwagą 150kg np. a nie ja) no i te leki miałam odstawić od razu ale i tak lekarz nie dawał mi szansy na utrzymanie ciąży, a tu Ci psikus Jagoda silna babka jest:-) a teraz nic nie biore i liczę że choroba nie wróci:cool: i że dzidziuś będzie tak zdrowy jak Jagoda:)

Witam !!!!!!

Po przerwie ;]

Ajako milo ze zauwazylas ze mnie nie ma ;>

Co do mnie goscie sie zjawili, ja dostaje do łba przez ruchy a wlasciwie ich brak ale staram sie nie myslec i tyle ;]

A tak w skrocie to bylam u zebola- wsio ok ;] mam przyjsc za 3 miesiace to znow looknie czy sie cos dzieje .

Maz zębole tez ok ;]

Przyszla koszula z allegro i fajna jakosc ale to w odpowiendim wątku ;]

lepilam z synem bochaterów z bajki Mio Mao z modeliny nawet wyszlo i sie bawi hyhy z modeliny lepilismy to ja ugotowalam i zabawki ma ;]

NIedoczytam co u was bo padam bo jak mowilam goscie przylecialy z londyna i sie bawimy ,odwiedzamy kina restauranty itd ;]

no to buziolka i do juterka

Jaki tu spokój dzisiaj :) chyba mężowie zabrali komputery ;)

Mój pojechał na mecz ;) marznie na stadionie brrrryyyy co w tym fajnego :)

Moja Księżniczka przechodzi samą siebie - nie pozwala Mamusi nic niemal jeść - dziś od rana Mamusia 2 pomidorki zjadła, 1 kanapkę i 2 precelki :) bo nic innego Maleństwu nie odpowiada.... A wymioty teraz męczą jak nigdy... spróbowałam zupy i niestety skończyła ona w wc ;/ nie wiem o co chodzi toć to 20 tydzień a mnie tak zaatakowało :(

Pewnie leszka free znów by się napiła a tu Mamuś czekać karzę ;) minimum następne 3 tygodnie ;)

witam wieczorkiem

ja dzisiaj na mieście byłam,załatwić co trzeba,ale jak zwykle nie wszystko jak chciałam
moje dziecko dzisiaj bez popołudniowej drzemki i jest okropna

Ola a jak teraz się czujesz ?? jak znosisz ciąże ?? z ciśnieniem i sercem wszystko ok ??

Kasiurek
miłej zabawy :-D

Lina pewnie zobaczyli filmik z panieńskiego i założyli kłódki na komputery :-D

Miska mój teraz szaleje , coś nie może sobie usnąć i co chwilę wyłazi z pokoju :sorry:

reklama
Do góry