reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Ajako - masę solną robi się bardzo łatwo: 1 szkl mąki, 1 szkl. soli i dolewasz wody tyle, żeby zagnieść ciasto aż powstanie jednolita masa. Masa fajnie się lepi, jak potrzebujesz złączyć dwa kawałki, a trochę wyschła, to smarujesz wodą tą część, którą chcesz połączyć. Po zrobieniu figurek pieczesz je w piecu 180-200 stopni 15-30 minut - zależy od wielkości figurek. Po wystudzeniu malujesz farbami i spryskujesz bezbarwnym lakierem, żeby nie brudziły.
Lastpetunia - zdrowiej szybko!
Ola - lekarze też czasem się mylą - dobrze, ze pozytywnie.

"Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje! Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama..."

odgruzowałam , zrobiłam zakupy i zaraz biorę się za obiadek . Dziś spaghetti :-)
Bozienka to synek się zna na rzeczy :-D
Ola wow to masz problemy :szok: a leczysz się czy na czas ciąży odstawiasz leki ?? Bo to chyba hormony się bierze . Fajny cud z Jagódki - podwójny :-)

Lastpetunia dużo zdrówka .

hehe mini oj zna zna podniebienie ma delikatne ;) byle czego niezje ;) a ja dzisiaj na obiadek watrubeczka :) z ziemniaczkami i jakas surowka tylko niewiem jaka
K&M sliczne :)

Ostatnia edycja:
Bozienka i jaką surówkę zrobiłaś ??

Pisałam na zakupowym ale i tu napiszę ...w Rossmannie jest nowy Skarb a w nim niezbędnik maluszka czyli lista noworodkowa :-)

"Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje! Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama..."

piekny tekst!!! Trzeba go zapamietac :)

Dziękuje dziewczyny, juz jest coraz lepiej, jutro bedzie jeszcze lepiej :) niech to choróbsko juz odchodzi ode mnie :)

o kurcze!, ale mnie ominął wieczór panieński!!!! Tunia mam nadzieję, że leczysz dziś wielkiego kaca po imprezie:D
ode mnie spóźniony prezencik na wieczór panieński
V311935.jpg

reklama
Amandla piekny prezencik dziekuj:-D
A ja dzisiaj szaleje caly czas umylam nawet okno:-Dzamowilam kwiaty latam jak pokrecona dzisiaj:-D
Zrobilam dzisiaj interes zycia sterylizator do mikrofalowki i na zimna wode kupilam za 5 zl w intenecie chodza po 130zl:-Dnowiutki w pudelku, zgadnijcie gdzie w lumpku:-D:-D:-Dbylam w szoku.
To taki sterylizator:-)
Sterylizator mikrofalowy i na zimną wodę Tommee Tippee - Tommee Tippee

Do góry