reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

lasteputina dzidiza cie pociesza :) zauwazylam ze wlasnie najwieksza aktywnosc dzieci jest w nocy mnie jak napoczatku zaczela kopac to tez jak budzilam sie w nocy czulam wieksza aktywnosc teraz to bez znaczenia bo zdaza sie tak ze mnie kopniakim obudzi a wczoraj mialam obcego w brzuszku ;) wieczorkiem jak polozylam sie maz ogladal jakis film a mi brzuszek falowal jak niewiem asz maz zamiast ogladac film patrzym na brzuch ale jak tylko polozyl reke odrazu mala przestawala hehe wiec sie znia tak bawilismy ;)

reklama
Tunia no to się imprezka szykuje, jak zyje jeszcze na takiej nie byłam więc nowe doświadczenie mnie czeka :-)

a co do nowego tematu to może by tak taki właśnie np "świętujemy z okazji..." dawajcie propozycje, to można by było i inne imprezki obchodzić jak nam się przyjmie taka zabawa, co wy na to???

idę się zmusić do zrobienia obiadku, dziś mielone, piure z ziemniaczków i gotowana marchewka, mąż w domku już, śpi sobie dziś głowa go tak bolała, że z pracy się urwał i wymiotował :sorry: nie wiem czy mam się obawiać jakiegoś choróbska ...

anula no nie ale bym sobie zjadla taka marcheweczke niedokonca z mielonymi ale to nic moze byc ;) hehe to sie wcinam na obiadek ;)
Jestem za takim tematem :) bedzie napewno wiele okazji do swietowania my ciezaroweczki siedzace w domu hehe wiec jestem ZA :)

ja za mielonymi tez nie przepadam, ale dla męża zrobię i się poświęcę, doprawię je papryką i koperkiem to są dla mnie wtedy zjadliwe, bo takiego samego mięsa doprawionego i usmażonego nie lubię i rzadko jadam takie mielone

ja tez staram sie unikac mielonych ale maz je lubi wiec raz na jakis czas mu zrobie a ktoras lubi tatara ?? ja uwielbiam i ubolewam nad tym ze niemoge go zjesc w 1 ciazy podjadalam z 2-3 razy ale teraz sie boje :(

reklama
dziendobry dziewczyny :)
jak tam przygotowania do wieczorku?? ja lece pozalatwiac urzedowe sprawy a potem na zakupy .... pogoda angielska znow wiec nie chce sie jak niewiem co.... milego dnia ciezarowki :happy:
p.s. u mnie tez zmienilo sie forum i bardziej mi sie podoba ;-)

Do góry