reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
dzien dobry dziewczynki, ja już się obudziłam ale nadal w łożku. wczoraj czułam sie tragicznie.W pracy zasypialam na stojaca, do tego glowa mnie bolala. a po popoludniu mnie zemdliło i wymiotowałam. zdrzemnelam sie z 2 godziny i znowu musialam biec do lazienki.z tego wszystkiego przed 21 już spałam. nie mam pojecia co mi było. dobrze ze dziś jest lepiej

tunia udanej imprezy, ja swój panieński ( sprzed 2 lat) bardzo miło wspominam:-)

No ja tez bym nie miala panienskiego gdyby dziewczyny nie zaproponowaly ze w reku z piccolo siadziemy przed monitorami i poobgadujemy chlopow:-Dwiec doszlysmy do wniosku ze bedzie we wtorek(czyli dzisiaj)o 21:-D

reklama
hej laseczki, posatram sie was doczytac ale jak narazie mi jest cieżko :/ nawet pisac :/ od wczoraj leże w łóżku, mam okropna infekcje gardła, katar leci jak woda, poprostu masakra i bez antybiotyku sie nie obeszło :/ nie mam na nic siły, nawet pisac, w nocy budze sie cos 2 godziny i spac nie moge albo siódme poty mnie oblewają :( ale dzisiaj jak sie przebudziłam o 2 i nie mogłam zanac bo mnie katar meczył to czułam jak mi chyba dzidzia pływa w brzuchu, takie dziwne uczucie jakby burczenie ale to nie to własnie było wiec mam nadzieje ze dzidzia :) postaram sie wpasc na imprezke tylko zebym was nie pozarażała :p cos mam przygotować?? :)))

Do góry