reklama
nusia181
Fanka BB :)
dzien dobry dziewczynki, ja już się obudziłam ale nadal w łożku. wczoraj czułam sie tragicznie.W pracy zasypialam na stojaca, do tego glowa mnie bolala. a po popoludniu mnie zemdliło i wymiotowałam. zdrzemnelam sie z 2 godziny i znowu musialam biec do lazienki.z tego wszystkiego przed 21 już spałam. nie mam pojecia co mi było. dobrze ze dziś jest lepiej
tunia udanej imprezy, ja swój panieński ( sprzed 2 lat) bardzo miło wspominam:-)
tunia udanej imprezy, ja swój panieński ( sprzed 2 lat) bardzo miło wspominam:-)
Bozienka24
hahaha hmm tutaj dziwne dziwne ale niech bedzie ja mialam wieczor panienski co tydzien heheheh maz nielubie wychodzic na jakiekolwiek imprezki wiec same wiecie
Bozienka24
aaa to striptiz wirtualny no nie hehe czegos takiego jeszcze niebylo nawet malenstwo sie dizwi bo zaczelo kopac heheheeh idem sie pluskac
MaMicurina
dobre i to udanego!No ja tez bym nie miala panienskiego gdyby dziewczyny nie zaproponowaly ze w reku z piccolo siadziemy przed monitorami i poobgadujemy chlopowwiec doszlysmy do wniosku ze bedzie we wtorek(czyli dzisiaj)o 21
reklama
lastpetunia
hej laseczki, posatram sie was doczytac ale jak narazie mi jest cieżko :/ nawet pisac :/ od wczoraj leże w łóżku, mam okropna infekcje gardła, katar leci jak woda, poprostu masakra i bez antybiotyku sie nie obeszło :/ nie mam na nic siły, nawet pisac, w nocy budze sie cos 2 godziny i spac nie moge albo siódme poty mnie oblewają ale dzisiaj jak sie przebudziłam o 2 i nie mogłam zanac bo mnie katar meczył to czułam jak mi chyba dzidzia pływa w brzuchu, takie dziwne uczucie jakby burczenie ale to nie to własnie było wiec mam nadzieje ze dzidzia postaram sie wpasc na imprezke tylko zebym was nie pozarażała cos mam przygotować?? ))