reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

mini to jak ja mowie ze bedzie kornel to synek mi mowi mamusiu zwarjowalas to jest Kornelka :) a wczoraj mowie mezowi ze chyba niebedzie Kornela a on domnie no wiem przeciez bedzie Kornelia a mi chodzilo o imie ze chyba jednak inne a jak sie go zapytalam zkad wie ze bedzie dziewczynka on domnie ze takie zeczy sie wie heheh ;) ehh znowu mnie na frytki nachodzi a co za duzo to niezdrowo :(

reklama
nasza mówi,że mama ma dzidzie w brzuszku i ona jest jeszcze malutka i musi urosnąć

Mini zgadzam się

Bozianka ja frytki,zapiekankę pizzę mogłabym jeść codziennie,od czasu do czasu można sobie pozwolić

u nas słonko świeci,ale za bardzo ruszać mi sie na miasto nie chce

miska to ja tylko frytki bym jadla cochwilke :) pizze osttanio kupilismy to wcale mi niepodeszla zapiekankami sie juz przejadlam wkocu smai je robimy :) a frytki od zawsze wpierdzielam i nigdy mi sie nieznudza ;) ehhh tak szczeze niech bedzie co ma byc byle by bylo zdrowe dzidzi :) jak bedzie kolejny synek hehe to za pare lat kolejne dzidiz heh ;) (zartuje)

Czesc dziewczynki :-)
Zmienila sie odpowiedz na temat, ale moze to i lepiej teraz buzki sa z prawej strony wszystkie widoczne:-)
Ja dzisiaj siedze w domu nigdzie nie łaze, po piccolo tylko skocze:-D
Bozienka trzymam kciuki za dzisiaj zreszta za kazda dzisiejsza wizyte trzymam kciuki.

2008-03-19_09.50.28_u_wie_panienski.jpg

reklama
Do góry