reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

mini to jak ja mowie ze bedzie kornel to synek mi mowi mamusiu zwarjowalas to jest Kornelka :) a wczoraj mowie mezowi ze chyba niebedzie Kornela a on domnie no wiem przeciez bedzie Kornelia a mi chodzilo o imie ze chyba jednak inne a jak sie go zapytalam zkad wie ze bedzie dziewczynka on domnie ze takie zeczy sie wie heheh ;) ehh znowu mnie na frytki nachodzi a co za duzo to niezdrowo :(

reklama
nasza mówi,że mama ma dzidzie w brzuszku i ona jest jeszcze malutka i musi urosnąć

Mini zgadzam się

Bozianka ja frytki,zapiekankę pizzę mogłabym jeść codziennie,od czasu do czasu można sobie pozwolić

u nas słonko świeci,ale za bardzo ruszać mi sie na miasto nie chce

miska to ja tylko frytki bym jadla cochwilke :) pizze osttanio kupilismy to wcale mi niepodeszla zapiekankami sie juz przejadlam wkocu smai je robimy :) a frytki od zawsze wpierdzielam i nigdy mi sie nieznudza ;) ehhh tak szczeze niech bedzie co ma byc byle by bylo zdrowe dzidzi :) jak bedzie kolejny synek hehe to za pare lat kolejne dzidiz heh ;) (zartuje)

Czesc dziewczynki :-)
Zmienila sie odpowiedz na temat, ale moze to i lepiej teraz buzki sa z prawej strony wszystkie widoczne:-)
Ja dzisiaj siedze w domu nigdzie nie łaze, po piccolo tylko skocze:-D
Bozienka trzymam kciuki za dzisiaj zreszta za kazda dzisiejsza wizyte trzymam kciuki.

2008-03-19_09.50.28_u_wie_panienski.jpg

reklama
Do góry