reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dziewczyny ja jak misia byłam już na takiej imprezce i była na wątku głównym właśnie;) zresztą widać że tu już atmosfera imprezowa, szkoda by było to przerywać szukaniem innego tematu:D może zostawmy tutaj, co?:)

reklama
ja odstawiłam mięso mielone,bo jakoś mi szkodzi,choć kotleciki uwielbiam
a ja miałam iśc na miasto i zrobiłam strajk i nie idę,jutro to juz muszę bo mam wizyte u fryzjera i sprawy do załatwienia i trzeba iść koniecznie

popieram ivi możemy zostać tutaj

Ostatnia edycja:
Dziewczynki jezeli Wam to nie przeszkadza to moze byc i tu ten panienski nie musimy zakladac oddzielnego watku to juz zalezy od Was:-)
Własnie wrocilam ze sklepu z piccolo, salata lodowa papryka pomidorem i ....ze śliniaczkiem dla malej:-)ja jestem wariatka normalnie ale nie umiem sie opszec tym wszystkim rzecza dla dzieci:-Dzdjecie wstawie w odpowiednim watku:-)

Ja poprostu nie moge wychodzic z domu, albo poprostu nie wchodzic do sklepow dla dzieci:-)Mama sie ze mnie smieje i pyta codziennie co nowego przynioslam do domu dla dzidzi:-)Oj napewno sie nie zmarnuja te ubranka:-)tak sobie to tlumacze:-)

reklama
Do góry