reklama
miska271
Fanka BB :)
ja odstawiłam mięso mielone,bo jakoś mi szkodzi,choć kotleciki uwielbiam
a ja miałam iśc na miasto i zrobiłam strajk i nie idę,jutro to juz muszę bo mam wizyte u fryzjera i sprawy do załatwienia i trzeba iść koniecznie
popieram ivi możemy zostać tutaj
a ja miałam iśc na miasto i zrobiłam strajk i nie idę,jutro to juz muszę bo mam wizyte u fryzjera i sprawy do załatwienia i trzeba iść koniecznie
popieram ivi możemy zostać tutaj
Ostatnia edycja:
Dziewczynki jezeli Wam to nie przeszkadza to moze byc i tu ten panienski nie musimy zakladac oddzielnego watku to juz zalezy od Was:-)
Własnie wrocilam ze sklepu z piccolo, salata lodowa papryka pomidorem i ....ze śliniaczkiem dla malej:-)ja jestem wariatka normalnie ale nie umiem sie opszec tym wszystkim rzecza dla dziecizdjecie wstawie w odpowiednim watku:-)
Własnie wrocilam ze sklepu z piccolo, salata lodowa papryka pomidorem i ....ze śliniaczkiem dla malej:-)ja jestem wariatka normalnie ale nie umiem sie opszec tym wszystkim rzecza dla dziecizdjecie wstawie w odpowiednim watku:-)
Ja poprostu nie moge wychodzic z domu, albo poprostu nie wchodzic do sklepow dla dzieci:-)Mama sie ze mnie smieje i pyta codziennie co nowego przynioslam do domu dla dzidzi:-)Oj napewno sie nie zmarnuja te ubranka:-)tak sobie to tlumacze:-)
lastpetunia
Fanka BB :)
ja to podrzuce wam picolo a ja zostane przy herbatce z sokiem maliny i lipy ))) oj imprezka zapowiada sie fantastyczna
reklama