reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Dziewczyny czy możliwe, żeby dziecko w 20 tygodniu ciąży wystraszyło się miksera?? jak zaczełam kręcić mała troszkę szalała a dziś do 11:30 w ogóle znaku życia nie dawała... już się bałam, że coś jej się stało ze strachu czy to możliwe?? czy w ogóle coś sobie uroiłam i bez sensu się obwiniam??

Ale macie fajowo z przedszkolakami :) a tak się cieszę na ten zapach niemowlaka i to mojego Maluszka :) jak szalona :) uwielbiam... kocham :)

Lina spokojnie , fakt dziecko na tym etapie już słyszy dzwięki i może na nie jakoś reagować , ale bez przesady , no bo o ile możesz nie włączać miksera to sąsiada nie zmusisz do wyłączenia wiertarki albo karetki przejeżdżającej obok ciebie na sygnale do wyłączenia koguta . Może wczoraj dostarczyłaś jej emocji i teraz odsypia :tak:

Przypomniało mi się jak ja się martwiłam bo Borys nie reagował na żadne głośnie dzwięki będąc w brzuszku i bałam się że może ma coś ze słuchem ... Okazało się ,jak już był na zewnątrz i tatuś wiercił że jemu przy takich dzwiękach po prostu dobrze się śpi :-D

Lina - pewnie sobie ubzdurałaś;) pewnie się przestraszyła i schowała się głębiej i kopie radośnie po kiszkach albo pęcherzu ;)

Dzięki Kobietki :) ja już sobie wyobrażałam, że to Maleństwo zawału ze strachu dostało nie wiem chyba bym wypieprzyła wszystkie sprzęty głośne z domu przez okno (a mieszkam na 8 piętrze), żeby się rozwaliły w drobny mak :)

schizy się zaczynają :D już za długo spokojnie było :)

Miała może któraś z Was wózek firmy Adamex?? dokładnie podoba mi się http://www.justbaby.pl/klasyczny-wo...wa-pokrowiec-na-nozki-oraz-torba-na-rame.html

Ostatnia edycja:
Dzięki Kobietki :) ja już sobie wyobrażałam, że to Maleństwo zawału ze strachu dostało nie wiem chyba bym wypieprzyła wszystkie sprzęty głośne z domu przez okno (a mieszkam na 8 piętrze), żeby się rozwaliły w drobny mak :)

schizy się zaczynają :D już za długo spokojnie było :)
:-D:-D:-D

Lina w razie czego puszczaj sobie radio żeby nie było głuchej ciszy w domu i wtedy włączenie miksera , odkurzacza itd nie będzie aż takie "wystraszające " :-D
Moja siostra mieszka na wsi i całą poprzednią ciąże miała cichuteńko w domu , jak się urodził jej synek to był bardzo wrażliwy na wszystkie dzwięki , można by rzec przewrażliwiony . Nie wiem czy to miało wpływ ale ona tak sobie to tłumaczy ;-)

Cześć Dziewczyny,

Wpadam się przywitać po pracowitym weekendzie, uff dziś poniedziałek to sobie odpocznę, a w skrócie z pomocą przypływu energii 2giego trymestru:
- sobota sprzątanie choć mam panią do pomocy to sama się też za układanie wziełam, potem obiadek i znów coś tam w ogrodzie porobiłam
- niedziela: kościół, wybory, herbatka u teściów (hi hi jak przykładna rodzinka) no i potem zdobyłam filc czerwony i biały (najtańszy w empiku) i zaczynam robić dziś serduszka na choinkę, w kominku napaliłam od razu jakoś przyjemniej w domu, bo za oknem tylko +4stopnie brrrr

zdjecie,b,5539_0,

A tak poza tym to brzucho mi rośnie - a Wam?
I polecam zakup rajstop ciążowych z HAPPY MUM, są super wygodne, nie cisną, a 80DEN dość grube, brzucho się mieści i ma cieplutko

A JUTRO E-PANIEŃSKI, PAMIĘTACIE??

Miłego Dnia i Zdrówka dla tych co przeziębione.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry