reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Dziewczyny czy możliwe, żeby dziecko w 20 tygodniu ciąży wystraszyło się miksera?? jak zaczełam kręcić mała troszkę szalała a dziś do 11:30 w ogóle znaku życia nie dawała... już się bałam, że coś jej się stało ze strachu czy to możliwe?? czy w ogóle coś sobie uroiłam i bez sensu się obwiniam??

Ale macie fajowo z przedszkolakami :) a tak się cieszę na ten zapach niemowlaka i to mojego Maluszka :) jak szalona :) uwielbiam... kocham :)

Lina spokojnie , fakt dziecko na tym etapie już słyszy dzwięki i może na nie jakoś reagować , ale bez przesady , no bo o ile możesz nie włączać miksera to sąsiada nie zmusisz do wyłączenia wiertarki albo karetki przejeżdżającej obok ciebie na sygnale do wyłączenia koguta . Może wczoraj dostarczyłaś jej emocji i teraz odsypia :tak:

Przypomniało mi się jak ja się martwiłam bo Borys nie reagował na żadne głośnie dzwięki będąc w brzuszku i bałam się że może ma coś ze słuchem ... Okazało się ,jak już był na zewnątrz i tatuś wiercił że jemu przy takich dzwiękach po prostu dobrze się śpi :-D

Lina - pewnie sobie ubzdurałaś;) pewnie się przestraszyła i schowała się głębiej i kopie radośnie po kiszkach albo pęcherzu ;)

Dzięki Kobietki :) ja już sobie wyobrażałam, że to Maleństwo zawału ze strachu dostało nie wiem chyba bym wypieprzyła wszystkie sprzęty głośne z domu przez okno (a mieszkam na 8 piętrze), żeby się rozwaliły w drobny mak :)

schizy się zaczynają :D już za długo spokojnie było :)

Miała może któraś z Was wózek firmy Adamex?? dokładnie podoba mi się http://www.justbaby.pl/klasyczny-wo...wa-pokrowiec-na-nozki-oraz-torba-na-rame.html

Ostatnia edycja:
Dzięki Kobietki :) ja już sobie wyobrażałam, że to Maleństwo zawału ze strachu dostało nie wiem chyba bym wypieprzyła wszystkie sprzęty głośne z domu przez okno (a mieszkam na 8 piętrze), żeby się rozwaliły w drobny mak :)

schizy się zaczynają :D już za długo spokojnie było :)
:-D:-D:-D

Lina w razie czego puszczaj sobie radio żeby nie było głuchej ciszy w domu i wtedy włączenie miksera , odkurzacza itd nie będzie aż takie "wystraszające " :-D
Moja siostra mieszka na wsi i całą poprzednią ciąże miała cichuteńko w domu , jak się urodził jej synek to był bardzo wrażliwy na wszystkie dzwięki , można by rzec przewrażliwiony . Nie wiem czy to miało wpływ ale ona tak sobie to tłumaczy ;-)

Cześć Dziewczyny,

Wpadam się przywitać po pracowitym weekendzie, uff dziś poniedziałek to sobie odpocznę, a w skrócie z pomocą przypływu energii 2giego trymestru:
- sobota sprzątanie choć mam panią do pomocy to sama się też za układanie wziełam, potem obiadek i znów coś tam w ogrodzie porobiłam
- niedziela: kościół, wybory, herbatka u teściów (hi hi jak przykładna rodzinka) no i potem zdobyłam filc czerwony i biały (najtańszy w empiku) i zaczynam robić dziś serduszka na choinkę, w kominku napaliłam od razu jakoś przyjemniej w domu, bo za oknem tylko +4stopnie brrrr

zdjecie,b,5539_0,

A tak poza tym to brzucho mi rośnie - a Wam?
I polecam zakup rajstop ciążowych z HAPPY MUM, są super wygodne, nie cisną, a 80DEN dość grube, brzucho się mieści i ma cieplutko

A JUTRO E-PANIEŃSKI, PAMIĘTACIE??

Miłego Dnia i Zdrówka dla tych co przeziębione.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry