reklama
Mini55
&&&&&
Aadka śliczne serduszka
Lina to był nasz ulubiony utwór jak Borysek był mały
Pachelbel Canon in D major - Violin (eXquisite version) - YouTube
Lina to był nasz ulubiony utwór jak Borysek był mały
Pachelbel Canon in D major - Violin (eXquisite version) - YouTube
anula_mm
czekając na...
ale tu od rana szalejecie, a mi zupełnie brak weny
wstawiłam pranie rozpaliłam w kozie bo dziś po nocy w domu tylko 18stopni było brrrrrrr
idę dalej nic nie robić... może coś mnie tchnie jeszcze, ale chyba ja nie lubię takiej pogody i na mnie ma niekorzystny wpływ, wolałam jednak ciepełko i słoneczko
miłego dnia
wstawiłam pranie rozpaliłam w kozie bo dziś po nocy w domu tylko 18stopni było brrrrrrr
idę dalej nic nie robić... może coś mnie tchnie jeszcze, ale chyba ja nie lubię takiej pogody i na mnie ma niekorzystny wpływ, wolałam jednak ciepełko i słoneczko
miłego dnia
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Kasiurek - dlatego ja teraz na dół parterowego chcę dać młodego, a jak drugie urośnie to rozłożyć górę i młodego przenieść wyżej, a młodą na dół
ja jak juz mlodsze bedzie mialo spac w doroslym lozku to tą czesc z pod spodu wysune tak ze łozka beda trzowyc litere L w sensie ze bedzie prostopadle do gory, a tam hgdzie bedzieluka bedzie miejsca na graty dzieciakow ;]
Zreszta jak bedzie cora to i tka po jakims czasie beda w osobnych pokojach ;> bo wiaodmo jak to jest hihi ;]a my mezem do duzego pokoju haha ;] no ale jak mus to mus ;> chyba ze uda sienam kupic ziemie i domek wybudowac;]
MaMicurina
tez zastanawiam sie nad quinny...ale chyba bardziej bugabookamilaedi na razie mam upatrzony Quinny Buzz 3 - oczywiście wielofunkcyjny :-) trochę kosztuję ale chyba chcemy zainwestować żeby później było dla drugiego
Ewstra
witam -ech 1 dzien w pracy jakos przezylam,ale dlugi to byl dzien dla mnie.Nawet nie mam sily nic gotowac ech...
kamilaedi
:-)ja pranie zrobione, chatka ogarnieta czas zabrac sie za siebie :-) macicure i pedicure w toku
Mini55
&&&&&
:-)ja pranie zrobione, chatka ogarnieta czas zabrac sie za siebie :-) macicure i pedicure w toku
To przed tym wieczorem panieńskim ???
U mnie już grzeją :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Mini55
&&&&&
renia a chcesz ćwiczyć w domu czy zapisać się na zajęcia ??
Tu masz artykuł
https://www.babyboom.pl/ciaza/cwiczenia_dla_kobiet_w_ciazy.html
Tu masz artykuł
https://www.babyboom.pl/ciaza/cwiczenia_dla_kobiet_w_ciazy.html