reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

A powiedzcie mi, ile przybrałyście na wadze od początku ciąży? Ja jakieś 5 - 5,5kg. Zaczynałam od 49, teraz w ciuchach ważę 55kg. Zastanawiam się, czy Wasza waga też rośnie w takim mniej więcej tempie, czy może inaczej? Ja niestety od początku drugiego trymestru jakoś nie mam za bardzo apetytu. Teraz jest już lepiej, ale był taki czas, że wciskałam w siebie jedzenie. :/

reklama
Hej laski, mam takie pytanko może się będziecie orientować jakie ćwiczenia gimnastyczne są odpowiednie dla kobiet w ciąży?
dziękuję ;) chodzić na zajęcia mi się nie chce, dopiero później do szkoły rodzenia, ale poćwiczyłabym w domu trochę, bo nie pracuję, w domu siedzę więc raczej mało aktywnie czas spędzam i kurczę trochę mi brakuje ruchu, trzeba porozciągać mięśnie

akka wiem że basen i joga są najlepsze ale ja pływać nie umiem, a do jogi też mnie jakoś specjalnie nie ciągnie

Akka ja trzy tygodnie temu miałam 2kg na plusie
a teraz to nie wiem ale apetyt mi dopisuje :-D

Renia jak poszukasz w necie to znajdziesz ćwiczenia dla kobiet w ciąży ...
Ja miałam kiedyś taką gazetkę dla mam i w niej miałam pokazane ćwiczenia :tak:

aaaaaaaa ja coraz bardziej zestresowana jutrzejsza wizyta i cos czuje ze moje malenstwo jeszcze nas poczyma w niepewnosci bo sie wierci kreci i pewnie sie chce schowac czuje jak by mnie kopala od srodka ;) wiec pewnie nic niezobaczymy ;) no chyba ze sie przespi z ta decyzja i jutro sie ladnie ulozy ma czas do 15 :) ehh ide sie polozyc pewnie niezasne pobawie sie troszke z malenstwem :) i bede liczyla baranki ;)

Bozienka - cały czas myślę o Twojej wizycie:) czekam z niecierpliwością na wieści;)
ja dziś zaliczyłam kolejny ząb, jutro dwa ostatnie i powinno być na czysto.. A w środę wizyta... też trzęsę portkami;) ale dzidzia własnie mi daje popis swoich możliwości i cały brzuszek mi przestawia:D a kopie wszędzie na raz;) w środku i na zewnątrz... ;)

reklama
Do góry