reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ehh masakra no ale co zrobic innego sposobu na pobranie krwi niema ;) mi jak narazie sie poprawily wyniki zobaczymy jutro co wyjdzie moze przez przeziebienie niebedze miala gorszych bo zas wyladuje w szpitalu,i mam nadzieje ze przytylam cos wiecej w tym miesiacu bo jak nie to mnie moja gonka opierdzieli i to zdrowo no ale co zrobic jak mi malenstwo wsyztsko zabiera ;) ona juz taka wielka a ja hmm jeszcze nie asz tak bardzo ;)

reklama
mini no zauwarzylam ze cos mnie przybylo troszke ale ja mam bandizor niemaly wiec to sie jakos zlewa wsyztsko tak dla porownania z synkiem w tym etapie ciazy przytylam juz 9 kg :szok: a teraz dopiero wsumie 3kg bo najpierw schudlam do 56 potem wrocilam do 60 czyli mojej startowej a teraz wsesie miesiac temu mialam 63 i to takie naciagane

Cześć dziewczyny!
Nie było mnie tu sporo czasu i próbuję nadrobić zaległości :)
Wróciliśmy z Polski w ubiegłą środę i ciągle gdzieś latam. U nas szykuje się dużo zmian. Postanowiliśmy opuścić UK i wrócić do naszego pięknego kraju :) Maluszek będzie rozwijać się wśród rodziny, a my będziemy mieć dużo pomocy. Mamy miesiąc na pozamykanie spraw tutaj i 5 listopada wracamy :) Mam nadzieję, że to słuszna decyzja.
24.10 mamy wizytę połówkową i nie możemy się doczekać aby zobaczyć kto kryje się w środku :)

A jak Wasze samopoczucie przy poniedziałku?

Ostatnia edycja:
Czesc kobitki :-)
Ciesze sie ze pamietacie i juz sie jutra nie moge doczekac:-)
Nic mi sie nie chce dzisiaj. ale to chyba nie nowosc.Pije kawke i jem sniadanko, a ostatnio tak mam ze moge jesc i jesc bez konca:-)Jak u Was dzisiaj z pogoda bo u mnie jest tylko 3 stopnie i poprostu nawet na dwor nie chce sie wychodzic:(

Czesc Moje Mamuski

ja dzis zostalam w domu - napisalam dziewczyna ze popracuje z domu, M. wyjechal o 5 rano juz do pracy a ja jak mialam isc sama na pociag w komputerem to mi sie odechcialo tym bardziej ze zobaczylam ze za oknem ciemno i jakos 5 st chyba tylko... mialam isc oddac krew do badania ale zrezygnowalam... nic mi sie nie chce.... wlasnie zjadalam budyn bo mi sie zachcialo na sniadanie a teraz siedze i kicham sobie... to sobotnie wesele mnie rozwalilo troszke... chyba sie zibiore w sobie i wyciagne juz zimowe ubrania a letnie odloze na gore szafy.... swoje tez niektore odloze bo brzuszek rosnie dzidzia kopie i nie ma szans ze zmieszcze sie w niektore z ubran....
milego :)

reklama
K&M chyba kazda dopadla choroba mi sie tez dizsiaj neichcialo isc na badania ale juz musialam jutro wizyta wiec badania musze miec :) ja zimowe ciuchy musze sobie pokupowac bo wszystkie mam zamale na brzuszku wiec niema szans zebym wnich chodzila

Do góry