reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ehh masakra no ale co zrobic innego sposobu na pobranie krwi niema ;) mi jak narazie sie poprawily wyniki zobaczymy jutro co wyjdzie moze przez przeziebienie niebedze miala gorszych bo zas wyladuje w szpitalu,i mam nadzieje ze przytylam cos wiecej w tym miesiacu bo jak nie to mnie moja gonka opierdzieli i to zdrowo no ale co zrobic jak mi malenstwo wsyztsko zabiera ;) ona juz taka wielka a ja hmm jeszcze nie asz tak bardzo ;)

reklama
mini no zauwarzylam ze cos mnie przybylo troszke ale ja mam bandizor niemaly wiec to sie jakos zlewa wsyztsko tak dla porownania z synkiem w tym etapie ciazy przytylam juz 9 kg :szok: a teraz dopiero wsumie 3kg bo najpierw schudlam do 56 potem wrocilam do 60 czyli mojej startowej a teraz wsesie miesiac temu mialam 63 i to takie naciagane

Cześć dziewczyny!
Nie było mnie tu sporo czasu i próbuję nadrobić zaległości :)
Wróciliśmy z Polski w ubiegłą środę i ciągle gdzieś latam. U nas szykuje się dużo zmian. Postanowiliśmy opuścić UK i wrócić do naszego pięknego kraju :) Maluszek będzie rozwijać się wśród rodziny, a my będziemy mieć dużo pomocy. Mamy miesiąc na pozamykanie spraw tutaj i 5 listopada wracamy :) Mam nadzieję, że to słuszna decyzja.
24.10 mamy wizytę połówkową i nie możemy się doczekać aby zobaczyć kto kryje się w środku :)

A jak Wasze samopoczucie przy poniedziałku?

Ostatnia edycja:
Czesc kobitki :-)
Ciesze sie ze pamietacie i juz sie jutra nie moge doczekac:-)
Nic mi sie nie chce dzisiaj. ale to chyba nie nowosc.Pije kawke i jem sniadanko, a ostatnio tak mam ze moge jesc i jesc bez konca:-)Jak u Was dzisiaj z pogoda bo u mnie jest tylko 3 stopnie i poprostu nawet na dwor nie chce sie wychodzic:(

Czesc Moje Mamuski

ja dzis zostalam w domu - napisalam dziewczyna ze popracuje z domu, M. wyjechal o 5 rano juz do pracy a ja jak mialam isc sama na pociag w komputerem to mi sie odechcialo tym bardziej ze zobaczylam ze za oknem ciemno i jakos 5 st chyba tylko... mialam isc oddac krew do badania ale zrezygnowalam... nic mi sie nie chce.... wlasnie zjadalam budyn bo mi sie zachcialo na sniadanie a teraz siedze i kicham sobie... to sobotnie wesele mnie rozwalilo troszke... chyba sie zibiore w sobie i wyciagne juz zimowe ubrania a letnie odloze na gore szafy.... swoje tez niektore odloze bo brzuszek rosnie dzidzia kopie i nie ma szans ze zmieszcze sie w niektore z ubran....
milego :)

reklama
K&M chyba kazda dopadla choroba mi sie tez dizsiaj neichcialo isc na badania ale juz musialam jutro wizyta wiec badania musze miec :) ja zimowe ciuchy musze sobie pokupowac bo wszystkie mam zamale na brzuszku wiec niema szans zebym wnich chodzila

Do góry