witajcie!
Lina gratki! Ja sie też ciesze jak mi ciasto wyjdzie - nawet jak to murzynek zwykły jest, bo mam identyczny talent do pieczenia
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
;-)
Omamba wybór wózka zależy od tego jak będzie uzywany - jeśli głównie jeździcie samochodem, a wózek ma byc tylko na krótkie dystanse, to nie ma sensu kupować wielofunkcyjnego, bo te są zazwyczaj cięższe od zwykłych parasolek.
My wózka uzywalismy przez prawie 2 lata - potem mała juz na nogach śmigała długie dystanse. Mieliśmy wilofunkcyjny i spacerówka była dośc masywna. Ale u nas parasolka by nie przeszla, bo mamy kawał dziurawej drogi zanim dojdziemy do chodnika czy asfaltu, więc prasaloką byłaby męczwrnią. Poza tym pod wielofunkcyjna spacerówką był duzy kosz na zakupy ;-) potem nosiłam się z zamiarem kupna lekkiej spacerówki (głównie z tego powodu, że małą zaczynałą coraz więcej sama chodzić i ciężko było nasza spacerówkę do małego auta upchnąć), ale zanim sie zdecydowłam, to mała juz wózka nie potrzebowała ;-)
Teraz gondolkę wykorzytsamy pewnie jakośc przez 6-7 miesięcy, chyba, ze maluch będzie chciał dłużej jeździć (mamy dużą gondolkę z opcją podniesienia oparcia), potem zimę naszą spacerówką czołgiem (żadne śnieg czy zaspa nie strzaszne), tylko, że spcerówka już wysłuzona, więc na wiosnę pewnie kupimy coś lżejszego.
Lastpetunia zdrówka! Mam nadzieje, że szybko się wykurujesz! Powodzenia na wizycie!
mała dziś nieco lepiej, tylko zchrypnięta wstała (ja z reszta też). U nas dziś potwornie zimno a do tego tak ponuro, że nic tylko kłaść się do łóżka... zaraz pójde chyba zobaczyc czy w piecu jest jakis żar i rozpalę, bo mam pranie dziś robić i dopiero będzie zimooooo w domku...