reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
ja sól, pieprz czarny, ziołowy i mnóstwo zielonego (seler, por i pietruszka). to w zupach. Oczywiście liść laurowy i ziele angielskie do niektórych zup (np ogórkowej, pomidorówki czy kapuśniaka, bo te "wielowarzywne" - np kalafiorowa muszą być "lżejsze" ).
A zawsze na kostkach gotowałam (z czystej wygody) albo chociaż doprawiałam vegetą.
zioła prowansalskie uwielbiam. i oregano - szczególnie w spagetti własnie
A tymianek i cytrynka to do zapiekanego pstrąga z piekarnika
Manta - nie dziwię się humorkom ale najważniejsze że widzisz że widzisz że coś jest nie teges i rozmawiacie o tym z M A Ty sobie Karmi strzel na pociechę
A zawsze na kostkach gotowałam (z czystej wygody) albo chociaż doprawiałam vegetą.
zioła prowansalskie uwielbiam. i oregano - szczególnie w spagetti własnie
A tymianek i cytrynka to do zapiekanego pstrąga z piekarnika
Manta - nie dziwię się humorkom ale najważniejsze że widzisz że widzisz że coś jest nie teges i rozmawiacie o tym z M A Ty sobie Karmi strzel na pociechę
Amandla
Fanka BB :)
hej dziewczynki mój małzon wybył wlaśnie na meeting z kolegami, a ja byczę się na kanapie dzisiaj rano po śniadaniu pierwszy raz poczułam takie fajne pukanie od środka;D myślę, że to dzidzi, bo takiego wrażenia nie miałam nigdy wcześniej muszę nadrobić czytelnicze zaległości na forum, bo nie zaglądałam do Was chyba dwa dni.
Pojechaliśmy dziś z mężem pooglądać łóżeczka i znaleźliśmy śliczne łózio dla dziecka, które oczywiście kupimy pewnie tuż przed rozwiązaniem, bo póki co nie mam odwagi robić takich zakupów
Pojechaliśmy dziś z mężem pooglądać łóżeczka i znaleźliśmy śliczne łózio dla dziecka, które oczywiście kupimy pewnie tuż przed rozwiązaniem, bo póki co nie mam odwagi robić takich zakupów
MantaZG
ivi - karmi nigdy mi nie smakowało , fuj, fuj:-) murzynka ekspresowego sobie zrobiłam - właśnie sie piecze. aa co!
Amandla - my mamy to samo z tą odwagą, a raczej brakiem odwagi. Poczekamy do samego końca. Ja mam o tyle fajnie, ze tata pracuje w hurtowni z artykułami dziecięcymi więc nie będę musiała jeździc tu i tam, by oglądać, a i taniuśko dostaniemy:-))) Ja to nawet nie mam odwagi rozgladac się jeszcze za takimi rzeczami ;p
Amandla - my mamy to samo z tą odwagą, a raczej brakiem odwagi. Poczekamy do samego końca. Ja mam o tyle fajnie, ze tata pracuje w hurtowni z artykułami dziecięcymi więc nie będę musiała jeździc tu i tam, by oglądać, a i taniuśko dostaniemy:-))) Ja to nawet nie mam odwagi rozgladac się jeszcze za takimi rzeczami ;p
ivi
uzależniona;) // I.2010
Manta - ja nauczyłam się pić karmi jak karmiłam Tymka, a mój maż z przyjacielem w weekendy testowali nowe drinki oni wódeczka, a ja karmi tylko potem musiałam co chwile wkładki laktacyjne zmieniać bo mnie zalewało... (karmi wzmaga laktacje bo zawiera słód jęczmienny)
Mini55
&&&&&
Ivi zapodaj przepis na pstrąga z piekarnika Mam ochotę popróbować rybki :-)
Jakie są najlepsze morskie rybki ?? Polecicie coś ??
Manta to polecam "leszka" :-)
Mata niezłą masz listę zakupów :-) maż przeżył jak zobaczył ??
Ivi nie wiedziałam że słód jęczmienny wzmaga laktację ... Ja raz próbowałam na laktację ale wygazowane ... Nie dało się tego wypić
Jakie są najlepsze morskie rybki ?? Polecicie coś ??
Manta to polecam "leszka" :-)
Mata niezłą masz listę zakupów :-) maż przeżył jak zobaczył ??
Ivi nie wiedziałam że słód jęczmienny wzmaga laktację ... Ja raz próbowałam na laktację ale wygazowane ... Nie dało się tego wypić
Perelandra
dziewczyny ja też się nie rozglądam za takimi zakupami, chociaż ostatnio patrzyłam na allegro w jakiej cenie są komody z przewijakiem - ale to tak z czystej ciekawości
kuzyn mojego męża kupił ubranka i inne rzeczy jak mu się syn urodził - czekały na niego w sklepie spakowane i jak dostał cynk z porodówki, że ma syna to poszedł i kupiła (a właściwie zapłacił za to co zona wcześniej wybrała i było spakowane w reklamówki ;-))
kuzyn mojego męża kupił ubranka i inne rzeczy jak mu się syn urodził - czekały na niego w sklepie spakowane i jak dostał cynk z porodówki, że ma syna to poszedł i kupiła (a właściwie zapłacił za to co zona wcześniej wybrała i było spakowane w reklamówki ;-))
ivi
uzależniona;) // I.2010
Perelandra - takei "dogadanie" się w sklepie wydaje mi się fajne, jeśli nie chce się kupować wcześniej., Zdaje się że większe hurtownie taką "ofertę" mają? idziesz sobie kiedy chcesz do sklepu z listą, oni zapisują co wybrałaś a potem tatuś tylko jedzie, płaci i odbierajuż po fakcie, czyli po szczęśliwym porodzie
reklama
Mini55
&&&&&
dziewczyny ja też się nie rozglądam za takimi zakupami, chociaż ostatnio patrzyłam na allegro w jakiej cenie są komody z przewijakiem - ale to tak z czystej ciekawości
He, ja bym tak nie wytrzymała . Musiałam mieć wszystko przygotowane i poustawiane przed porodem Zresztą taką frajdę mi to sprawiało że nie wyobrażam sobie pozbywać się tej przyjemności ...