reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Tunia super :-)

Angel biedna kocinka ale jak mus to mus

Dziewczyny może polecicie mi jakieś seriale do oglądnięcia ( niekoniecznie z TV) ... skończył nam się Mentalista i nie mamy co oglądać :-(

No biedna drze sie teraz i miota co chwile ale złosnica se takie kołtuny zafundowala na podwoziu, ze nie bylo innego wyjscia! :crazy:

Dobra teraz najglupsze pytanie wrzechczasow.. jak sprawdzic gdzi ejest macica? :zawstydzona/y:
I mata dokladnie mam tak samo, ze nad pepkiem ta faldka bardziej mi teraz odstaje nie wiem o co chodzi.. i czasem na sekunde-dwie przeszywa mnie takie ostre kłucie na wysokosci pepka z lewej strony.. :oo2:

Kasiurek nie no brzuszek to mam okrąglutki ;-)- macica sięga juz tuz ponad pępek - ja sie zastanawiam gdzie mi ten tłuszcz się przepcha jak bardziej urośnie :baffled:

Tunia bardzo fajna sukienka :tak: a jak brzusio sie w niej prezentuje? Nigdzie nie ciśnie?

Mini na razie się rozglądam, kupowac będę jak remont się skończy bo na razie to się ciągle o cos potykamy :dry:

Angle no to niezły hard core z tym kociakiem miałyście :rofl2:
co do macicy to połóż się na wznak i delikatnie naciskaj brzuszek pod pępkiem - wyczujesz taka jakby piłeczkę ;-)

glizda wstała - koniec błogiego lenistwa ;-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny prawie koniec na dziś:D posprzątane (wreszcie mi w domu kurzem nie śmierdzi!) zmyta podłoga, firanki wyprane.. jeszcze tylko je wyprasować i powiesić:D w międzyczasie ugotowałam PYSZNĄ ogórkową! ostatnio się zawzięłam i gotuję zupy bez ulepszaczy typu kostka albo vegeta. Tak kombinuje z przyprawami i zieleniną aż osiągnę to co zamierzałam :) ostatnio udało mi się z kapuśniakiem, kalafiorową, dziś ogórkowa wyszła genialna nie chwaląc się wcale;)

no i chwalę się swoim synkiem - dziś pierwszy raz SAM zjadł zupkę na obiadek :) łyżeczka w garść i wiosłował aż miło!! oboje z mężem brawo biliśmy tacy dumni z niego jesteśmy:)

reklama
nie wiem chyba nie umiem :(
Szczegolnie jak lerze bo wtedy brzucho bardziej miekke :wściekła/y:
na stojaco czuje taka twarda powloke jakby rozposcierajaca sie od dolu az do polowy wiedzy mostkiem a pepkiem..
Ale pileczka :confused: Takie inne jest tylko miejsce nad samym pepkiem .. a nie wiem nie wiem :confused2:

lina czy wesolo- napewno ale ja mam 4 dziury w rece i pare sznytow a tesciowej rece to nei wygladaja wogole :szok:

Do góry