reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Tunia super :-)

Angel biedna kocinka ale jak mus to mus

Dziewczyny może polecicie mi jakieś seriale do oglądnięcia ( niekoniecznie z TV) ... skończył nam się Mentalista i nie mamy co oglądać :-(

No biedna drze sie teraz i miota co chwile ale złosnica se takie kołtuny zafundowala na podwoziu, ze nie bylo innego wyjscia! :crazy:

Dobra teraz najglupsze pytanie wrzechczasow.. jak sprawdzic gdzi ejest macica? :zawstydzona/y:
I mata dokladnie mam tak samo, ze nad pepkiem ta faldka bardziej mi teraz odstaje nie wiem o co chodzi.. i czasem na sekunde-dwie przeszywa mnie takie ostre kłucie na wysokosci pepka z lewej strony.. :oo2:

Kasiurek nie no brzuszek to mam okrąglutki ;-)- macica sięga juz tuz ponad pępek - ja sie zastanawiam gdzie mi ten tłuszcz się przepcha jak bardziej urośnie :baffled:

Tunia bardzo fajna sukienka :tak: a jak brzusio sie w niej prezentuje? Nigdzie nie ciśnie?

Mini na razie się rozglądam, kupowac będę jak remont się skończy bo na razie to się ciągle o cos potykamy :dry:

Angle no to niezły hard core z tym kociakiem miałyście :rofl2:
co do macicy to połóż się na wznak i delikatnie naciskaj brzuszek pod pępkiem - wyczujesz taka jakby piłeczkę ;-)

glizda wstała - koniec błogiego lenistwa ;-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny prawie koniec na dziś:D posprzątane (wreszcie mi w domu kurzem nie śmierdzi!) zmyta podłoga, firanki wyprane.. jeszcze tylko je wyprasować i powiesić:D w międzyczasie ugotowałam PYSZNĄ ogórkową! ostatnio się zawzięłam i gotuję zupy bez ulepszaczy typu kostka albo vegeta. Tak kombinuje z przyprawami i zieleniną aż osiągnę to co zamierzałam :) ostatnio udało mi się z kapuśniakiem, kalafiorową, dziś ogórkowa wyszła genialna nie chwaląc się wcale;)

no i chwalę się swoim synkiem - dziś pierwszy raz SAM zjadł zupkę na obiadek :) łyżeczka w garść i wiosłował aż miło!! oboje z mężem brawo biliśmy tacy dumni z niego jesteśmy:)

reklama
nie wiem chyba nie umiem :(
Szczegolnie jak lerze bo wtedy brzucho bardziej miekke :wściekła/y:
na stojaco czuje taka twarda powloke jakby rozposcierajaca sie od dolu az do polowy wiedzy mostkiem a pepkiem..
Ale pileczka :confused: Takie inne jest tylko miejsce nad samym pepkiem .. a nie wiem nie wiem :confused2:

lina czy wesolo- napewno ale ja mam 4 dziury w rece i pare sznytow a tesciowej rece to nei wygladaja wogole :szok:

Do góry