reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

AADKA - tylko ze ja nie zatrzymuje wody tzn tak mi sie wydaje nie puchna mi nogi ani cala reszta ,w pierwszje ciazy co innego. Nic jutro mam gina i zoabcze jak bedzie .

Na razie ciesze sie ze moge sobie poelzec przed kompem bo juz odpadam

acha nadal nie czuje ruchow i zastanwiam sie czy to co czulam jakis czas temu jest tym czym myslalam ?!

reklama
perelandra- ja ogolnie horrorowa jestem ;-) i w filmach i w ksiazkach... a w nocy tak czy siak mi sie takie glupoty snia, ze king niejest w stanie wiele zaszkodzic :dry:

trycia- ja cooka dosc niedawno odkrylam i i mam moze ze 3 ksiazki jego ale tak za miesiac znow powinnam byc bez ksiazek i bede zamawiac z pl to wlasnie glownie beda to ksiazki Cooka :tak: a Tess Gerritsen czytujesz? tez bardzo dobra jest i pisze podobnie do Cook'a medyczne-thillery

mata- no ta moja tez miala cos ponad 600stron ale ja z czasem czytania jej juz przesadzilam(wogole to odlozylam ja chyba na 2 miesiace):baffled:

ja pokapieli ide poczytac sobie- spokojnej nocy zycze :tak:

tricia poszlas z tematem z tymi prezentami ;d

Ah no zapomnialabym pochwalic sie wizyta u fryzjera.. bylamtam bite 3 godziny!!! :szok:
I jestem zadowolona jak nigdy, tak inaczej sie czuje ...Boże jak pomysle o tym co miałam jak tam weszłam to aż wstyd :(
Ogolnie ladne zgrabne podciecie i wycieniowanie a najbardzie to chodzi o kolor- z czarnych z odrostami - brazowe wpadajace w miedziana czerwien, przeplatane czarnymi pasemkami.. jaaa zupelnie inaczej , wpsaniale sie czuje ;)

mata u nas warzywniak tez niewiele większy ale i tak się cieszę, że nie muszę się tym zajmować;-), może z czasem do tego dorosnę, tak jak do pielęgnowania kwiatków (a właściwie jednego storczyka :-D)
kamilaedi ja to raczej kryminały niż horrory, jestem fanką Mankella i polecam jego książki
tricia Ty wiesz, że ja też już zaczynam się rozglądać za prezentami (kupiłam jeden dla chrześnicy), bo w tym roku dużo wydatków będzie więc im wcześniej, tym lepiej :tak:
Angel
wierzę, że wizyta u fryzjera postawiła Cię na nogi, ja w ubiegłym tygodniu byłam tylko obiąć grzywkę, a czułam się jak nowo narodzona ;-)
jak zwykle siedzę do rana, idę sobie poleżeć może dzidzia się odezwie do mamy:-)

ahoj dziewczynki z samego rana:) ja chyba za przykładem Angel pójdę w tym tygodniu do fryzjera, przynajmniej podciąć końcówki, myślałam też o kosmetyczce, poczytałam, że w ciąży można robić mikrodermabrazję, spragniona jestem jakiś zabiegów upiększających:)

odnośnie czytania książek z dreszczykiem, to też jestem fanką takiej literatury, chociaż praktycznie wszyscy autorzy mają swój "szablon" i kolejne książki ich autorstwa są mimo wszystko podobne, tak jest z Alex Kava, którą uwielbiam czy Karin Slaughter, Kinga ostatnią książkę jaką czytałam to była Ręka Mistrza. Ostatnio zabrałam się za Grę o Tron, ale jakoś średnio mi się podoba, wszyscy znajomi się zachwycają ta książką, no ale rzecz gustu.
A od wczoraj dla rozrywki, oglądam sobie stare odcinki Pittbula :D

Haha, w suwaczku mam 19 tydzień i dziecko ma już ważyć 200 g, a na usg w szpitalu robionym prawie tydzień! temu lekarz napisał , że wazy 231:D chyba tłuściutki bobas się zapowiada!

Hej dziewczyny nie wyrabiam za wami
Caly moj czas poswiecam szkole nauce i dzieciom , musze znalezc mieszkanie i synowi szkole wiec szczerze mam bardzo malo czasu dla siebie a juz nie wspominajac o komputerze wiec nie gniewajcie sie bo czytam was regularnie a jak w Grudniu mi sie juz wszystko unormuje to wam zyc nie dam ;)

ja tez by,lam u fryziera, jeszcze musze kolor sobie dac na glowe bo juz mi sie blond wyplukal i zostal zolty odcien - ale jakos nie mam sily.

Ja dzis o 14 do gina ide,jestem ciekawa co powie na moje wyniki i ogolnie co powie !
11 troche sie strsuje tym wszystkim ;[ ahhhhhh

reklama
ahoj ;)
ja dziś po fatalnej nocy.. okropny wiatr był u nas w nocy i Tymek spać nie mógł -zasnął dopiero przed północą... a obudził się już po 5:( mam nadzieje żę szybko padnie i pójdzie na drzemkę, to chyba też się położę.. Dobrze że mąż jest (chorótek mój biedny) to przejął go rano a ja trcohę dospałam...

miłego dnia dziewczyny:)

Do góry