reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

AADKA - tylko ze ja nie zatrzymuje wody tzn tak mi sie wydaje nie puchna mi nogi ani cala reszta ,w pierwszje ciazy co innego. Nic jutro mam gina i zoabcze jak bedzie .

Na razie ciesze sie ze moge sobie poelzec przed kompem bo juz odpadam

acha nadal nie czuje ruchow i zastanwiam sie czy to co czulam jakis czas temu jest tym czym myslalam ?!

reklama
perelandra- ja ogolnie horrorowa jestem ;-) i w filmach i w ksiazkach... a w nocy tak czy siak mi sie takie glupoty snia, ze king niejest w stanie wiele zaszkodzic :dry:

trycia- ja cooka dosc niedawno odkrylam i i mam moze ze 3 ksiazki jego ale tak za miesiac znow powinnam byc bez ksiazek i bede zamawiac z pl to wlasnie glownie beda to ksiazki Cooka :tak: a Tess Gerritsen czytujesz? tez bardzo dobra jest i pisze podobnie do Cook'a medyczne-thillery

mata- no ta moja tez miala cos ponad 600stron ale ja z czasem czytania jej juz przesadzilam(wogole to odlozylam ja chyba na 2 miesiace):baffled:

ja pokapieli ide poczytac sobie- spokojnej nocy zycze :tak:

tricia poszlas z tematem z tymi prezentami ;d

Ah no zapomnialabym pochwalic sie wizyta u fryzjera.. bylamtam bite 3 godziny!!! :szok:
I jestem zadowolona jak nigdy, tak inaczej sie czuje ...Boże jak pomysle o tym co miałam jak tam weszłam to aż wstyd :(
Ogolnie ladne zgrabne podciecie i wycieniowanie a najbardzie to chodzi o kolor- z czarnych z odrostami - brazowe wpadajace w miedziana czerwien, przeplatane czarnymi pasemkami.. jaaa zupelnie inaczej , wpsaniale sie czuje ;)

mata u nas warzywniak tez niewiele większy ale i tak się cieszę, że nie muszę się tym zajmować;-), może z czasem do tego dorosnę, tak jak do pielęgnowania kwiatków (a właściwie jednego storczyka :-D)
kamilaedi ja to raczej kryminały niż horrory, jestem fanką Mankella i polecam jego książki
tricia Ty wiesz, że ja też już zaczynam się rozglądać za prezentami (kupiłam jeden dla chrześnicy), bo w tym roku dużo wydatków będzie więc im wcześniej, tym lepiej :tak:
Angel
wierzę, że wizyta u fryzjera postawiła Cię na nogi, ja w ubiegłym tygodniu byłam tylko obiąć grzywkę, a czułam się jak nowo narodzona ;-)
jak zwykle siedzę do rana, idę sobie poleżeć może dzidzia się odezwie do mamy:-)

ahoj dziewczynki z samego rana:) ja chyba za przykładem Angel pójdę w tym tygodniu do fryzjera, przynajmniej podciąć końcówki, myślałam też o kosmetyczce, poczytałam, że w ciąży można robić mikrodermabrazję, spragniona jestem jakiś zabiegów upiększających:)

odnośnie czytania książek z dreszczykiem, to też jestem fanką takiej literatury, chociaż praktycznie wszyscy autorzy mają swój "szablon" i kolejne książki ich autorstwa są mimo wszystko podobne, tak jest z Alex Kava, którą uwielbiam czy Karin Slaughter, Kinga ostatnią książkę jaką czytałam to była Ręka Mistrza. Ostatnio zabrałam się za Grę o Tron, ale jakoś średnio mi się podoba, wszyscy znajomi się zachwycają ta książką, no ale rzecz gustu.
A od wczoraj dla rozrywki, oglądam sobie stare odcinki Pittbula :D

Haha, w suwaczku mam 19 tydzień i dziecko ma już ważyć 200 g, a na usg w szpitalu robionym prawie tydzień! temu lekarz napisał , że wazy 231:D chyba tłuściutki bobas się zapowiada!

Hej dziewczyny nie wyrabiam za wami
Caly moj czas poswiecam szkole nauce i dzieciom , musze znalezc mieszkanie i synowi szkole wiec szczerze mam bardzo malo czasu dla siebie a juz nie wspominajac o komputerze wiec nie gniewajcie sie bo czytam was regularnie a jak w Grudniu mi sie juz wszystko unormuje to wam zyc nie dam ;)

ja tez by,lam u fryziera, jeszcze musze kolor sobie dac na glowe bo juz mi sie blond wyplukal i zostal zolty odcien - ale jakos nie mam sily.

Ja dzis o 14 do gina ide,jestem ciekawa co powie na moje wyniki i ogolnie co powie !
11 troche sie strsuje tym wszystkim ;[ ahhhhhh

reklama
ahoj ;)
ja dziś po fatalnej nocy.. okropny wiatr był u nas w nocy i Tymek spać nie mógł -zasnął dopiero przed północą... a obudził się już po 5:( mam nadzieje żę szybko padnie i pójdzie na drzemkę, to chyba też się położę.. Dobrze że mąż jest (chorótek mój biedny) to przejął go rano a ja trcohę dospałam...

miłego dnia dziewczyny:)

Do góry