reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

a ja już w domu, mam nowy system odpoczywania, do południa załatwiam większość spraw i zwykle tak ok. 13 jestem już w domu i się byczę;D w międzyczasie zagniotłam ciasto drożdżowe i rośnie w lodówce.
ale Ci Mata zazdroszczę tego ogródka, już się nie mogę doczekać kiedy będę miała własny, chociaż jak znam życie, to wtedy będzie tysiące innych ważniejszych rzeczy niż ogródek właśnie, zawsze tak jest:)
Angel narobiłaś mi smaku tą ogórkową i chyba na jutro taką zrobię z rosołku o ile go mąż nie wyje:)

reklama
Mata a w tym roku miało być właśnie długie i upalne lato :-D

przesądy były, są i będą, jedni wierzą inni nie, ale każdy ma prawo do własnego zdania na ten temat ;-)

u mnie coś się pogoda trochę psuje nie widć słoneczka, ale jeszcze ciepło

co do zgagi to jak żadne środki nie pomagają to polecam jeść mało ale częściej
siemię lniane nie od razu też pomaga ale po kilku dniach powinno się czuć różnicę a co do mleka to tylko ciepłe, najlepiej przegotowane

Matko ja jak się cieszę,że nie mam zgagi, w zasadzie to nawet nie wiem co to jest bo nigdy w życiu jej nie miałam :)

W przesądy też nie wierzę, ale ich się nie da uniknać, ja nie zwracam na nie uwagi, jak ktoś chce to niech sobie coś tam gada i przepowiada

Ja się mega nudzę, łaże po domu od kilku dni jak cień bo najzwyczajniej nie mam co robić
Myślałam właśnie,że może na drutach zacznę sobie coś dziergać, ale nie mogę sie zmobilizować żeby iśc druty kupić

Jutro jadę do schroniska dla psiaków to chociaż jakieś zajęcie będę miała

ooooo matko mata ty to masz energi ja bym sobie liscie pograbala ale niemoge :( posprzatalam troche w domu i teraz leze i sie nieruszam plecy bola dzidizol szaleje :) na noge stanac niemoge :( za tydzien wizzyta u lekarza :D:D:D i sie niemoge doczekac i musze jej powiedziec o tych plecach wsesie sama zauwazy bo chodze jak babusza zaraz chyba jakas laske sobie sprawie i bede sie podpierac.Doris dokladnie jak jest dziecko z nami caly czaqs to wkoncu chcemy odpoczac od niego a jak gdzies pojedzie to tesknota pojawia sie zanim jeszcze wyjedzie ;) moj lobuziak niema czasu zemna rozmawiac bo ma tam dzieci siostry kuzynki wiecma co robic za mamusia hmm chyba zbytnio niesteskni ale jak przyjade napewno mu sie leska w oczku zakreci tak jak bylo przed wakacjami moj kochany synus ehhh

DSC_6781.jpg
bułeczki z powidłami się pieką;D

Amlanda ale pysznie wyglądają :)

u mnie już rosołek gotowy i też wyszedł pychota, strogonoff czeka na męża jeszcze z godz i będzie w domku, ale próbowałam i też niczego sobie, palce lizać :-)

anula ja nie jem dużo, po prostu koło 18 włącza mi się zgaga i już
u nas pogoda śliczna... rano trochę się chmurzyło ale znów jest ładnie cały dzień
ja to od kilku dobrych lat mam problem ze zgagą a w zasadzie z moim żołdkiem, póki byłam na lekach to problem znikł ale teraz znów powrócił i nie ma bata zgaga jest, ale mi na szczęście Rennie pomaga, zawsze ja biorę jak tylko zaczynam czuć że się zaraz zacznie... no i omijam dużo potraw ciężkostrawnych, smażonych itp pozostało mi to w nawyku już dieta, dieta...
hehe przeczytałam że dziś na obiad melony, buraczki i ziemniaczki :-D

Matko ja jak się cieszę,że nie mam zgagi, w zasadzie to nawet nie wiem co to jest bo nigdy w życiu jej nie miałam :)

W przesądy też nie wierzę, ale ich się nie da uniknać, ja nie zwracam na nie uwagi, jak ktoś chce to niech sobie coś tam gada i przepowiada

Ja się mega nudzę, łaże po domu od kilku dni jak cień bo najzwyczajniej nie mam co robić
Myślałam właśnie,że może na drutach zacznę sobie coś dziergać, ale nie mogę sie zmobilizować żeby iśc druty kupić

Jutro jadę do schroniska dla psiaków to chociaż jakieś zajęcie będę miała

no trzeba sobie jakieś zajęcie znaleźć bo idzie oszaleć, do drutów i szydełka to ja nie mam cierpliwości ale widzę że się w kuchni odnalazłam w sobotę będę próbowała 1 raz w życiu sama chleb upiec :tak:

wiecie, w końcu czuję że dopadło mnie to na co czekałam energia II trymestru :-D nie mogę usiedzieć w miejscu, szukam sobie cały czas zajęcia, kilka razy przed domem zamiatam, grabię liście to akurat trochę syzyfowa praca ale mam co robić :-D, sprzątam w domku, gotuję i tak mi dzień szybko zleci

reklama
witam dziewczynki

ja od soboty brak netu,ale już mam doczytam Was później,teraz mam okropny mętlik w głowie dużo się u nas dzieje
wiadomości z wizyty w odpowiednim wątku

Do góry