reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Angel- nooooo bomba!!! sliczne kolorki, takie cieple i w ogole wlosy po fryzjerze sa zawsze takie cudownie lsniace, co nie?
a sweet focia wiadomo...sweet, mezus pewnie zadowolony jak popatrzy sobie w Twoje piekne oczy (jedne i drugie);-):-) to uuuuu bedzie szczesliwy:-D

hej Mamuski:-)
pisalam do Was kilka dni temu z zapytaniem czy moge dolaczyc:-)
jakos nie mialam weny zeby pisac.
jestem w ciazy z drugim dzieckiem,mam juz coreczke.jezeli chodzi o to jak znosze ciaze to fatalnie ciagle mi niedobrze,boli mnie glowa i w ogole wszystko jest na nie.nie mieszkam w polsce i siedze w domu nie pracuje...
pozdrawiam serdecznie

Cześć dziewczyny dajcie mi jakąś dobrą rade :) mam kiepskie samopoczucie od tygodnia a co mnie martwi najbardziej to to że rano mam mroczki przed oczami, głucho w uszach jak bym miała zemdleć. Codziennie wożę dziecko do żłobka a jak wiecie takie samopoczucie nie sprzyja koncentracji za kółkiem.

W piątek mam lekarza może coś w wynikach wyjdzie.
P.S. Angel jaki t kolorek??

Pozdrawiam dziewuszki

Marta.frog ciezko powiedziec bo mi fryzjerka mieszala farby z 5 roznych tubek z kolorami :-)
Dzis ide po zamowiana odzywke moge spytac czy to sie jakos zwie ten kolor ;-)
Ogolnie dziewczyna jest rewelacyjna, odrazu powiedziala, ze jej sie nie widzi to o czym myslalam i ma super pomysl na mnie :-) Nastepnym razem jak przyjade juz nic nie bede kombinowac powiem "rob co chcesz" ( a mloda na Ty jestesmy) i wiem, ze sie nie zawiode ;-)

angel super wygladasz :) kolorek rewelacja :) ale macie fajnie wizyty za niedlugo ja musze czekac do wtorku ;) caleeee 6 dni ehh a juz bym chciala tam byc a dzisiaj to mi sie nawet snilo ze bylam z mezem i synkiem u lekarza pogmatwany i jak zwykle glupi sen jedyne z czego sie ciesze to ze widzialam swoja dzidzie :).Siedze sama w domu i chyba mnie dopada jakas depresja :baffled: zartowalam ale jest mi tak zle smutno :( plakac mi sie chce przytulila bym sie do synka a jego niema co chwilke zerkam na jego luzko i mi tak pusto cicho w domu niemam po kim sprzatac niemam co prac komu robic kakalka :( mam nadzieje ze w sobote juz go bede miala zesoba :) bo dluzej niewytrzymam

Hej dziewczynki,
Angel - bardzo fajnie Ci w nowych włoskach, nieco lżejszy kolor niż czerń, sezonowe jesienne kolory bardzo pozytywne!
u nas dziś pogoda piękna, nic od wczoraj sie nie zmieniło, może tylko lekko chłodniej jest,ale generalnie optymizm:)
tunia, ten Twój ślub to juz niedługo!!! wybrałaś już ostatecznie sukienkę?

reklama
Do góry