reklama
Angel- nooooo bomba!!! sliczne kolorki, takie cieple i w ogole wlosy po fryzjerze sa zawsze takie cudownie lsniace, co nie?
a sweet focia wiadomo...sweet, mezus pewnie zadowolony jak popatrzy sobie w Twoje piekne oczy (jedne i drugie);-):-) to uuuuu bedzie szczesliwy
a sweet focia wiadomo...sweet, mezus pewnie zadowolony jak popatrzy sobie w Twoje piekne oczy (jedne i drugie);-):-) to uuuuu bedzie szczesliwy
Angel.
Zwierzoholik;)
ajako
Ale fakt faktem nigdy nie bylam tak zadowolona po fryzjerze :-)
Ale fakt faktem nigdy nie bylam tak zadowolona po fryzjerze :-)
hej Mamuski:-)
pisalam do Was kilka dni temu z zapytaniem czy moge dolaczyc:-)
jakos nie mialam weny zeby pisac.
jestem w ciazy z drugim dzieckiem,mam juz coreczke.jezeli chodzi o to jak znosze ciaze to fatalnie ciagle mi niedobrze,boli mnie glowa i w ogole wszystko jest na nie.nie mieszkam w polsce i siedze w domu nie pracuje...
pozdrawiam serdecznie
pisalam do Was kilka dni temu z zapytaniem czy moge dolaczyc:-)
jakos nie mialam weny zeby pisac.
jestem w ciazy z drugim dzieckiem,mam juz coreczke.jezeli chodzi o to jak znosze ciaze to fatalnie ciagle mi niedobrze,boli mnie glowa i w ogole wszystko jest na nie.nie mieszkam w polsce i siedze w domu nie pracuje...
pozdrawiam serdecznie
Perelandra
Fanka BB :)
święto dyszla = dzień targowy a że koło targu mieszkam to patrzę na tłumy ludziPerelandra- Na czym polega święto dyszla?
Angel. opłacało się siedzieć 3 godziny u fryzjera, ślicznie wyglądasz naprawdę
anansie witaj i zaglądaj często do nas
marta.frog3
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny dajcie mi jakąś dobrą rade mam kiepskie samopoczucie od tygodnia a co mnie martwi najbardziej to to że rano mam mroczki przed oczami, głucho w uszach jak bym miała zemdleć. Codziennie wożę dziecko do żłobka a jak wiecie takie samopoczucie nie sprzyja koncentracji za kółkiem.
W piątek mam lekarza może coś w wynikach wyjdzie.
P.S. Angel jaki t kolorek??
Pozdrawiam dziewuszki
W piątek mam lekarza może coś w wynikach wyjdzie.
P.S. Angel jaki t kolorek??
Pozdrawiam dziewuszki
Angel.
Zwierzoholik;)
Marta.frog ciezko powiedziec bo mi fryzjerka mieszala farby z 5 roznych tubek z kolorami :-)
Dzis ide po zamowiana odzywke moge spytac czy to sie jakos zwie ten kolor ;-)
Ogolnie dziewczyna jest rewelacyjna, odrazu powiedziala, ze jej sie nie widzi to o czym myslalam i ma super pomysl na mnie :-) Nastepnym razem jak przyjade juz nic nie bede kombinowac powiem "rob co chcesz" ( a mloda na Ty jestesmy) i wiem, ze sie nie zawiode ;-)
Dzis ide po zamowiana odzywke moge spytac czy to sie jakos zwie ten kolor ;-)
Ogolnie dziewczyna jest rewelacyjna, odrazu powiedziala, ze jej sie nie widzi to o czym myslalam i ma super pomysl na mnie :-) Nastepnym razem jak przyjade juz nic nie bede kombinowac powiem "rob co chcesz" ( a mloda na Ty jestesmy) i wiem, ze sie nie zawiode ;-)
Bozienka24
angel super wygladasz kolorek rewelacja ale macie fajnie wizyty za niedlugo ja musze czekac do wtorku caleeee 6 dni ehh a juz bym chciala tam byc a dzisiaj to mi sie nawet snilo ze bylam z mezem i synkiem u lekarza pogmatwany i jak zwykle glupi sen jedyne z czego sie ciesze to ze widzialam swoja dzidzie .Siedze sama w domu i chyba mnie dopada jakas depresja zartowalam ale jest mi tak zle smutno plakac mi sie chce przytulila bym sie do synka a jego niema co chwilke zerkam na jego luzko i mi tak pusto cicho w domu niemam po kim sprzatac niemam co prac komu robic kakalka mam nadzieje ze w sobote juz go bede miala zesoba bo dluzej niewytrzymam
Amandla
Hej dziewczynki,
Angel - bardzo fajnie Ci w nowych włoskach, nieco lżejszy kolor niż czerń, sezonowe jesienne kolory bardzo pozytywne!
u nas dziś pogoda piękna, nic od wczoraj sie nie zmieniło, może tylko lekko chłodniej jest,ale generalnie optymizm
tunia, ten Twój ślub to juz niedługo!!! wybrałaś już ostatecznie sukienkę?
Angel - bardzo fajnie Ci w nowych włoskach, nieco lżejszy kolor niż czerń, sezonowe jesienne kolory bardzo pozytywne!
u nas dziś pogoda piękna, nic od wczoraj sie nie zmieniło, może tylko lekko chłodniej jest,ale generalnie optymizm
tunia, ten Twój ślub to juz niedługo!!! wybrałaś już ostatecznie sukienkę?
reklama