reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam z rana!

Kasiurek wyluzuj, zawsze sie tak stresujesz, a potem jest wszystko dobrze ;-) szkoda maluszka męczyc nerwami :tak:

Angel no to ładnie posiedziałaś - najważniejsze, że efekt się podoba, no i póki możemy jeszcze tyle wysiedziec, to trzeba korzystać :-p

Kathinka to niezłe urwanie głowy masz :baffled: mam nadzieję, że szybko to ogarniesz :tak:

Amandla to rzeczywiście spory bobas u Ciebie się szykuje

Tricia prezenty na święta - wow to się nazywa racjonalne planowanie :tak: u nas pierwszy tydzień listopada - codziennie ktos albo urodziny albo imieniny ma - masakra i nie wiem co komu, a o świętach to juz całkeim jeszcze nie myslę :rofl2:

Perelandra ja też nie jestem jakąs zapaloną ogrodniczką, tym bardziej, że Dobrusia ciągle więcej mi tam deptała niz pomagała, ale lubie miec pod ręką jakies świeże warzywa ;-) w tym roku była tylko rzodkiewka z marchewka, ale w przyszłym chcę więcej posiać - kwaśna mamy ziemię, więc nie wszystko ładnie rośnie, dlatego naturalny nawóz i wapnowanie na wiosne i myslę, że damy radę ;-) tym bardziej, że chciałabym żeby maluch pierwsze rozszerzenie diety na natrualnych warzywkach zaczął ;-)

Mała w przedszkolu, ja wrócilam z targu - dzis zupka z buraczkami, co by mi hemoglobinę podniosła ;-) Tylko cos sił mi brak, bo znów Dobrusia sie co chwile w nocy budziła, a ja przez to ganianie i marudzenie za duzo nie pospałam... Dzisiaj znów zapowiada sie pracowity dzien, ale znając życie skończy się na tym, że będe sobie szydełkować :-p

Miłego dnia!

reklama
hej
Tricia ja też mam smaka na piwko ... bezalkoholowe moim zdaniem "robi robotę " :-D
Ostatnio byliśmy na pizzy i mąż sobie wziął piwko , napiłam się od niego łyczka a mój synek na cały głos ...- mamo czemu pijesz piwo przecież masz dzidziusia w brzuszku -:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

Angel pochwal się nową fryzurką .. ja też mam ochotę na zmiany ale pomysłów brak :dry:

Kasiurek ja też ostatnio nie czuję ruchów i trochę się niepokoję ,bo na tym etapie już Boryska czułam codziennie :dry:

Mata ja też mam taki plan z warzywkami :-) Tylko to moja mama będzie sadzić a ja będę zajmować się plonami :-D Chciała bym małe dynie , dużo marchewki i pietruszki .

Odprowadziłam dziś Boryska do przedszkola i rozmawiałam z Panią o "diecie " bo ma ostatnio biegunkę i już wychodząc zauważyłam że jakiś chłopczyk wyrywa samochodzik mojemu synkowi , już miałam zareagować ale wyręczył mnie najlepszy kumpel Boryska - Kondzio :-D Zaczął okładać tego chłopaka po plecach , aż puścił zabawkę . Panie oczywiście zaczęły mówić Kondziowi że nie wolno bić - ale wyjaśniłam im sytuację :tak:
Fajne że mój synek ma takiego kumpla :-D

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki

ale Wy piszecie:szok: dopiero 1/3 doczytałam a juz nie wiem co do czego :-(
dzisiaj znowu wypad na miasto sprawy pozałatwiać,strasznie mi się nie chce no ale trzeba,cały październik mam coś i najgorsze w tym wszystkim to ze mam problem bo nie mam z kim zostawić Agi i jest problem

witam :) ja nocke tez dzisiaj mialam dobani :( niemoglam spac obudzilam sie o 3 maz poszedl do pracy a ja wlaczylam sobie film i standardowo wcinalam kromeczki z drzemikiem poczym moj szkrab zaczol tance urzadzac a teraz chyba odsypia ;) jeszcze sie z mamusia njieprzywitala :).Ehh pogoda sie unas zepsula co prawda jest 19 stopni ale wieje i tak ponuro jest :(

Cześć, Dziewczyny, no , nie nadążam, piszecie z kosmiczną prędkością.
Ja miałam przerwę, znów muszę nadrabiać, na razie na tym polega moje forumowanie z Wami..
Ale wiecie co , sprawdzajcie sobie ciśnienie. Nie wiem, czy była o tym mowa wcześniej.
Mnie dopadło ostatnio wysokie( Miałam i przed ciążą, leczyłam się), ale może być ciążowe wysokie.
Tydzień wycięty z życiorysu, złe samopoczucie, chodzenie po ścianach, ból głowy i nieokreślone wrażenia w całym organizmie. Kto ma nadciśnienie, to wie, o czym mówię. Teraz jest włączony lek, specjalny dla ciężarówek - i wreszcie osiągam normalne wyniki.
Mierzcie się, dziewczyny, jak macie aparat w domu, po wysikaniu porannym i bez żadnego posiłku - najbardziej miarodajny wynik. No i nie po wysiłku czy stresie, to wiadomo.
Pozdrawiam

PS A ruchy pływającej rybki czuję od 29 IX czyli od tygodnia gdzieś:))))))))

Czesc
ale naprodukowalyscie:szok:
nie zagladalam wczoraj, bo mnie tak rozlozylo po tym jednym wyjsciu z domu do gina w poniedzialek, ze zdychalam caly dzien, ledwo co, ostatkiem sil poszlam po mala do przedszkola.
Dzis juz jakby nieco lepiej, ale niestety mam znowu antybiotyk i troche mnie to martwi, ale i gin i internistka powiedzieli, ze to mniejsze zlo:-(

musze napisac w watku lekarskim o mojej wizycie, ale ogolnie to nie jest za fajnie, kurde zawsze ten gin mnie nastraszy, ale wdzieczna w sumie jestem, ze jest szczery, przejety i czuje sie zaopiekowana.

Angel- fota z nowa fryzura bedzie? fajnie, ze jestes zadowolona i masz dobry nastroj poki co. Ja pamietam, ze bylam 2 czy 3 dni przed terminem porodu u fryzjera, spoko wysiedzialam tez prawie 3 godziny, a fryzjerka miala meeeega stres :-D:-D
A czas szybko zleci, wytrzymasz bez swojego wariata:-D odpoczywaj, a jak Ci sampoczucie pozwala to nadrabiaj kontakty towarzyskie w Pl:-)

mata- jestes niemozliwa!! podziwiam Cie, serio!
tance, ogrodek i jeszcze te Twoje cuda; obrusiki, zabawki, czapeczki itp wow co za kobita! SZACUN :tak:

Kathrina- wielkie zmiany u Ciebie! to czekamy na relacje w grudniu juz na spokojnie jak sie wszystko uda poukladac :tak:

Wy o gotowaniu, a ja nadal nie mam ochoty na nic, wiec i gotowac mi sie nie chce, tzn. jak Was czytam to nawet bym zjadla krokiety, kopytka czy nalesniki, ale zrobic to nieeee, a pozniej jak mam jesc cokolwiek to tez tak z niechecia, nie wiem o co caman:baffled:

aha tylko ciekawe skad mam te 5 kg na plusie:szok:
w tamtej ciazy przytylam 8,5 kg na cala ciaze, a teraz juz 5 :szok:

ps. tego posta pisalam 2 h hehehe, w miedzyczasie wpadla do mnie kolezanka z pracy, urwala sie na szybka kawke:-)

hej dziewczynki, miłego dnia wam życzę
u nas dzisiaj święto dyszla, koło mojego domu tłumy chodzą, a mnie się nie chce wyjść
pochmurno ale słonko się przebija, może jakieś pranie się wrzuci...

Hej .
Ja dzis zakatarzona :( Ciagle mi zimno co jest grane :/

Fruzurka.. no ok, ale nie widac 100% robilam wczraj bez swiatla dziennego bo mężo się uparł zobaczcy :dry: A teraz itak pochmurno i nie ulozone ..
Jak kojarzycie z fotek mialam czarne, dosc zwichriowane, roznej dlugosci i z odrostem :baffled:
A sa takie mniej wiecej ;-)

aaaaaaa.jpg
DSCF2075.jpg
DSCF2079.jpg

Sorry za mine wiecie jak to jest robic sobie sweet focie :-D
DSCF2099.jpg

reklama
Czesc kobitki:)
Jem sniadanko i pije kawusie:)Jakas energiczna jestem jak nigdy:):):)Same wiecie ze pisze ze nic mi sie nie chce dosc czesto:):-)Bede gotowac rosol bo tak mi smaka narobilyscie ze szok:-)Z przeziebieniem juz lepiej albo zadzialala woda morska, albo wasze zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia:)Stawiam na to drugie:-D

Do góry