reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

:( moj synek pojechal sobie z babcia na tydzien do mojej siostry a ja umieram z tesknoty taka cisza w domu asz glupio :( w nocy wstaje i patrze czy niejest odkryty a zachwilke przypominam sobie ze przeciez go niema :( rano niema kto mnie budzic :( niema kto buziaka mi dac ehhh a synek nawet niechce z mamusia przez telefon rozmaiwac niema casu ale jak mi powiedzial przed wyjazdem "mamo niezapomne cie" a jak mu powiedzialam ze bede znaim tesknic to synek domnie "mamusiu zapamietam to sobie " łobuz jeden kochany moj

reklama
Miłego dnia marcóweczki :-) Niech nic nie martwi i nie trapi!

muszę się podzielić nowiną! byłam dziś na wizycie. niunia ładnie się rozwija, moje wyniki też super.
i choć marzył mi się synek. na 99% będzie córcia!!! :-) cieszmy się bardzo. To pierwsze dzieciątko - ważne że ładnie nam rośnie nasza OLIWKA/LAURA/AMELKA ??? :-D

Bozienka słodki ten Twój synuś, a jaki odważny skoro bez mamy pojechał :tak:
abi cieszę się, że dobre wieści, no i gratuluję córci (chciaż wg mnie to jeszcze się okaże ;-))
a mnie znowu zgaga męczy, już chyba lepiej nic nie jeść :eek: macie jakieś sposoby na nią?

boze dziewczyny macie tak ze boli was jedna strona plecow i promieniuje do nogi ja tak mam chodzic doslownie niemoge stac niemoge chodze jak jakas pokraka babuszka doslownie oszalec idzie ani sie schylic ani sie polozyc masakra doslownie boli jak niewiem :( a synek odwazny hehe cyganskie dziecko ;) uwielnbia moja siostre a zarazem chszestna matke i doniej zawsze chetnie jedzie to jest jego najukochansza ciocia ania :) ja mamusia mu czegos niekupi odrazydzwoni do cioci ani ;) albo mi mowi nie to nie ania mi kupi hehehe masakra doslownie
Prelenanda mnie tez meczy zgaga ale mi nawet reni niepomaga a do tego wszytskiego zauwazylam ze jak napije sie np mineralnej to mam taki metaliczny smak w ustach asz sie niedobrze robi

mnie tez zgaga meczy od paru dni poprostu masakra jakas :/ wczoraj wziełam rennie az 2 tabl possałam i co po 5 minutach jak tabletka sie rozpusciła znow zgaga wróciła :/ nic mi nie pomaga :/

Bożenka gratuluje tak dzielnego synka, słodki łobuziak :)

na zgagę:
migdały - w dużej ilości;) rozgryzać
szklanka mleka
napar z siemienia lnianego
rennie
w ekstremalnych przypadkach - w szklance zimnej wody rozpuścić łyżeczkę sody oczyszczonej (skuteczne! ale nie należy z tym przesadzać;) )

Bozienka - dzielny chłopak:))

abi - gratuluję!! :):)

boze dziewczyny macie tak ze boli was jedna strona plecow i promieniuje do nogi ja tak mam chodzic doslownie niemoge stac niemoge chodze jak jakas pokraka babuszka doslownie oszalec idzie ani sie schylic ani sie polozyc masakra doslownie boli jak niewiem :(

Bożenko to jest DOKŁADNIE TO co ja miewam!!! Zdiagnozowane jako rwa kulszowa!! wez sobie 2 nospy rozkurczaja miesnie i pomaga mi !!

A czemu zostaje.. No jak pisalam wczesniej przy pwszystkich za i przeciw to bedzie najlepsza opcja na ten moment. Maz ma urlop 14-30 listopad, jak wroce to juz nie przylecimy i nie wiadomo kiedy zobaczy sie znowu z rodzina i wyrobi dowod ( ma rozwalony) , ja wroce znowu do tego domu, sters z szukaniem mieszkania, kiepskie odkladanie bo jak zaczna tam kuchnie robic pierwsza to jedzenie bedzie na gotowcach i to kasa leci i nie zdrowo i wogole.. Dzwonil do poloznej nie ma problemu bym opuscila te spotkania, po powrocie telefon i s[potkanie omowienie co tutaj mialam robione itp i dalej normalnym trybem..

A tak zostane tu, on wezmie dodatkowe zmiany, przed urlopem znajdzie cos i przeniesie graty, przuleci odpocznie i wrocimy razem juz do nowego miejsca w lepszych nastrojach i nastawieniu ;-)
Przynajmniej takie zalozenie..
teksnota jednak znowu nas dobije, nie nadajemy sie na to :-(

reklama
angel wiem co na ten temmat moj tak mi wyjerzzal na 6-8 miesiecy 2 razy za 3 pojechalam znim ale po 2 miesiacach wrocilam zaszlam w ciaze i postanowilam wrocic i tez przez kolejne 6 miesiecy sie niewidzielismy asz mi zrobil niespodzianke i przylecial i nic nikomu niepowiedzial ma szczescie ze z tego zaskoczenia radosci i wogole nieurodzilam ;) angel nospe biore ale niepomaga a wogole to slyszxalam rozne opinie na temat brania nospy w czasie ciazy i podobno wcale niejest taka bezpieczna no ale jak trzeba to trzeba a z drogiej strony jak by byla niebezpieczna tro by lekarze jej nieprzepisywali.Ehh padnieta jestem ide sie polozyc poczekam asz maz wrcoi z piekarni z swierzotkim jeszcze cieplym chlebkiem zjem z 5 kromeczek ;) i pojde spac :)

Do góry