reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

:( moj synek pojechal sobie z babcia na tydzien do mojej siostry a ja umieram z tesknoty taka cisza w domu asz glupio :( w nocy wstaje i patrze czy niejest odkryty a zachwilke przypominam sobie ze przeciez go niema :( rano niema kto mnie budzic :( niema kto buziaka mi dac ehhh a synek nawet niechce z mamusia przez telefon rozmaiwac niema casu ale jak mi powiedzial przed wyjazdem "mamo niezapomne cie" a jak mu powiedzialam ze bede znaim tesknic to synek domnie "mamusiu zapamietam to sobie " łobuz jeden kochany moj

reklama
Miłego dnia marcóweczki :-) Niech nic nie martwi i nie trapi!

muszę się podzielić nowiną! byłam dziś na wizycie. niunia ładnie się rozwija, moje wyniki też super.
i choć marzył mi się synek. na 99% będzie córcia!!! :-) cieszmy się bardzo. To pierwsze dzieciątko - ważne że ładnie nam rośnie nasza OLIWKA/LAURA/AMELKA ??? :-D

Bozienka słodki ten Twój synuś, a jaki odważny skoro bez mamy pojechał :tak:
abi cieszę się, że dobre wieści, no i gratuluję córci (chciaż wg mnie to jeszcze się okaże ;-))
a mnie znowu zgaga męczy, już chyba lepiej nic nie jeść :eek: macie jakieś sposoby na nią?

boze dziewczyny macie tak ze boli was jedna strona plecow i promieniuje do nogi ja tak mam chodzic doslownie niemoge stac niemoge chodze jak jakas pokraka babuszka doslownie oszalec idzie ani sie schylic ani sie polozyc masakra doslownie boli jak niewiem :( a synek odwazny hehe cyganskie dziecko ;) uwielnbia moja siostre a zarazem chszestna matke i doniej zawsze chetnie jedzie to jest jego najukochansza ciocia ania :) ja mamusia mu czegos niekupi odrazydzwoni do cioci ani ;) albo mi mowi nie to nie ania mi kupi hehehe masakra doslownie
Prelenanda mnie tez meczy zgaga ale mi nawet reni niepomaga a do tego wszytskiego zauwazylam ze jak napije sie np mineralnej to mam taki metaliczny smak w ustach asz sie niedobrze robi

mnie tez zgaga meczy od paru dni poprostu masakra jakas :/ wczoraj wziełam rennie az 2 tabl possałam i co po 5 minutach jak tabletka sie rozpusciła znow zgaga wróciła :/ nic mi nie pomaga :/

Bożenka gratuluje tak dzielnego synka, słodki łobuziak :)

na zgagę:
migdały - w dużej ilości;) rozgryzać
szklanka mleka
napar z siemienia lnianego
rennie
w ekstremalnych przypadkach - w szklance zimnej wody rozpuścić łyżeczkę sody oczyszczonej (skuteczne! ale nie należy z tym przesadzać;) )

Bozienka - dzielny chłopak:))

abi - gratuluję!! :):)

boze dziewczyny macie tak ze boli was jedna strona plecow i promieniuje do nogi ja tak mam chodzic doslownie niemoge stac niemoge chodze jak jakas pokraka babuszka doslownie oszalec idzie ani sie schylic ani sie polozyc masakra doslownie boli jak niewiem :(

Bożenko to jest DOKŁADNIE TO co ja miewam!!! Zdiagnozowane jako rwa kulszowa!! wez sobie 2 nospy rozkurczaja miesnie i pomaga mi !!

A czemu zostaje.. No jak pisalam wczesniej przy pwszystkich za i przeciw to bedzie najlepsza opcja na ten moment. Maz ma urlop 14-30 listopad, jak wroce to juz nie przylecimy i nie wiadomo kiedy zobaczy sie znowu z rodzina i wyrobi dowod ( ma rozwalony) , ja wroce znowu do tego domu, sters z szukaniem mieszkania, kiepskie odkladanie bo jak zaczna tam kuchnie robic pierwsza to jedzenie bedzie na gotowcach i to kasa leci i nie zdrowo i wogole.. Dzwonil do poloznej nie ma problemu bym opuscila te spotkania, po powrocie telefon i s[potkanie omowienie co tutaj mialam robione itp i dalej normalnym trybem..

A tak zostane tu, on wezmie dodatkowe zmiany, przed urlopem znajdzie cos i przeniesie graty, przuleci odpocznie i wrocimy razem juz do nowego miejsca w lepszych nastrojach i nastawieniu ;-)
Przynajmniej takie zalozenie..
teksnota jednak znowu nas dobije, nie nadajemy sie na to :-(

reklama
angel wiem co na ten temmat moj tak mi wyjerzzal na 6-8 miesiecy 2 razy za 3 pojechalam znim ale po 2 miesiacach wrocilam zaszlam w ciaze i postanowilam wrocic i tez przez kolejne 6 miesiecy sie niewidzielismy asz mi zrobil niespodzianke i przylecial i nic nikomu niepowiedzial ma szczescie ze z tego zaskoczenia radosci i wogole nieurodzilam ;) angel nospe biore ale niepomaga a wogole to slyszxalam rozne opinie na temat brania nospy w czasie ciazy i podobno wcale niejest taka bezpieczna no ale jak trzeba to trzeba a z drogiej strony jak by byla niebezpieczna tro by lekarze jej nieprzepisywali.Ehh padnieta jestem ide sie polozyc poczekam asz maz wrcoi z piekarni z swierzotkim jeszcze cieplym chlebkiem zjem z 5 kromeczek ;) i pojde spac :)

Do góry