reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
a mi kopytka pierwsza klasa mmmmmmmmmmniam
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

jednej wyszedł rosół, drugiej kopytka, a mnie nic - nawet jedzenie tych rzeczy nie wychodzi ;-)
najchętniej wsunęłabym jakieś ciacho z kremem - napoleonka, albo karpatkę
dziewczyny ale wam się zebrało na chorowanie, mam nadzieję że te wszystkie domowe sposoby podziałają i wrócicie do zdrówka :tak:
mata zazdroszczę perspektywy wyjazdu, jedź, zmień otoczenie, pooddychaj świeżym powietrzem, odpocznij
mnie się marzy wyjazd chociażby w góry świętokrzyskie, albo do Sandomierza ale póki co nie ma na to szansy...
cieszę się tylko, że udało mi się pd koniec czerwca pojechać w Tatry i pochodzić trochę po górach (lało prawie cały czas), bo potem już się nigdzie nie ruszyłam (zrobiłam test zaraz 2 dni po powrocie :-))
Angel. pewnie Ci ciężko bez swojego mężczyzny ale może jakoś dacie radę, a tutaj masz przecież dobrą opiekę, więc odpoczywaj w PL
Tunia to ja poproszę Twojego krokieta :-)
Dziewczyny jak o jest u nas w Polsce z zapisaniem się do położnej?

reklama
Do góry