reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dzień dobry :-)

Ajako powodzenia, na pewno wszystko jest dobrze

ja dziś całą reklamówkę bułek przemieliłam z rana i mam wyśmienitą bułkę tartą :tak: zaraz zjem śniadanko bo mnie głód dopada a same jeżyki z rana nie wystarczają ;-) a potem się biorę za robienie kopytek (cały gar wczoraj ziemniaków nagotowałam) bo jakoś ostatnio mi się ich bardzo chce takich najlepiej zasmażonych i na słono mmmmnnnnniiiiaaaaammmmmmmmmmmm :happy:

Mini
mnie mikstrurka paskudna z czosnku na nogi podniosła i czuje sie znów wyśmienicie

do później, miłego dnia

reklama
Hejka..

Dzieki za kuponki !

Ja walcze z przeziebieniem- dobre to, ze nei postepuje i powoli zaczyna przechodzic ;-) Dzis niestety doszedl katar :/
No i ta rwa mnie meczy czasami strasznie :-(

Najlepsze jest to , ze nie wiem kiedy wracam do UK ... czekam do konca tygodnia na ta awidnosc a potem sie zobaczy.. wszystkie plany nam sie teraz rozbily bo mielismy tu byc od 14 do 30 listopada dopiero.. nie bede tez latac tam i spowrotem, a nie wiem co bedzie jakbym tu zostala na dluzej ( z moim prowadzeniem ciazty) i np na meza zaczekala.. Ehhnie wiem nie wiem..

Czesc dziewczynki :)
Moje przeziebienie tak naprawde zaczelo sie wczoraj tak mnie meczy ze mam dosc, gardlo mnie przestalo bolec, ale za to mam katar ze z chusteczkami nie wyrabiam!
W brzuchu mnie wcz9oraj cos kuło caly czas. Nigdzie dzisiaj nie ide postanowilam ze robie dzien lenia:)Przynajmniej do czasu az moj nie wroci z pracy bo on zaraz cos wymysli i napewno nie poleze:)Wczoraj wywiozl mnie na wies do znajomych jak to on powiedzial "krowki Ci pokaze ":-):-):-)

Mata fajna z Was tańcząca rodzinka :tak: A chodzicie z a jakieś lekcję ?? cz tylko na występy ??

Na lekcje nie chodzimy, jak dajemy rade to na próby jeździmy, a jak nie, to mamy próbę na wystepie :-p a to zespół ludowy wielopokoleniowy, więc Dobrusia może razem z nami tańczyć ;-) Wczoraj była sensacją - bo była najmłodszą uczestniczka gali kresowej. Oprócz tego w zespole jest taka 5-6 letnia para tańcząca - super dają rade :tak: Bo Dobrusia póki co ze mną tańczy ;-)

ja dziś całą reklamówkę bułek przemieliłam z rana i mam wyśmienitą bułkę tartą :tak: zaraz zjem śniadanko bo mnie głód dopada a same jeżyki z rana nie wystarczają ;-) a potem się biorę za robienie kopytek (cały gar wczoraj ziemniaków nagotowałam) bo jakoś ostatnio mi się ich bardzo chce takich najlepiej zasmażonych i na słono mmmmnnnnniiiiaaaaammmmmmmmmmmm :happy:

a ja myslałam, że przemieliłas cała rekalmówke bułek - tzn. zjadłaś :-D oj kopytka tez a mna chodzą... obiecałam sobie, że po remoncie nadrobie sobie wszystkimi pierogami, kopytkami i pyzami - bo póki co stół w kuchni ciągle zastawiony i mało miejsca, żeby z przyrządzanim potraw zaszaleć:confused2:

Czołem
mala w przedszkolu, maz w pracy, a ja zjadlam i mam zamiar ogarnac chate, bo przez weekend za wiele nie zrobilam.
dzisiaj mam wizyte, mam stresa, musze cos robic, zeby nie myslec, mam nadzieje, ze mi powie, ze wszystko ok i bede mogla w koncu cos wiecej w domu robic.
milego dnia kobietki!

żebyś z tymi pracami nie przeholowała - po wizycie będzie wszystko dobrze - wtedy poszalejesz w domku ;-)

Ja walcze z przeziebieniem- dobre to, ze nei postepuje i powoli zaczyna przechodzic ;-) Dzis niestety doszedl katar :/
No i ta rwa mnie meczy czasami strasznie :-(

Najlepsze jest to , ze nie wiem kiedy wracam do UK ... czekam do konca tygodnia na ta awidnosc a potem sie zobaczy.. wszystkie plany nam sie teraz rozbily bo mielismy tu byc od 14 do 30 listopada dopiero.. nie bede tez latac tam i spowrotem, a nie wiem co bedzie jakbym tu zostala na dluzej ( z moim prowadzeniem ciazty) i np na meza zaczekala.. Ehhnie wiem nie wiem..

oj zdrówka, kuruj sie ładnie :tak: a z tym prowadzeniem ciąży... kiedy masz miec nastepna wizytę w UK u lekarza (czy do kogo tam chodzisz, bo nie orientuje się :sorry:)? Może M się dowie jak to by wyglądało, gdybys do tego 30 listopada była w Polsce? Na pewno jest jakies rozwiązanie :tak: a póki co tu jestes pod super opieką :tak:

Wczoraj zespól ustalał szczegóły dotyczące wyjazdu integracyjnego w góry.. blizutko, bo ok. 2 h jazdy od nas - do Szklarskiej prawdopodobnie. Wyjazd na weeekend za 3 tyg. i się zastanawiam czy dałaby radę z brzuchem po gorach chodzić (nie jakies tam wspinaczki tylko spacery, tym bardziej, że byśmy z Dobrusią jechali). Z ciążą wszytko ok, a wtedy bym była tuż przed 22 tc... No i nie wiem jechac czy nie...

Witam Dziewczyny,

Aj jakoś weekend mi przeleciał szybko, to trochę prze domem, to zakupy, to obiad i dziś już poniedziałek.Właśnie wróciłam z mojej gminy i dopisałam się do list wyborców - obywatelski obowiązek jak nic - bo niestety w moim rodzinnym trójmieście głosować nie będę, a ciągle jakoś się bardziej gdańszczanką niż warszawianką czuję, więc w dowodzie Gdańsk i już, tylko co głosowanie to problem.

Angel, kuruj się miksturami cytrynowo-czosnkowo-miodowymi + herbata z imbirem i musi być dobrze.
Ivi, jak tam moje rodzinne trójmiasto po rodzinnej wycieczce, słoneczne - wietrzne i spokojne jak zawsze ? I zazdroszczę kopa energetycznego, prześlesz trochę ?
Kasiurek, zazdroszczę wycieczki do Krakowa, mi lekarz zakazał ruszać się poza Wwę, choć może na następnej wizycie w USG po krwiaku nie będzie śladu to pozwoli mi do samochodu wsiąść, oby. Jak tam po wizycie u wampirów? Krew wyssana?
Mata-kow, 3 rano pobutka niezazdroszczę, choć ja także w nocy biegam ale tylko siusiu, a myślałam, że to tylko przez pierwsze 3 m-ce, choć pewnie to przez ten Duphaston co biorę jeszcze.
Mini, witaj w krainie leżakujących dziś :)
Ajako, pozytywne nastawienie to podstawa, więc na wizytę śmigaj i potem daj znać jak było, kciuki trzymam.
Tunia, mikstury łykaj i ząbki czosnku+ nawilżaj czymś nos (woda morska, tonimer etc) i zobaczysz przejdzie. A z tymi krówkami to się uśmiałam:-), fajny ten Twój mąż. I mnie też coś kłuje w boku, głównie lewym i już sama nie wiem czy to jelita, macica czy mały ludek. Pokłuje i przestanie i znów pokłuje.???:eek:

Miłego dnia, ja dziś leżakuję z książką - zaczynam czytać Tarantulę Thierry Jonqueta, bo na film do kina to nie dam rady niestety, a na bazie tej książki jest film Skóra w której żyję Almadovara, któraś z Was była/słyszała?

Mata jak się czujesz na siłach to jedź . Ja sama bym połaziła po górkach i aż mi się oczy zaświeciły jak o tym napisałaś :-)
Przecież w ciąży też trzeba się ruszać , dzidziusia pobujasz , Dobrusia będzie miała frajdę a Wy też trochę odsapniecie ;-)

Tunia :-D pomysłowy ten Twój narzeczony ;-) Ja też jestem przyczepiona do paczki chusteczek :wściekła/y:

Angel
ja bym sobie odpuściła wizytę w Anglii i poszła bym tutaj w Polsce , szkoda kasy i stresów na latanie . A Ty pod opieką mamy nabierzesz sił , pojesz domowych obiadków no i będziesz miała z kim pogadać .

Annula dobra z ciebie gospodyni . Ja wyjęłam zupę z zamrażarki :-D

Ajako
powodzenia , czekamy na wieści

Adka ja miałam ochotę się wybrać na ten film , ale ciężko nam przykombinować . Borys nie bardzo chcę wieczorem z ciocią zostawać a jak już uśnie to mnie w tedy też się chce spać :-). Ale słyszałam że ciekawe ... Zresztą zobaczyć Banderasa w roli psychopaty musi być niezłe :tak:

reklama
Do góry