reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
u nas tez super dzisiaj bylo :)) bylam z psami na spacerze i hera z tej radosci cos zrobila sobie z lapa i teraz ledwo chodzi- ale na dworzu oczywiscie nic jej nie bolalo, dopiero w domu zaczolo sie kulenie i smutne oczy...:baffled:

wlasnie opycham sie lodami i gapie sie w tv w ktorym jak zwykle nic nie ma....

Kasiurek ja tą jutro z rana ide oddac krew. Mam morfologie z 22 parametrami więc pewnie wezmą dużo materiału do badań. I też jestem głodna.... :(

Witam!
Melduję sie tylko, że żyję - dzis z leniwego dnia zrobił sie bardzo aktywny - o 9 telefon czy wiemy, że dziś występ, o 11 decycja, że jedziemy a po 13 juz wyjazd - dwa występy (z tym jeden już grubo po 19). Potem 1,5 h w drodze powrotnej... mała dzielnie podróż zniosła, mi nogi do d..py chcą wejść, ale brzuszek wcale mnie nie boli (juz gorzej się czułam po wczorajszym spacerku). Zaraz zmykam spać, bo nie dam rady się ściągnąc jutro z łóżka (ciekawe czy Dobrusia wstanie rano do przedszkola - ale sie biedna umęczyła... ale za to pieknie tańczyła :tak:). Teraz własnie jem obiado-kolację :szok:
Miłego wieczorku

Hej kobitki! Śpicie jeszcze? To Wam zazdroszczę, bo u mnie po 3 już koniec błogiego spania, tylko ganianie do małej :confused2: ledwo z łóżka się zwlokłam. Zaprowadziłam mała do przedszkola i zaraz ogarniam mieszkanko, bo wczoraj juz sił nie miałam...

Miłego dzionka :-)

Kasiurek ja tą jutro z rana ide oddac krew. Mam morfologie z 22 parametrami więc pewnie wezmą dużo materiału do badań. I też jestem głodna.... :(

ja juz po , spcejalnie bralam /zbieralam skierowanie do laboratoriów zeby raz mnie kluli to i tak dwa razy bo nie umieli zyly zlapac i obie rece mam pokłute jak nie wiem ;/ ale mam z glowy no i bede mogla przyznoscic krew- mama bedzie mi pobierac bo jest pigula i od razu mi bierze i krew upuszcza

teraz cos jem-potem zmlaym na targ , dzis u rodzicow jestem haha wiec moge sobie posiediec i nic porobic ;]

18 tydzien rozapoczety ;]

Ostatnia edycja:
Mini - stopy w musztardzie mocz, a nie w majonezie:-D
p.s. kilka postów wyżej pytałam o kupony do rossmana, czy sprawa jest aktualna?:-)

he he :-D coś mi się pomyliło :-D:-D:-D
Kuponiki są w linkach w topiku o zakupach ale jak chcesz to wyślę Ci na maila . Zaraz poszukam czy podałaś

Kasiurek no i przypomniałas mi że tez miałam iść dzisiaj na badania :crazy: zapomniałam sobie ....

Mata
fajna z Was tańcząca rodzinka :tak: A chodzicie z a jakieś lekcję ?? cz tylko na występy ??

Kamila
jak piesek ??

Perelandra :-D

A ja dziś leżakuję . Zupkę mam mieszkanie z lekka ogarnięte więc ciepła herbatka i łóżko ... i parówka z musztardą :-D i jutro już będę tryskać zdrowiem :-)

reklama
Czołem
mala w przedszkolu, maz w pracy, a ja zjadlam i mam zamiar ogarnac chate, bo przez weekend za wiele nie zrobilam.
dzisiaj mam wizyte, mam stresa, musze cos robic, zeby nie myslec, mam nadzieje, ze mi powie, ze wszystko ok i bede mogla w koncu cos wiecej w domu robic.
milego dnia kobietki!

Do góry