reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ahoj dziewczynki:) ładny dziś dzień się zapowiada!Ja wczoraj zaliczyłam imprezę, więc dzisiaj chyba troszkę przystopuję:)
Mini55, a co to za kupony do Rossmana? Ja też poproszę jeśli coś fajnego:) mój e-mail. amandla@onet.eu
Miłej niedzieli!

reklama
hej, hej, witam sie niedzielnie!

ja wczoraj nie zagladalam w ogole, musialam jechac kupic prezent dla szwagra, bo bylismy na urodzinach,a pozniej jeszcze pieklam ciasto na ta impreze, kurde, ale mnie to zestresowalo, nie lubie robic czegos pod cisnieniem, bardzo sie staralam i w koncu nie zjadlam ani kawaleczka, ale pojadlam sobie ooo pierwszy raz tak bardzo od nie wiem jakiego czasu.
kolezanka na tych urodzinach mowi do mnie, ze ja to dziecko chyba nosze na plecach, bo wcale nie widac, ze jestem w ciazy:baffled:

Angel- oj nie zazdroszcze tej rwy, przechodzilam przez to od polowy tamtej ciazy i straaasznie cierpialam, wiec wspolczuje szczerze:-(

Mini- masz jeszcze i dla mnie te kupony??jak tak to ładnie poprosze:-):-) i sie ładnie usmiecham, cos bym sobie moze zakupila:-)

kurde musze spadac, bo moje dziecko chodzi i jeczy, ze nie moze czegos znalezc i koniecznie musze isc z nia tego poszukac wrrr jakiejs niebieskiej kartki i wez tu czlowieku badz madry:baffled:

Witam mamuski w tej słoneczny dzionek :) troche sie nie wyspałam dzisiaj bo wrocilismyt od znajomych koło 12 , odrazu połozyłam sie spac i spałam prawie do 10-tej ale i tak za krótko :0 co do wizyty u znajomych jednak psikusy nam dzidzie w brzuszku robią :) koleżanka w listopadzie rodzi, miała byc dziewczynka a tu na ostatnim usg wyszedł chłopaczek i spodziewaja sie chłopaka he he psikusa im mały zrobił, na szczescie nic nie maja jeszcze gotowe jak to znajoma powiedziała na ostatnia chwile :p ja to bym tak nie mogła, ja to znajac zycie juz od 30tc bede miec spakowana torbe do szpitala bo to różnie bywa :p mielismy jeszcze wczoraj cos kupowac malenstwu jak jecvhalismy do nich, były tylko niebieskie bodziaki które chciał wziazc mąż ale mu powiedziałam ze bardziej dla chłopca niż dla dziewczynki a tu nas znajom zaskoczyli ze jednak chłopak bedzie wiec tak do konca znów nie mozemu byc w 99% przekonane kto w brzuszku siedzi :p

co do dentysty ja również idę na tygodniu na wizyte kontrolną żeby za późno później nie było :)

ja zęby wyleczyłam wszystki przed ciąza. No bo w końcu ciąża była planowana i mnie gin wysłał jeszcze zanim zaszlam w ciąze. Ale zaświadczenia nie wymagał. Poza tym nie miałam dużo pracy. Wszystki zęby zdrowe, więc wymieniłam 2 stare plomby i wyczyściłam kamien i na tym polegało moje leczenie. W porównaniu z moim mężem, to nawet dentystka stwierdziła że na zęby dla dziecka to mój materiał genetyczny jest lepszy zdecydowanie

ja się teraz zmywam na oiad do teścia...

i ja się z wami przywitam
dziś piękna pogoda więc korzystam i dzień spędzam przed domkiem tylko muszę sie teraz za ugotowanie kalafiorka wziąć na obiadek bo zgłodniałam już :-)

Ostatni słoneczny weekend i widzę że większość wybyła z domów ... i słusznie :tak::-)
My dziś byliśmy w mini zoo , i podglądaliśmy bizony :-D .

No i dorwał mnie katar :-( kuruję się maściami wygrzewającymi , jutro chyba jakąś parówkę sobie zrobię albo wymoczę stopy w majonezie :-D bo syropu chyba nie dam rady przełknąć :sorry2:

reklama
Mini - stopy w musztardzie mocz, a nie w majonezie:-D
p.s. kilka postów wyżej pytałam o kupony do rossmana, czy sprawa jest aktualna?:-)

Do góry