reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Czesc marcoweczki :)
Mini dziekuje za kuponiki :*Napewno wykorzystam:)
Bylismy dzisiaj n zakupach kupilam wkoncu stanik :)Jestem dumna ze znalazlam :)I rajstopki ciazowe na slub mysle ze beda wygodniejsze jak zwykle:)

ja kupywalam zwykle nie ciazowe ale rozmiar wieksze i zakladalam dwa paski na brzuch :)

reklama
Ojoj a ja nie mam nic na mailu :(
moze ten: anna.kalkowska@o2.pl

a ja chora ..nic mi nie pomaga :( mam aposzla po czosnek i sprobuje tego waszego syropiku ..
Do tego wczoraj lekarka zdiagnozowala mi rwe kulszową :/ Zaczyna mnie ona powaznie meczyc.. Dala jakis lek rozkurczowy ( jak nospa), ale chyba zle go toleruje czulam sie dosc fatalnie wczoraj wieczorem po nim :/ Dzis rano wzielam no-spe i pomoglo tez bez sensacji. Ale nie wiem ile dziennie tej nospy brac ??
I noc koszmarna te placy bolaly przy kazdej zmianie pozycji budzilam sie dziesiatki razy wstalam o 9 juz mialam dosc ( a wiecie, ze spac potrafie dosc dlugo ).. Caly dzien muli.. ehh a tyle mozna by bylo porobic jak jest sie w domu :wściekła/y:

cześć laseczki brzuchatki!
wczorajsza wyprawa do Trójmiasta zakończona pełnym sukcesem ;) najpierw szybkie odwiedziny w pracy, potem wizyta w parku oliwskim z Tymkiem (było cudnie!:) ), potem dentysta a na zakończenie wizyta u moich dziadków - pradziadków Tymka:) Wróciliśmy padnięci! ale zadowoleni :)
z moim ząbkiem lepiej, wymienione jest lekarstwo - kolejna wymiana przed świętami, potem w lutym a już po rozwiązaniu dokańczamy leczenie:) (mam dość skomplikowany przypadek leczenia kanałowego, w dodatku z ułamanym narzędziem w kanale;) i dentystka walczy mi o zachowanie zęba na tyle na ile może sobie pozwolić w czasie mojej ciąży;) A wieczorkiem przyszli znajomi i graliśmy.. z tym że się wcześniej zmyłam spać bo oczy same mi się zamykały;)
Tak w ogóle to jeszcze 3 wizyty i powinnam dostać pieczątkę w książeczce "uzębienie wyporządkowane" :) :) czyli 7, 10, 11 października (12 mam wizytę u gin).
a jak z waszymi ząbkami? wasi lekarze też wymagają potwierdzenia od dentysty że zęby czyściutkie?:)

Dzisiaj natomiast dostałam kopa energetycznego i pół domu wysprzątałam!!:) tylko że teraz boli mnie biodro jak cholera i za bardzo się nie poruszam, żeby się uspokoiło ;)

miłego sobotniego wieczorka!!

Ojoj a ja nie mam nic na mailu :(
moze ten: anna.kalkowska@o2.pl

a ja chora ..nic mi nie pomaga :( mam aposzla po czosnek i sprobuje tego waszego syropiku ..
Do tego wczoraj lekarka zdiagnozowala mi rwe kulszową :/ Zaczyna mnie ona powaznie meczyc.. Dala jakis lek rozkurczowy ( jak nospa), ale chyba zle go toleruje czulam sie dosc fatalnie wczoraj wieczorem po nim :/ Dzis rano wzielam no-spe i pomoglo tez bez sensacji. Ale nie wiem ile dziennie tej nospy brac ??

Kazdej ciezarnej u mnie na oddziale dawali 3 razy nospe forte to jest tak jabys wziela za jendym razem dwie nospy zywkle czyli jedna nospa forte to dwie zwykle ;] wiec kazda to dostawala od pielegniarek tak jak kwas foliowy -nospa jest bezpeiczna dla kobiet w ciazy .

a syrop dla mnie bomba i dziala cuda ;]

co do gina i zebow to u nas gin kae isc do internisty, okulisty i stomatologa , ale u nas sobie dziewcyznyz tego nie duzo robia ja tylko po lekarzach chodizlam i az sie gin sie zdziwl ze ja wszytsko mam zrobione !

my dzis na zkaupach kupilam sobie w Auchan te buty emo za cale 19 zyla ;] jakby ktoras chciala kupic a nie ma za daleko ;] no i kupilam synowi fajny polar za 22 zyla bedzie do kamizelki na jesien ;] super ;] to tyle chwalenia

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wysyłam wam kupony smsami i mailami na zakupy w rossmannku
:tak:

a ja się rano zastanawiałam kto mi skrzynkę smsową zapycha:sorry2: szkoda, że rossman mi nie po drodze:dry:

Mini zespołu niestety nie mam, ale jakieś solóweczki podśpiewuję od czasu do czasu, jak ktoś zadzwoni i ładnie poprosi ;-)
:-) udanej zabawy ;-)

Angel oj jak nie urok to... rwa :sorry2: mam andzieję, że uda się znaleźc cos co Tobie ulży :tak:

Ivi oj to nieciekawa sprawa z Twoim zębem - mam nadzieję, że uda się go wyleczyć :tak:

ja wlaśnie na ostatniej wizycie u gina byłam pytana o stan zebów - jak powiedziałam, że rozpoczełam leczenie, to poprosił mnie, żebym karte ciąży dała do wypelnienia, żeby było tam napisane co mam robione itd. - miałam w tym tygodniu iść, ale z przeziębieniem ciężko by mi było wysiedzieć. Ale jak tylko się wszytko unormuje, to zmykam do dentysty - kilka zębów mi zostało do zrobienia (a wczoraj odezwał się leczony kanałowo sprzed 4 lat - nie dość, że podczas leczenia uszkodzili mi dziąsło i zęba obok, to teraz wygląda na to, że źle mi go zrobili :wściekła/y:)

u mnie dziś było 25 stopni w cieniu, żadnego wiaterku ani nic - normalnie upał - po obiedzie wyszłam z małą na spacerek, to umęczyłam sie nieziemsko. Z rana za to miałam poewra i sporo zaległych prac domowych zrobiłam, potem spacer i tak sie dobiłam, że brzuch mnie zaczął ciągnąć :dry:

Ja dziś spędziłąm dzień pracowicie :D Chociaż dziś się oszczędzałam. Po pracy umyłam okna u siebie na górze, bo sie muchy pachają do domu i s**ją po oknach :(, po drodze do okien lodówke posprzątałam porządnie. Póżniej poszłam na dwór do męża, który rąbał drzewo. Troche to drzewo poukłądałam, ale głównie to siedziałąm tam z nim bo było tak ciepło i miło że szkoda się było do domu chowac. ale przyszła mam i mnie wygoniła żebym szła do domu bo tu się tylko schylam po to drzewo. Choc wcale dużo nie zrobiłam. no ale grzecznie poszłam do domu, pożniej na zakupy i zrobiłam naleśniki mężowi. Następnie się wykąpałam i w szlafroku zasiadłam na kanapie i tłumaczyłam sobie tekst z angielskiego, szukałam słowek których nie znam i taki tam inne intelektualne rozrywki.
Poza tym rano się do teścia wprosiłam na obiad, bo narzekał że dawno nas nie widział, więc zamówiłam sobie roladki z pieczarkami na obiad i powiedziałam że przyjedziemy, więc mam wolne jutro, obiad z głowy.
Podobno ostatni taki piękny weekend więc trzeba go spędzic na świeżym powietrzu a nie w garach. :D

Tymczasem idę do łóżka chyba....
Miłej nocki Kochane...:*

ślubik zaliczyłam :tak:, a potem wskoczyliśmy na imieniny do teściowej, bo mi się placka zachciało (planowaliśmy iść jutro jak będzie mniej gości), niestety teściowa nie zrobiła cycków Murzynki.... byłam zawiedziona ;-)
chyba macie rację z tymi zębami, że trzeba by chociaż na przegląd skoczyć... nie byłam chyba z 1,5 roku u dentysty ale jakoś mi nie po drodze

reklama
Do góry