reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Kasiurek to jest konkurs dla pracowników . Ja mogę porozsyłać kupony do znajomych z moim osobistym kodem ,a kwota zakupów ( tylko produkty marki rossmann ) z paragonu na którym był wykorzystany kupon z moim numerem wlicza mi się na "konto" i mogę wygrać wycieczkę :-) .
Polecam ,bo niektóre produkty są całkiem niezłe . :tak: Teraz jest w promocji fajny balsam Isana oliwkowy ( już go kiedyś polecałam ) i kremy do rąk też .

Kasiurek to jest konkurs dla pracowników . Ja mogę porozsyłać kupony do znajomych z moim osobistym kodem ,a kwota zakupów ( tylko produkty marki rossmann ) z paragonu na którym był wykorzystany kupon z moim numerem wlicza mi się na "konto" i mogę wygrać wycieczkę :-) .
Polecam ,bo niektóre produkty są całkiem niezłe . :tak: Teraz jest w promocji fajny balsam Isana oliwkowy ( już go kiedyś polecałam ) i kremy do rąk też .
no ja to bym papmersy wziela i tabletki zmwyarki

nic misie nie chce dzidz mi olegl 2 godizny wczensiej niz zwykle hyh

a ja zadnego smska niedostalam :( WIEDZIALAM NIELUBICIE MNIE ;) ooo masakra jaka zmeczona jestem dysze jak parowóz masakra a wcale nie tak duzo przeszlam :( co bedzie w 9 miesiacu masakra

wstałam przed 13, czyli bez zmian
jestem sama w domu i tylko patrze, że taka ładna pogoda... pojechałabym w góry, chociaż w świętokrzyskie ale nawet tam to dla mnie za daleko
mam jakiegoś doła - lato przeleżałam w szpitalu, albo w domu, teraz taka piękna jesień, a ja nawet nie mogę się ruszyć 50 km
wiem, że to wszystko dla dzidziusia ale jak patrzę na świat taki jesienny, to mi strasznie przykro bo to moja ulubiona pora roku
dobrze, że dzisiaj mi się trafił ślubik, to wyjdę z domu, pośpiewam sobie i przy okazji kieszonkowe jakieś wpadnie ;-)

Bożenka lubimy lubimy :-D Sprawdź maila ...
Tym które podały adres wysłałam mailem bo mogę wysłać wtedy wszystkie kupony . Bo sms-em tylko kilka .

A ja dziś wzięłam Boryska na kuleczki do galerii i wygonił nas alarm przeciwpożarowy .Ludzie wybiegali w panice ... Nie powiem trochę miałam stresa jak poczułam dym i przypomniały mi się wszystkie filmy o pożarze ze szkolenia BHP :szok:

Perelandra masz zespół ?? Dała byś jakieś filmy z Twoim wokalem- pokomplementujemy Cię trochę :-)

Dziękuję Mini za kupony do rossmana przesłane na poczte bo to od ciebie zostały wysłane? tak przynajmniej doczytałam :)

u mnie tez ładnie pieknie, jesiennie i ciepło :)) czekam na męża aż wróci ze szkoły, obiadek pomału mu robie a póżniej zbieramy się do znajomych bo koleżanka jeszcze miesiąc i bedzie rodzic córeczkę, wiec trzeba ich odiwedzic dopóki jeszcze można :)

Życzę słonecznego popołudnia :))

reklama
Czesc marcoweczki :)
Mini dziekuje za kuponiki :*Napewno wykorzystam:)
Bylismy dzisiaj n zakupach kupilam wkoncu stanik :)Jestem dumna ze znalazlam :)I rajstopki ciazowe na slub mysle ze beda wygodniejsze jak zwykle:)

Do góry