reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

cześć dziewczyny
nie dam rady wszystkiego nadrobić, nie mam siły po prostu...
źle się czuję i nawet nie mam siły siedzieć przy komputerze
co noc śnią mi się takie głupoty, że chyba osiwieję... :no:

reklama
Witam
Ja dziś dyżuruje do 18, więc doczytałam co naskrobałyście wczoraj i dziś, bo wczoraj tu nawet nie zaglądałam.

Wczoraj dostałam takiej energii, że na tyłku sobie nie siadłam. Należy mi sie za to porządny kopniak w tyłek bo przesadziłam i dziś mnie boli brzuch, A już było dobrze, nawet buscopan odstawiłam, ale dziś jem od nowa.

Jak przyszłam wczoraj z pracy o 15 to poszłam strugac ziemniaki do barszczu. tak sie zagadałam z mama, aż się w końcu pyta po co mi tyle ziemniaków Bo nastrugałam całe wiadro. Więc starczyło do barszczu i na frytki jeszcze. Zrobiłam sobie frytasy i surówke do tego. A ta surówka wyszła mi taka dobra że sama zjadłam cały półmisek z nikim sie nie podzieliłam :D hehe
Poźniej korzystając ze słoneczka, pozamiatałam kostke koło domu i popodlewałam kwatki. Następnie skroiłam 10 kg papryki do zamrażalki :D i ugotowałam ten barszcz. W między czasie jeszcze przewietrzyłam pościel i posprzątałam w sypialni i salonie :D
Jak sobie usiadłam wykąpana na kanapie to była 21,30. Mąż mi ostrugał 7!!! Jabłek zjadłam i poszłam czytac do łóżka :D Tak mi minął dzień.

Dziś z rana wstałam doprawiłam barszcz, zrobiłam pranie i wyprasowałam już suche pranie. Terez jestem w pracy i byle do 18, dziś już nic nie robie tylko kanapy pilnuje żeby jej nikt czasem nie ukradł :D heheh

Jeszcze w nocy poprzytulaliśmy się z mężem. Na spiocha :D Bo na pytanie kto zaczał. Pada odpowiedz nie wiem. :p Nie wiem jak dziewczyny pod koniec ciązy radzą sobie z seksem jak ja mam mały brzuszek a już mi przeszkadza, ;/

Kasiurek na to usg zapisałas sie jak będziesz miała skończonych 20 tygodnie i będziesz w trakcie 21 czy jak skończone 21 tygodni i będziesz w trakcie 22?? Bo nie wiem jak sie zapisac. A co do ruchów maluszka po zjedzeniu czekolady. Też kiedyś o tym czaytałam i z pełną świadomością zjadłam czekolade wiedzac że będe mieć po niej zgagę i czekałam na ruchy Maluszka ale nic nie poczułam. Zreszta ja dalej nic nie czuje, zaczyna mnie to martwic. 19 tydzień mi leci a tu w brzuszku cisza :(

K&M
mój brzuszek też już się ładnie zaokrąglił :D nawet maż mi mówi że mam śliczny brzuszkek i pacjenci mi gratulują :d Więc już widac:D Ale niestety pojawiły mi się rozstęy na biuscie. Już kiedyś z nimi walczyłam, teraz też pewno stocze bój. Może chociaż na brzuszku się nie pojawią...
No i zycze ci żeby Ci lekarz dał zwolnienie bez niczego. mój nie daje :(

Angel
Trzymam cały czas za Ciebie i twojego Maluszka kciuki. A ty się nie denerwuj tyle. Wiem że to trudne ale Maluszkowi to nie pomoże... Ciumasy :*

Anula_mm gratujuje małych kotków

Ivi życzę udanej wycieczki :D

Mini55 proszę o przepisa na naleśniki z pieczarkami. Bo ja robie czystki w zamrażalce i mi w sumie jeszcze tylko porcje usmażonych pieczarek zostały. Więc mogłabym je zużyc bardziej twórczo niż w zapiekankach.

Ale się rozpisałam... A teraz zmykam do roboty, bo 18 się zbliża. A dziś koniec miesiąca więcej papierków niż zwykle...

Hej dziewczyny dzięki za ciągłe mysli!!
Po USG, w watku napisze, ale wszystko na nim ok!

Babeczka z laboratorium zasluzyla sobie na dobra kawkę bo dzwoniłam i wyniki maja byc pod koniec przyszlego tygodnia, jeszcze mam dzwonic w czwartek! a normalnie 10-14 dni ( tutaj 7).

Jakos mi lepiej na duszy ;-)

A wy mnie wirtualnie zaraziłyscie no!! ;) Przeziebienie sie rozwija wrr

Pinula - no ja ide jak skonce 21 to w sumie bedzie zdaje sie 21 i 2 dni . Ale głowy nie dam sobie ściąć ;] na pewno bedzie 21

Ja dzis u rodzicow na dzilce wypoczelam najadlam sie i gnije teraz w domku ;]

ja tez jakis przyplyw energii mam od 2 dni - moze to juz nareszcie energia II trymestru :-)
bo sprzatalam sprzatalam i dalej czuje sie na silach, a wczesniej po odkurzaniu samym ledwo zylam

Pinula to niezłego powera dostałas wczoraj :szok:

u mnie przypływ energii tez jest, tylko że najpierw namacham się jak szalona, a potem umieram, bo plecy mnie bolą. Ja się czuje juz tak potwornie słoniowato, a to nawet nie połowa ciąży - boje sie co to bedzie w zimie... najwyżej położe sie na śniegu i mnie będą toczyć :sorry2::rofl2:

najgorsze jest to, że największeo powera mam jak Dobrusia jest w przedszkolu, a jak wraca to ja padam, chcę poleżeć trochę, ale co chwile wstaję, bo mama to, mama tamto - dobrze, że przynajmniej nauczyła się bawić ze mną w łózku figurkami, to czasem chwilke poleżę...

Usnęło mi się z mała i teraz dlaej oczy mi sie kleją, więc zmykam ;-)

witam sie sobotnie slonecznie i cieplutko :) mi sie dzisiaj takk spalo ze nawet niewiem kiedy moj poszedl do pracy przebudzizlam sie zeby przy okazji isc do wc a tu ciemno i juz go niema ;) ehh i znowu dzien zaczol sie od niedobrej tabletki dobrze ze mam ja brac tylko 2 razy dziennie a nie co chwilke bo bym chyba zwariowala ;) a jak tam u was ?? nacieszcie sie sloneczkiem i ciepelkiem podobno to ostatnio cieply weekend

DZIEWCZYNY WIDZIALYSCIE ZE POJAWILY SIE JUZ CZERWCOWE MAMUSIE MASAKRA JAK TEN CZAS LECI :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry