reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Doris ja nie narzekam na brak zajęć,ale to wszystko już jest takie samo i cżłowiekowi nic się nie chce,a jak dochodzą jakieś problemy to już cakiem energia opada

Mata nawet codzienne wyjście z małą do przedszkola juz jest jakoś inaczej dzień zaczęty i inny tryb dnia,ja zostaje sama z Agą w domu,dzieci same do szkoły już chodzą

Mini u nas naleśniki to raz w tygodniu sa,a nawet czasami 2 razy codziennie mogli by jeść,mój nawet do pracy je bierze zamiast kanapek

reklama
Mini - właśnie mam zamiar przepisać Emilkę. Trudno, najwyżej będzie dalej (teraz mamy piechotką blisko), tylko musze zrobić rozeznanie co do godzin pracy pediatrów, bo jeśli tez ma być tak samo, to nie ma sensu. U nas pediatra przyjmuje dzieci chore 2 godz. dziennie, a resztę dnia robi szczepienia. Jak widać więc - liczy się tylko kasa, bo sporo rodziców kupuje płatne szczepionki, wiec przychodnia zarabia.
Miśka - może po prostu jesienna depresja Cie dopada? Nie martw się - przyszły rok będzie już pełen wrażeń :) A może i Aga pójdzie do przedszkola?
Tricia - ja też nie jestem fanką jajek na miękko.

z tym przedszkolem u nas to nie tak łatwo,bo miejsc nie ma ale to i tak dopiero od września
może moje samopoczucie tak się slumulowało od wszystkiego i pogoda i problemy

Miska u nas dwa razy dziennie mógłby być makaron :-D

Doris dwie godziny dziennie to przegięcie moim zdaniem :baffled: A o cenach prywatnych lekarzy już nie mówię :wściekła/y: . Gdzie Ty mieszkasz że tak sie lekarze cenią ??

Miska u nas dwa razy dziennie mógłby być makaron :-D

Doris dwie godziny dziennie to przegięcie moim zdaniem :baffled: A o cenach prywatnych lekarzy już nie mówię :wściekła/y: . Gdzie Ty mieszkasz że tak sie lekarze cenią ??

makaron już się nam przejadł,a mam jego zapas na 2 lata
moi to z mlekiem to codziennie

Ahoj Kobitki!! Ja już w domu:) mam zalecenie żeby zwolnic tempo i osiąść na czterech literach:) zrobili mi usg i z dzidzią wszystko w porządku:) waży całe 231 g i najprawdopodobniej to dziewczynka;) ale płeć jeszcze nie na 100% pewna;)
ufff, najważniejsze, że już w domu:)

witam dziewczyny, ale naskrobalyscie tu, nie bylo mnie jeden dzien a czytania mam ...:-D
u nas pogoda sie zrobila letnia po 25-27 stopni:-) jest super przedwczoraj poldnia nad morzem a wczoraj spacerki po lesie i lekkich gorkach... superasnie bylo :))

doczytalam wszystko i juz jestem na bierzaco

angel- trzymam kciuki za dzisiejsze usg,
trycia- ja nie jem jajek na mieko- ale ja ich poprostu niecierpie no i gratuluje wynikow badan :)

sorki, ze nie odpisuje kazdej z osobna ale nie zapamietalam wszystkiego :zawstydzona/y: piszecie jak szalone ;-)
ja dzis standardowo - pranie, zmywanie odkurzanie i chyba umyje frontowe okno bo brudne, ze hoho
milego dnia dziewczyny :)

reklama
Amandla gratuluję dziewczynki :tak:

anansie
witam . Jak znosisz ciąże ?? Pracujesz ??

Kamila
zazdroszczę przechadzki po lesie .. uwielbiam :-)

Tunia co się dzieje ??

Piekna ta pogoda, chyba jutro wybierzemy się na wieś do rodziców ... Trzeba korzystać ze słoneczka

Dziewczyny już dzieciate , w Biedronce są fajne polarki po 20 zł, rozmiarówka od 98/104 chyba do 130 ;-)

Do góry