ahoj, upalnie witam, my już po porannym spacerku, wróciłam mokra masakryczna parnota! niunia zasnęła z tego wszystkiego
Mini ja czytałam bardzo duzo dobrych opinii o kaszkach Holle
HOLLE - SKLEPdietetyczny.pl
też mają w ofercie jaglane, orkiszowe i co dla mnie najważniejsze - bezmleczne
szkoda, że u nas nie ma tych wszystkich produktów dostępnych od ręki tylko trzeba szukać w sieci.
Vill podziwiam Cię zawsze za to, że odpowiadasz praktycznie na każdy post, ja po przeczytaniu kilku pamiętam szczątkowo co kto pisał i musze wracać do konkretnych postów, żeby sobie przypomnieć, a to trwa i trwa
fajnie, że weselicho się udało, mam nadzieję, że dobrze się czułaś w swoich sukienkach i zrobiłaś furrorę!
Agusia ale fajna podróż, suuuper! moi znajomi byli na Tropical Island, bardzo im się podobało!
My jedziemy w środę w góry, mam nadzieję, że spodoba się Mani
dobrze, że mój mąż ma kombi bo nie wyobrażam sobie spakowania się w "normalny" samochód
na szczęście na miejscu mamy zapewnione łóżeczko i wanienkę to nie musimy tachać ze sobą, ale wózek, nosidełko, sterylizator, lataktor, butelki, ubranka, zabawki, ręczniki, pieluchy, moskitierę, kocyki i pewnie sto innych rzeczy o których zapomnimy, ale na szczęście dziś wszystko mozna kupić;D
lastpetunia dopuszczalne jest nie robienie kupki nawet 7 dni u dziecka cycowego, ale skoro dalaś małej marchewkę, to mogła się dodatkowo zatwardzić, moja Mania po pierwszej marchewie nie robila kupy 2 dni co u niej jest zjawiskiem niespotykanym
jeśli dajesz już małej jedzonko to przepychająco działa jabłuszko, sok z jabłek lub przegotowana woda podana rano przed karmieniem
Maruusia zycze spokojnych przygotowań, a ja bym poczekała z jedzonkiem aż mała skończy ten 4 miesiąc, nie ma co się spieszyć z wprowadzaniem stałych pokarmów.
my wczoraj zaczęlismy "ekspozycję na gluten" dałam małej pól łyżeczki kaszki manny z bobovity aż mlaskała z zachwytu, ale będę jej gotowała zwykłą mannę i dodawała do jedzonka, bo w tej bobovicie cała tablica mandelejewa w składzie, no i znalazłam z gerbera jabłuszka z manną, ale to pózniej jej będe podawała bo na razie warzywka serwujemy.