reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dzien dobry:-)

Kasiulka wszytkiego najlepszego z okazji rocznicy:-) I prezent cudowny i rok temu, a ten dzisiaj jeszcze lepszy bo do ukochania:-)

Tunia-wszytkiego dobrego z okazji "roczku" kubusia

Widze ze robiłysmy testy ciążowe w tym czasie czasie:-) NAm mija jutro rok od zrobienia testu:-)
franek baraszkuje w łóżeczku. A spaliśy dobrze:-) poszedl spac przed 21, na spiocha nakarmilam 00:30 i do 5 łądnie spal, jedzonko i do 8:30 jeszcze z mama pospal:-)

u mnie pochmurno, ale nie wieje, i mam nadzieje ze nie jest zimno. Musze wybrać się do przychidni zapisac małego na szczepionke.....i znowu 2 wkłucia.

W przysżłym tyg lece do polski a dziadkowie poszaleli, i robia na szybko remonty na przyjazd wnuczka :-D:-D:-D

reklama
witam miłe Panie,
Kasiulka gratulacje z okazji rocznicy!
Kindzia, Madziorka, Lina i inne których nie pomnę, cudne te Wasze dzieciaczki, których zdjęcia wklejacie, takie mądre ciekawskie spojrzenia mają:) cud miód!

Vill poka foty poka poka, zobaczymy jak się odstroisz na balety:)

My wczoraj byliśmy na morfologii z niunią, z paluszka krew pobierana, pól laboratorium się zleciało podziwiać Manię:D a wyniki u takich maluszków robią za 5 minut, więc praktycznie nie czekałyśmy, a wyniki w porządku, więc jutro na szczepienie, brrrr!

Reniuszek to niezłe przygody mieliście z mlekiem :sorry2:

Lina
śliczny Zuzolek !!! Ja mam wielką ochotę dać dziś Idce troszkę soczku z marchewki :-) pewnie się będzie krzywić :-D:-D:-D

Madziorka u mnie to samo z tym zasypianiem ... śpiąca jest a odłożyć do łóżeczka się nie da :-D ... nie no czasami się da :laugh2:

ajako Borysław ma 100 cm , wagowo lepiej stoi ale to chłopak ... waży około 15 kg ..
Jest taka stronka z siatkami centylowymi , wystarczy się zarejestrować , wpisywać dane i porównywać np co rok czy dwa czy jest na tej samej lini ... bo martwić to się możesz jak drastycznie spadnie ze swojej lini albo wrośnie ;-)
Siatki Centylowe - sprawdź wagę dziecka - prawidłowy rozwój dziecka

dobra to by było tyle na teraz ... ciąg dalszy nastąpi ;-)

Kasiulka i masz problem z głowy co roku masz coraz to większy prezent :-D

inamorate u Duszki też kupki zielone , i to nawet jak robi co dzień ... ale machnęłam na to ręką ... nie ma krwi , śluzu , nie boli ją brzuszek ( no czasami boli ale rzadko ) a do tego nie ma problemów z wypróżnianiem się , nie ma jakiś krostek ani nic innego więc może taki jej urok

heyka

Kasiulek męza w torcie z okazji rocznicy!!
szkoda ze Cie "wywalili" dziady jedne.
Mini bardzo nieładnie z Twoim M postapili i bedzie szukał nowej pracy
czy jakos da sie to odkrecic?
Ajako warto zrobic badanie na robale,
Remek od 2 roku zycia dwa razy w roku jest odrobaczany,
podobno 70%dzieci w wieku przedszkolnym ma ale rodzice nie robia badan i nie "odrobaczaja"
a to tłumaczyło by "mała" wage Julci (mały przyrost)
Igulek piekniasty, chłopak marzenie.
Madziorka witaj, śliczny synuś
Vill udanych baletow, wywijaj ile wlezie. niech cały parkiet tanczy.
Lina czekamy czekamy na efekty. kiedy przeprowadzka czy juz tam mieszkacie?
a Zuzolek obłedna Dama.
był słoiczek (ale tez sama bede gotowac)
gratuluje !!!
nusia szybkiego pakowanka i czekamy na Was w kraju!!!! dziadkowie oszaleja na punkcie Franka.

Ajako, Mini co kupujecie Paniom/Dyrce na zakonczenie pikola?
miałyscie składke czy kazdy sam kupuje?

Ostatnia edycja:
Cześć Mamuśki
pogoda fajna tylko wieje niestety...jak Marcinku się obudzi to polecimy na spacerek
teraz padł na brzuszku
Zobacz załącznik 478452
Mini strasznie współczuje sytuacji w pracy męża, mam nadzieję że się ułoży
Kasiulka Grzesiu szalony nieźle jak już tak ucieka i trzeba go gonić po pokoju:-D, my też chcielibyśmy tak za rok się starać, bo latka lecą... :-pi za dużo czasu nie mam a zawsze chciałam mieć dużo dzieci
a prezent na rocznicę piękny :-) my w rocznicę rok temu jeszcze nie wiedzieliśmy nic o Marcinku ;-)
ajako ależ masz ślicznego synusia i jaki ma fryz super :-), a z aparatem faktycznie kiepsko 400 zł to kupa kasy, a co do kolejki to masakra i oczywiście wszędzie jest tak samo... Julcia na pewno zdrowa tylko taka jej uroda,mój chłop jak był mały t też ważył tyle co i nic (i tak mu zostało)
kindzia ale ten Twój Remek ma gadane :-D :-D:-D, a Hanula ślicznie wygląda w tym czerwonym kolorku
kadza nasz młody też pakuje ręce do buzi i ślini się niemiłosiernie,gdzie go nie położę tam-plama :-D z bąkami też to samo... nie da się pomóc,szczerze mówiąc nawet windi niewiele pomaga :baffled:
reniuszek niezłą drogę przeszliście z mleczkiem, u nas od początku w szpitalu bebilon 1 i nawet idzie, tyle że czasem jak zwymiotuje to nic w brzuszku nie zostaje może bym się załapała na ten HIPP combiotic, bo daję go Marcinku raz dziennie zamiast bebilonu
_Lina gratulacje dla Zuzi dzielna dziewczynka! nasz leniuszek ciągle walczy z podnoszeniem się na brzuszku
ina najważniejsze,że się mała nie męczy przy kupkach, a skoro lekarka mówi, że ok, to nie ma się martwić na zapas

ależ się upisałam,ciekawe kto to będzie czytał

Cześć dziewczyny!! mam na imię marta i jestem mamą 2letniego mikołaja. a do tego studiuję psychologię i piszę pace magisterską o macierzyństwie a dokładniej o tym jak zmienia kobietę i jej życie. no i mam do was prośbę - szukam mam do badania!!! potrzebuję kobitek, które mają pierwsze dziecko, w wieku 3-18 miesięcy i chciałyby się podzielić swoimi doświadczeniami. muszę przebadać 60 osób więc jeśli macie takie maluchy - proszę pomóżcie!!! najlepiej by było jakbyście napisaly na maila do mnie - martuurbi@gmail.com i wtedy będziemy już idnywidualnie rozmawiać! pozdrowienia!!

ehhh moje dziecko sie popsuło na dobre :/ w nocy od jakis 3 dni budzi sie dosłownie co 3 godziny i wiecznie nienajedzona czy to w dzien czy w nocy ehhh co to moze byc?? skok? w dzien marudna, wózek bee nie chce w nim dosłownie sekundy wysiedziec/leżeć cały czas na raczkach normalnie rece opadaja a ja niewyspana na maxa :((( u nas był dzisiaj słoiczek jabłuszka ale niestety mojej damie nie przypadł pluła nim na prawo i lewo, krzywiła sie nie chciała buziaka otwierac wiec reszte matka zjadła :))

reklama
zaserwowałam Dusi soczek i tylko przy pierwszym łyku się skrzywiła a potem poszło :-D posmakowało jej :tak:

Kindzia na razie nie szuka pracy bo chcemy jechać na te wakacje ale od września coś pomyśli ....
Puki co wysłać do innego sklepu go nie mogą, a dzięki tej akcji w pracy bez wyrzutów sumienia poszedł do lekarza i w końcu będzie miał czas żeby się przebadać i być może podleczyć ... jest po operacji kręgosłupa i nie wiadomo czy mu się przepukliny nowe nie robią bo znowu go boli więc idzie do neurologa i chce sobie zrobić rezonans .
Przedtem zawsze praca była ważniejsza ale skoro jest tak jak jest to może się zająć swoim zdrowiem :sorry2:

A na zakończenie ja kupiłam czekoladki ... dziś Borys był ostatni dzień

Perelandra u nas też wieje ...
Kochany Marcinek jak ślicznie sobie śpi :-)

Lastpetunia na początku dzieci plują też dlatego że nie potrafią jeść łyżeczką , tylko wypychają językiem wszystko z buzi :-) Spróbuj za jakiś czas !!!

Do góry