reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

nusia, Pere moja deska nadal na mnie łypie, a wraz z nią rossssnąca sterta ciuchów - codziennie sobie obiecuję, że to już dziś i... nic z tego :zawstydzona/y: ale za chwilę nie będzie zmiłuj się, bo panowie nie będą mieli co na siebie włożyć (duży byłby szczęśliwy, ale ja już mniej)

nusia czeeeeekolada - zgrzeszyłam wczoraj dwiema kostkami milki z nadzieniem budyniu waniliowego (pyyycha!) i na razie podejrzanych kropek brak :evil::-) No i chyba zacznie znowu kusić... ale plus z pomijania słodkości taki, że na wadze kolejny spadek - jest 68kg (hip hip hura!) czyli minus 3 ;-):-D

Miłej niedzieli wszystkim

reklama
Pere podejrzewam, że tak jest.. z tym windi- wkoncu tanie nie jest.
Pozatym pewnie chodzi tez o srodki ostroznosci - nie daj Boże ktos by kiedys nie domył, dziecko faktycznie wrazliwe ( chociaz nie mam pomyslu co by to moglo wywołac nawet w takich okolicznosciach) i juz by bylo pozwanie firmy. Wiec pewnie wola zachowac wszelkie srodki ostroznosci.
Ale jak mowie,nie wierze, ze po szorowaniu detergentem i sterylizacji/gotowaniu cos mogloby na tym zostac.

Oomamba tez troszke zmienilam nastawienie i jak na poczatku wszystko strylne tak teraz...a to by trzeba bylo co pare minut caly dzien szorowac dziecku łapki bo do gardla prosto ida :sorry2: Cyckow tez sobie nie sterylizuje i jakos zyjemy ;-) ;-)

Dzis dzien zaczal sie fatalnie- ale mam dosc, odczuwam juz zawsze ten tydzien jak m. pracuje , ze ani chwili wytchnienia.. ;( jutro ma wolne to wkoncu rano go zajmie troszke a ja wkoncu choc godzine odespie..

dzien dobry:-)

vill- milka z nadzieniem budyniowym...mniam, jeszcze nie jadlam, chyba bede musiala takiej poszukac, tylko ze obiecalam sobie ze teraz przed 2 tyg zero słodyczy....a prasowania mialam taka sterte, wyzsza od wiezy eiffla, ale wszystko wyprasowane- z rana dokonczylam.

moje dziecko dzis pod karuzela 2,5 godz spedzilo gadajac z przyjaciolmi-a my z mezem ogarnialismy na szybko chalupke.
teraz sie cycujemy, bedzie drzemka i na spacerek, bo ładna pogoda i cieplusio:-)

I ja zgrzeszylam zjadlam sernik z czekolada:-)a jak mi sie geba cieszy:-D

Wczoraj sie wazylam i ciagle waga idzie w dol:-)3 mniej czyli lacznie juz 23 mniej:-Dno tylko zachodzic w ciaze i rodzic dzieci:-D:-D:-D:-D:-D

Maly zasnal po cysiu a pozniej na dwor na spacer:-)śliczna pogoda dzisiaj:-)
Oj wogole jakis dzisiaj dobry humor mam moze dlatego iz:-)przytulalismy sie wczoraj pierwszy raz po porodzie i wogole pierwszy raz od bardzo dawna bo w ciazy przestalismy od 7 miesiaca no wieki temu:-D

A najlepsze bylo zdziwienie mojego L "no i bylo tak samo jak przed porodem musimy pojsc do pana doktora i mu ladnie podziekowac:-D"

Kobitki milego dnia dla Was:-)

O raju ale chudniecie aż miło czytać , ja boje sie wejść na wagę ;(

U nas dziś makabra walnelismy z Alexxem ponad 300 km na lotnisko i spowrotem , odwozilam bratowa a maly cycu oczywiście ze mną ;-)

Nie wiem jak u was ale u mnie zmęczenie daje mi znak ze czas sie wyspać . Od jakiegoś czasu nie doszliśmy i sie zebrało do kupy ;(

Znikam

hej ho
u nas też jakiś kryzys ... Duszka tak mi bidna płakała że zaaplikowałam jej czopka z paracetamolem :zawstydzona/y: Wyciszyła się i zasnęła zanim mógł zacząć działać więc nie mam pojęcia o co chodziło :dry: Może za dużo wrażeń bo byliśmy w parku ....

Villandra nie słyszałam że trzeba badać mocz dzieciom co miesiąc :zawstydzona/y: Dobrze żeś jest taka uparta :-D

Tunia fiu fiu szalejecie :-D

Mini ciezko powiedzieć co jej było, ale mój tez dziś nie spokojny , spał tyle ze w samochodzie bo do luton rano jechałam. A pózniej buuuu , ręce , lulanie i tak aż do obiadku- zjadł , dopil cycem i trochę sie uspokoił . Teraz drzemka ale ja padam na przysłowiowe cycki ;(

Angel sprzedaj małego M i zakop sie w łóżku , ja dziś mam zamiar sie wykąpać o 8 zaraz po dzieciach i góra 8:30 być w łóżku :tak:

2 pieski mamy już zarezerwowane , depozyt zapłacony , jeszcze 2 są ;-) a ile przy nich roboty ... Idę młodego do szkoły szykować na jutro
Odmeldowuje sie

Mini współczuje z powodu męża pracy, u nas w PL nie szanuje się pracownika. Zazdroszczę wakacji, my byliśmy w podróży poślubnej na Krecie
Loma robimy dokładnie tak jak Ty, teraz prywatnie czekając na wizytę na NFZ

co do ząbków mam nadzieję, że będą później, słyszałam że tak jest lepiej bo są mocniej zmineralizowane, ale ja sobie mogę chcieć najwięcej:-D

manta
mój Grześ ma zwiększone napięcie mięśniowe, szczególnie w obrębie obręczy barkowej
vill kciuki za nereczki i siuśki zaciśnięte; dobrze że już wiecie na czym stoicie
tunia wydawałoby się, że afta taka bzdurna sprawa, a tu biednemu Kubusiowi dała popalić, posmarujecie i pewnie zaraz zejdzie
pere WINDI używaliśmy 4 razy podczas jednego zabiegu, ale po tym zawsze wyrzucaliśmy
jagoda witaj!
vill, nusia ja jestem czekoladoholiczka, uwielbiam każdąU nas bardzo fajnie, Grześ wypieściuchany przez dziadków, pewnie jutro będzie chciał być cały dzień na rączkach. A ja nie wiadomo skąd złapałam zapalenie spojówek, no trudno...

reklama
Hej, czytałam z ukrycia bo ja z tych maruderów wiecznie nie mających czasu, moja Majka skończyła 3 miesiące, karmimy piersią i z tym od początku nie było problemu, nie stosuje żadnych diet za radą mojej położnej laktacyjnej, winko/małego drinka czy szklankę piwka wypijam jak mam ochotę po wieczornym karmieniu, alko dopóki jest we krwi dopóty jest w mleku czyli wystarczy skorzystać np. Alkokalkulator - Męska Sfera. Informacje i porady. i sprawdzić kiedy promile się wyzerują, jeśli chodzi o problemy z kąpielą to nasza też w pewnym momencie przestała lubić kąpiele i zadziałała zmiana z wanienki na wiaderko np. Tummy Tub wiaderko do kąpieli niemowląt OKAZJA (2415850521) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., co do moich problemów ze spacerem to dzisiaj jeździłam z Młodą w nosidle samochodowym i po 30min zasnęła na kwadrans sama!! i potem znowu z pół godzinki wytrzymała więc jutro muszę sprawdzić czy to przypadek, myślicie że spacery w nosidle są bezpieczne? Pozdrawiam

Do góry