Witam się zasmarkana po pas
Vill grunt że Rafałek już leczony i oby to była jednorazowa historia!! Super że trafiłaś tak
przypadkowo do tego lekarza i że taki bardziej kumaty.
Zauważyłam że baaardzo trudno zadowolić matkę jeśli chodzi o opiekę pediatryczną. Normalnie gdzie ucha nie nadstawię tam jakaś porażka. A i sama mam nieciekawe doświadczenie z moją pediatrą.
Manta - o raju, pewno główka za płytko siedzi w panewce. Na pewno u Twojej Julki samo pieluszkowanie wystarczy... Trzymam kciuki!! Ja jestem masakrycznie przewrażliwiona na tym punkcie, bo moje problemy bioderkowe zaczęły się właśnie na tym etapie, ale to były inne czasy, a teraz czekam grzecznie w kolejce na endo...
Angel, Niusia - dołączam do tej grupy słabo śpiących mam
a dziś moja siostra mnie pocieszyła, że ona to pierwszą nockę przespała jak młodzież miała jakieś 8 msc, bo najpierw karmienie, potem zęby... zawsze coś ;-)
Niusia niezłe to wdzianko na chrzest, co mi przypomniało że i ja muszę za czymś się rozejrzeć, ehh...
Miotlica - karmię Antosia zawsze ok 40 minut do 1h przed kąpielą, więc to na pewno nie głód, ale dziś wykąpaliśmy go wcześniej i zrobiliśmy wodę ciut cieplejszą i o dziwo pomogło - tylko nie wiem teraz co ;-) grunt że młody się zrelaksował i pięknie szybko usnął.
Antomówka - fajne te platformy. Bardzo mi się podobają i koturny i szpilki, ale ja nie potrafię w takich butach chodzić. Nawet jak mam 2cm obcas to chwiejnie chodzę i wykręcam nogę... eh - kaleka