hej hej heloo
no i po zawodach :-
-( zal....dla mnie jest juz po Euro...no moze Pepikom jeszcze pokibicuje, jakos lubie sasiadow ;-):-)
wy tu wszystkie o tych skokach, a ja sie zastanawiam czy mojemu sie cos z ukladem nerwowym dzieje czy cus....od wczoraj zaczal krecic glowa tak na nie nie nieeeee i tak sie zawiesil i sobie kreci i kreci non stop prawie
i teraz nie wiem czy za duzo wrazen, bo znajomi byli, pelno dzieci, basen, grill, pelna i wesola chata+ jego niespanie tradycyjnie juz caly dzien (bo po co, przeciez mam juz prawie 4 miesiace skonczone to kto to widzial kimac w dzien
) + niejedzenie wcale prawie (wszystkie mleka wylewalam
) no i ten upal !!!!
czy kurde cos mu sie uszkodzilo i musze zapylac do jakiegos neurologa, zeby go zobaczyl????
czy mu sie spodobalo i jest taki szczesliwy, ze zalapal to krecenie i cwiczy to ciagle teraz i sie cieszy????
zachowuje sie normalnie prawie,bo smieje sie do wszystkich, tylko ze straaasznie sie strachliwy zrobil odkad moj maz wrzasnal jak mecz ogladal i mlody az podskoczyl w tym lezaczku, tak sie rozwyl, ze nie umialam go uspokoic
no i teraz tylko kichne np. a ten juz podkowka i caly przestraszony
no to tyle o Igulu...
aha nie spi, odlozony do kolyski 3 min temu, bo spal na rekach, juz sie naspal
Jula pojechala z ciocia i wujkiem do nowej chacjendy moich rodzicow, maz w pracy tradycyjnie juz w niedziele kuswa
, a ja sama siedze i kombinuje jakby tu zrobic cos kolo siebie.
w chacie lepiej siedziec niz na zewnatrz normalnie, taki skawar, ale moze jak moj wroci wczesniej to sie wybierzemy na jakies zimne piwko.
monika- wielkiego masz synia
i strasznie sprytny jak sie juz z plecow przekreca wow!!
Angel- coz a bzdura z tym wozkiem na klatce, masakra! ale wcale mnie to nie dziwi, bo w Belgii tez tak bylo, ze wiecznie mieli jakies widzimisie i problemy, a to sasiedzi, a to wlasciciel kamienicy, szlak mnie tam trafial.
ja mam leciutki wozek, a sie upoce jak wchodze do przedszkola tylko ;-)
jakbym miala sie taszczyc na ktores tam pietro to bym klnela jak szewc i do tego stekala, zeby wszyscy sasiedzi mnie slyszeli, ze ide
a tak w ogole to jak sie Wam mieszka>?? jak sie czujesz jako gospodyni taka prawdziwa na swoim??
w ogole to zapomnialam co mialam komu pisac, to ide juz sobie, biore mlodego w lezak i ide sie robic na ładnie do łazienki
ahaaaa to sie jeszcze pochwale moja corcia.
chyba
vill Ty pytalas czy my takie kibice na maxa hehehe
i pisalam, ze Jule chcielismy na football bambini (szkolka pilkarska dla dzieci) zapisac, ale moze poczekamy na Ignasia, moze bedzie mial jakies takie ciagoty i zainteresowania po ojcu i siostrze :-)
tymczasem moja coreczka zajela pierwsze miejsce w przedszkolnym mini euro :-) najwiecej goli
Zobacz załącznik 475479 :-):-)
milej niedzieli laseczki!!