Mini55
&&&&&
ajako , maria Co innego niemowlak ,a co innego trzylatek ;-) . Jak Borys gorączkuje też nie idę do lekarza , natomiast gdyby Duszka dostała goraczki to pojechała bym ją osłuchać
Choć niespełna trzylatek sam w wannie to dla mnie zbyt ekstrymalne
agusia z alergią nie pomogę , poczytaj ulotki a najlepiej idź do lekarza ...
helena a co ma dżem do ulewania ??
Angel refluks nie koniecznie musi być od razu taki zaawansowany . Mojej siostry synek też przybiera na wadze i rozwija się prawidłowo a jednak często ulewa , albo cofa mu sie tylko do buzi przez co jest niespokojny i często płacze . Takie cofanie może być bardzo nieprzyjemne ...
Villnadra ech te babcie U mnie też teściowa zdziwiona była że Borysowi nie dawałam słodyczy , a potem się tym chwaliła
A do mnie dziś przyszła niespodzianka , paczka z pracy dla Duszki z listem gratulacyjnym Pieluchy , kosmetyki i grzechotka ...
Do tego Duszka pobiła nowy rekord spała od 20 do 6:40
Choć niespełna trzylatek sam w wannie to dla mnie zbyt ekstrymalne
agusia z alergią nie pomogę , poczytaj ulotki a najlepiej idź do lekarza ...
helena a co ma dżem do ulewania ??
Angel refluks nie koniecznie musi być od razu taki zaawansowany . Mojej siostry synek też przybiera na wadze i rozwija się prawidłowo a jednak często ulewa , albo cofa mu sie tylko do buzi przez co jest niespokojny i często płacze . Takie cofanie może być bardzo nieprzyjemne ...
Villnadra ech te babcie U mnie też teściowa zdziwiona była że Borysowi nie dawałam słodyczy , a potem się tym chwaliła
A do mnie dziś przyszła niespodzianka , paczka z pracy dla Duszki z listem gratulacyjnym Pieluchy , kosmetyki i grzechotka ...
Do tego Duszka pobiła nowy rekord spała od 20 do 6:40