reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hej hej hej :-D

Wita Was matka histeryczka :-D Dzis kolejny dzien bo zanim weszlam z mala na szczepienie to juz sie lzami zalalam z zalu nad mym biednym dzieckiem, ktore dla odmiany przy szczepieniu nawet nie zaplakalo :-D:-D

Wazy gwiazda 6300 wiec chyba nie jest zle co :confused: aaa na zielone kupki dostalysmy probiotyk mam nadzieje ze w koncu pomoze :eek:

pozniej poczytam bo lece do frycka :-D

reklama
Amandla ta MINIMa to praktycznie to samo co sinlac :tak:

A u nas dziś dzień dziecka . Borys dostał od nas i od cioć klocki . Radochy było co niemiara :tak: Właśnie tworzy coś z tatą ...
Myślałam żeby Duszce kupić coś do wózka , jakąś zawieszkę , bo rzadko mi śpi na spacerach i chciała bym żeby miała co chwytać ... Może macie coś sprawdzonego ???

Lina kosmetyczka super !!! Ja już marze o fryzjerze , liczę że jak przyjedzie teściowa to sobie wyskoczę :-)

Ja bym chętnie została w domu tak do roku ewentualnie półtora , ale chyba finansowo nie wydolimy . Liczę jednak na to że pójdą mi na rękę i będę pracować choć przez pierwsze dwa trzy miesiące po 6h dziennie ( mam etat 3/4)
A jak jest z tym karmieniem w czasie pracy ?? Orientuje się któraś ??

Ostatnia edycja:
Mini my mamy mnóstwo zabawek dla małej ale najbardziej ukochane przez nią są firmy Lamaze, Produkty producenta Lamaze
na tej stronie możesz poczytać ich dokladne opisy i posłuchać dźwięków jakie wydają,
bliźniaki mojej psiapsiółki też się głównie tymi zachwycają, więc coś w nich jest, wszystkie mają przyczepy do wózka czy pałąka, więc mogą swobodnie dyndać:) Aha i jeszcze druga ulubiona zabawka mojej niuni to krówka z tiny love wibrująca:)

Lina ja ciagle mysle o tym jak wyjsc do kosmetyczki bo mam biale rzesy i brwi i bez henny wygladam jak potwor nie mowiac juz o rekach i nogach :( ale niestety Pola sypia juz tylko maksymalnie po 20 min i jak sie budzi ciezko ja utrzymac bez cyca a przez to nie mam kiedy sciagac bo wyssysa ze mnie wszystko!

Witajcie wieczornie :-) My po szczepieniu - 3 wkłucia, zniesione dzielnie z małym płaczem, waga 6400 (ur. 2900) i 64 cm długości.

Kasiulka – ale fajne masz plany macierzyńskie – powodzenia! Powiem tylko, że z drugim dzieckiem o wieeeele łatwiej, mniej stresu, więcej spokoju i czas jeszcze szybciej płynie.

Ja zamierzam wrócić do pracy zaraz po wakacjach – jestem nauczycielem angielskiego – więc od 1 września pracuję i cieszę się z tego – mam to szczęście, że lubię swoją pracę, dzieciaki, no i mamy bardzo fajny zespół ludzi.

Ajako, Inamorate – super, ze po szczepieniu w porządku, nasze maluszki podobnie ważą.

Amandla – piękne te zabawki, nie znałam tej firmy Lamaze

reklama
jejku ja marzę o fryzjerze, mam taki odrost, że tragedia. kosmetyczka tez by sie przydała, chociaz moja siostra zaopatrzyła mnie w cała masę kosmetyków zebym mogła się do porządku doprowadzić. tylko kurcze chyba w nocy bo w dzień to nie ma szans. do tego mam wesele, a dalej mam wage wieloryba :no:. ogólnie jesli chodzi o look po ciązy to czuję się do d**y:baffled: i jeszcze mi zaczeły na potege wychodzić włosy. o to wylałam gorzkie żale :p

Do góry