reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hej hej hej :-D

Wita Was matka histeryczka :-D Dzis kolejny dzien bo zanim weszlam z mala na szczepienie to juz sie lzami zalalam z zalu nad mym biednym dzieckiem, ktore dla odmiany przy szczepieniu nawet nie zaplakalo :-D:-D

Wazy gwiazda 6300 wiec chyba nie jest zle co :confused: aaa na zielone kupki dostalysmy probiotyk mam nadzieje ze w koncu pomoze :eek:

pozniej poczytam bo lece do frycka :-D

reklama
Amandla ta MINIMa to praktycznie to samo co sinlac :tak:

A u nas dziś dzień dziecka . Borys dostał od nas i od cioć klocki . Radochy było co niemiara :tak: Właśnie tworzy coś z tatą ...
Myślałam żeby Duszce kupić coś do wózka , jakąś zawieszkę , bo rzadko mi śpi na spacerach i chciała bym żeby miała co chwytać ... Może macie coś sprawdzonego ???

Lina kosmetyczka super !!! Ja już marze o fryzjerze , liczę że jak przyjedzie teściowa to sobie wyskoczę :-)

Ja bym chętnie została w domu tak do roku ewentualnie półtora , ale chyba finansowo nie wydolimy . Liczę jednak na to że pójdą mi na rękę i będę pracować choć przez pierwsze dwa trzy miesiące po 6h dziennie ( mam etat 3/4)
A jak jest z tym karmieniem w czasie pracy ?? Orientuje się któraś ??

Ostatnia edycja:
Mini my mamy mnóstwo zabawek dla małej ale najbardziej ukochane przez nią są firmy Lamaze, Produkty producenta Lamaze
na tej stronie możesz poczytać ich dokladne opisy i posłuchać dźwięków jakie wydają,
bliźniaki mojej psiapsiółki też się głównie tymi zachwycają, więc coś w nich jest, wszystkie mają przyczepy do wózka czy pałąka, więc mogą swobodnie dyndać:) Aha i jeszcze druga ulubiona zabawka mojej niuni to krówka z tiny love wibrująca:)

Lina ja ciagle mysle o tym jak wyjsc do kosmetyczki bo mam biale rzesy i brwi i bez henny wygladam jak potwor nie mowiac juz o rekach i nogach :( ale niestety Pola sypia juz tylko maksymalnie po 20 min i jak sie budzi ciezko ja utrzymac bez cyca a przez to nie mam kiedy sciagac bo wyssysa ze mnie wszystko!

Witajcie wieczornie :-) My po szczepieniu - 3 wkłucia, zniesione dzielnie z małym płaczem, waga 6400 (ur. 2900) i 64 cm długości.

Kasiulka – ale fajne masz plany macierzyńskie – powodzenia! Powiem tylko, że z drugim dzieckiem o wieeeele łatwiej, mniej stresu, więcej spokoju i czas jeszcze szybciej płynie.

Ja zamierzam wrócić do pracy zaraz po wakacjach – jestem nauczycielem angielskiego – więc od 1 września pracuję i cieszę się z tego – mam to szczęście, że lubię swoją pracę, dzieciaki, no i mamy bardzo fajny zespół ludzi.

Ajako, Inamorate – super, ze po szczepieniu w porządku, nasze maluszki podobnie ważą.

Amandla – piękne te zabawki, nie znałam tej firmy Lamaze

reklama
jejku ja marzę o fryzjerze, mam taki odrost, że tragedia. kosmetyczka tez by sie przydała, chociaz moja siostra zaopatrzyła mnie w cała masę kosmetyków zebym mogła się do porządku doprowadzić. tylko kurcze chyba w nocy bo w dzień to nie ma szans. do tego mam wesele, a dalej mam wage wieloryba :no:. ogólnie jesli chodzi o look po ciązy to czuję się do d**y:baffled: i jeszcze mi zaczeły na potege wychodzić włosy. o to wylałam gorzkie żale :p

Do góry