Bry!
Kolejny ciepły dzien! Dorek juz na bodziaku tylko ( jak nozki ma chlodne a szyjke bardzo ciepla to jest ok? I trzeba skarpetki do bodziaka mimowszystko??) ciekawe jak bedzie po poludniu, wczoraj wieczorem w chacie nie dalo sie wysiedziec tak bylo parno
Co ja mialam..
Renia- ja tu znowu nie bede szerzyc "herezji" bo jak wspominałam w Anglii pozwala sie na okazjonalny alko. Na pierwszej wizycie health visitor dostalam broszurki i infromatory co wolno co nie i jest wszystko wypisane. Z zaznaczeniem , ze jak za duzo wypijesz ( tak do wymiotowania i tracenia przytomnosci
) to przeraz opieke nad dzieckiem komu innemu a karmienie odloz do nastepnego ranka
A ty sie przejmujesz lampka wina hehe
Ja nie ukrywam jak siostra byla sobie pozwolilam - a) zero czułam b) malego zachowanie nie zmienilo sie na jotę nawet.
Vill- raz jeszcze dzieki ! To powinno byc chyba w watku o karmieniu bo jak widac co ktoras z nas miala lub ma ten sam problem
Co do butelek- my stosujemy avent, TT wogole malemu nie podchodzi. A z aventu na cycka przeskakuje bez problemu. Czasem robie herbatke ale wezmie pare lykow myslac, ze to mleko i juz gardzi
Przydalby sie watek o rozszerzeniu diety- kto zakłada?
Malo wiem o tym jeszcze, ale zawsze slyszalam, ze sie wprowadza od 4 msc- 7 msc to strasznie pozno wg mnie
Co ja mialam..ehh.. dziury..
Aha wlasnie zapisalam sie na spotkanie o paszport.................................12 lipiec
Do tego 6 tygodni extra chrzciny w wakacje!! Jasna cholera coza bezsens!! Az mi sie nie chce o tym myslec......
No i nas zaszczyt kopnął-
TUNIA babo jedna kiedys cale dnie na forum a teraz mamuska zaabsoorbowana swoim synusiem nawet raz na jakis czas nei wejdzie, toz ciebie tygodnie cale nie ma!
Wpadaj czesciej co? ;-)
Lastpetunia milego wypadu!!
Co do oczkow to dziwna sprawa- w swietle wciaz ciemno niebieskie a tak normalnie to wydaje mi sie...tzn wyglada to jakby taka delikatna powloczka brazowa sie robila..ysh ciezko opisac! Chcialabym bardzo by byly brazowe po tatusiu
Skoro po mnie blodnyna to chociaz galki niech ma ciemne ;D
Mini gratulejszyn :-) Moj narazie bezwiednie w nie paca, do buzi tez tylko jak glodny wsadza piastke- mam nadzieje, ze na dniach zacznie raczkami sie bardziej interesowac
MAria super, ze Pola troszke Ci odpuscila.. badz konsekwenta to pojdzie w dobrym kierunku
Mój smyk za to mniej spi w dzien...ale w nocy wcale nie dłuzej
No sa te 4 godziny juz...ale rano zawsze to samo.. Ok 4-5 jedzenie, pielucha..i kupa nie idzie, to sie kreci, pruta zasnie na godzine i znowu jesc, i tak potem do 9 co chwile sie budzi i to jesc, to prut i ja mowiac szczerze od tego to codziennie wstaje z takim bolem glowy :/ Juz o tej 5 jestem bardziej wyspana jak po takim miąkliwym i meczacym poranku..
Ale zycie z synkiem jest naprawde fajne ;-) Za dnia albo je
albo lezaczek, albo mata, albo kolyska z karuzela ;-) Na raczki sporadycznie, potulic troszku
Predzej klade sie kolo niego i tak sobie gadamy i miziamy ;-) Pewnie znowu zapesze tu piszac eh.. ale wieczorem ladnie zabawa, kapiel (albo przemycie /przebranie) karuzela, lozko i cyc i zasypia miedzy 19-21
Bardzo rzadko sie obudzi akurat ok 20-21 i chwila aktywnosci max do 22:30 - ale to jedynie jak spal np 17/18-19/20.
Potem ok 23-1 jedzenie, i 4-5 i tak jak pisalam.
A pozatym kochany jest bardzo
)
No i juz po drzemce polgodzinnej