reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
każdy dobry jest miodek,byle właśnie był tylko prawdziwy

pranie już 3 dzień mi schnie,część zebrałam ale jeszcze trochę zostało bo mokre,a zimno jest,niby słoneczko świeci,ale nie czuć jest go

ja mam z praniem wielki problem, bo mieszkamy w nowym bloku na "placu budowy", więc jeśli tylko wystawię pranie na balkon to zdejmuję suche z toną piasku gratis, masakra! białe rzeczy wracają z nalotem sieny palonej, a jak wycieram się ręcznikiem to mam extra peeling:D dlatego ostatnio zawiozłam pranie do rodziców, którzy mieszkają w domku i nikt w pobliżu od dawna nic nie budował;)

hej :)

Ale piszecie do rana :) u nas pięknie, słonecznie i gorąco....

Czy macie powrót energii z okazji II trymestru?? Ja kurczę mam spadek wszelkiej energii... nie wiem czy moje ciało w ogóle pamięta co to jest ;/
Dziś jadę się zapisać na podyplomówkę :D tylko z tą energią ciążową ciekawa jestem jak dam sobie radę :)

Dziś zaczynam 18 tydzień - wedle moich założeń połówkę ciąży ;)

dziekuje - nie , miod prawidzwy tylko wielowocowy - byanjmniej pszczelarz tak moiwl hihi

Kasiurek, te sposoby Amandali są super, mnie samą dwa tygodnie temu coś brało i 37,2 na termometrze, i przez 3 dni nonstop:
- mixtura czosnkowo-cytrynowa
- herbata lipowa + miód wielokwiatowy + imbir
- ząbki czosnku trzymałam w nosie (serio)
- rutinoskorobin + wapno (w ciąży można) 3 x dziennie
- leżenie
i przeszło ufff, stosuj mixturę a sama zobaczysz powodzenia!

aha *spam* syrop kuoiłam, ale trzymam jakby co w apteczce i nie mogę powiedzieć czy skuteczny, oby się jednak nie przydał

A u mnie dziewczyny już 2ga doba bez plamienia z tego krwiaka towarzysza mego w macicy - może się leczy skubaniec tym leżeniem rzeczywiście

Aadka leż jak najwięcej jeśli masz krwiaka - ja miałam dość sporego i po 3 tygodniach nie ma śladu - ale faktycznie leżałam grzecznie - może z 3-4 spacerki w ciągu tych tygodni tylko zaliczyłam - a skoro miałaś krwawienie to conajmiej pierwszy tydzień PLACKIEM!!!!!! A później jeszcze z 2 tygodnie możesz mieć brunatne delikatne plamienia - znaczą oczyszczający się krwiak!!!! Ale leżeć trzeba!!!!!! Koniecznie!!!! Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok i ślicznie się zagoiło :)

_Lina, u mnie z tą energią to różnie bywa, wieczorem jakoś opadam z sił, no i jak trochę więcej się w czasie dnia nachodzę lub nasiedzę to mnie brzuch boli, taki mam napięty i twardy, ale idę dziś do gin, żeby to skonsultować na wszelki wypadek

reklama
dziendobry dziewczyny :) oj widac ze weekend sie skonczyl ruch tu od rana :)))

ja rowniez walcze z przeziembieniem, dzis juz czuje sie calkiem niezle...
a leczylam sie syropem z cebuli, zjadalam duzo czosnku, mleko z miodem, herbata z miodem...

z utesknieniem czekam na energie II trymestru i pocieszam sie ze nie tylko ja... jutro jade do szpitala na badanie na ZD i chyba od razu do dentysty wstapie....

widze juz temat obiadow, ja niemam weny dzis nna gotowanie....
musze poprac,posprzatac itp bo przez to przeziembienie nic nie robiam...

Do góry