reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
*spam* -pije jak chora jestem dziala u mnie cuda ;] le na rzie nie mam maz musi kupic.

wlasnie zawal serca mialam !!!! Chryste jak sie wystrszylam !!!! pies szczek cos trzaslo-mowie zas sasiedzi zapomnieli klamki uzywac- po chwili wchodzi mz do pokoju jak nie ryklam tak sie wystrszylm przyszedl bo byl na hucie i sie czyms oplamil a musi do klienta jechac od razu liste zakuow zrobilam!!!!!kurde dawno sie tak nie sprzestraszylm

Kasiurek ja całą rodzinę leczę miksturą miodowo-czosnkowo-cytrynową; nawet mój mąż chętnie to pije, a wiadomo jacy faceci są do leczenia (on na dodatek miodu nie cierpi :-p); Ja też nie choruję, bo łykam to profilaktycznie na noc - tak 2 łyżki, a mężuś wyleczył się przez weekend z zasmarkania poważnego: 6 ząbków czosnku (przez praskę), 3 łyżki miodu, sok z 2 cytryn, pół szklanki ciepłej wody -> zakręcić, wymieszać w słoiku, zostawić do "przegryzienia", po 3 godzinkach można pić; NATURALNE I SKUTECZNE :-)
A ha- nie jedzcie samego czosnku, ani w kawałkach, ani przez praskę przeciśniętego, bo można sobie krzywdę zrobić - jak was zaczną żołądki boleć, to będziecie umierać

A tak poza tym to byłam lekarza, z dzidzią wszystko ok, serduszko bije :tak::-)
ale szczerze mówiąc to się wnerwiłam jak nie wiem, bo te kobiety które tam siedzą i czekają zachowują się jakby nie miały wyobraźni, opowiadają o ciężkich porodach, bólach nie do wytrzymania i oczywiście poronieniach w różnym stadium ciąży, myślałam że je pobiję - ZERO WYCZUCIA
stwierdziłam, ze chyba przestanę chodzić do przychodni, bo jak posłuchałam o iluś tam przypadkach sąsiadek, koleżanek, znajomych i znajomych znajomych to nie wiedziałam czy dac się zbadać czy uciekać :wściekła/y::baffled:

Ostatnia edycja:
tunia, na razie pogoda nie sprzyja przeziębieniom, więc luz;) Ja w ciązy póki co tylko raz miałam niedyspozycję gardłową, ale w kilka dni ją zdusiłam w zarodku:)
A ja dla odmiany zrobię dziś na deser lody malinowe:) takie bez żółtek

Amandla niby pogoda nie sprzyja, a tu mąż, siostra, szwagier, siostrzenica... wszyscy chorzy i leczą się moją miksturką :-) mnie coś tam drapało w gardle ale się obroniłam
a na obiad mamcia robi pierogi z kapustą i mięsem :-) więc mam wolne; ale awaryjnie to zawsze się sprawdza spaghetti

a mi właśnie kurier przywiózł wielką pake zakupów z AleDobre:D Cuuuudne foremki na ciasteczka i mnóstwo innych kuchennych pierdół, ale super;) zbieram się do gina, buziaczki!

Perelandra ale mi ochoty na pierogi narobiłaś - aż do zamrażalki poszłam i wyjęłam mamusi pierogi z kapustą i grzybkami :) już mi się grzeją :) mniam :) super , że u lekarza wsio ok :) mój kazał mi przyjść dopiero 18.10 nie mogę się doczekać... ja chciałabym już... a nie miesiąc czekać!!!!

Amandla trzymam kciuki za wizytę!!

reklama
Amlanda- trzymam kciuki ;]

dziewczyny ktore braly Nystatyne - mam pytanie do waszych odczuc- mnie teraz sie bardzo sucho zrobilo ;/ ja mam dzis 7 dzien antybiotyku i poprostu mm posuche na dole, az takie nie przyjmne uczucie ;/ chyba dzis wezme ostani raz a mialam brac 10 dni bop w srode ide do gina to mu powiem i ewentulnie dobiore te dwa dni (jeden dzien przerwy bede miala)

Do góry