reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
*spam* -pije jak chora jestem dziala u mnie cuda ;] le na rzie nie mam maz musi kupic.

wlasnie zawal serca mialam !!!! Chryste jak sie wystrszylam !!!! pies szczek cos trzaslo-mowie zas sasiedzi zapomnieli klamki uzywac- po chwili wchodzi mz do pokoju jak nie ryklam tak sie wystrszylm przyszedl bo byl na hucie i sie czyms oplamil a musi do klienta jechac od razu liste zakuow zrobilam!!!!!kurde dawno sie tak nie sprzestraszylm

Kasiurek ja całą rodzinę leczę miksturą miodowo-czosnkowo-cytrynową; nawet mój mąż chętnie to pije, a wiadomo jacy faceci są do leczenia (on na dodatek miodu nie cierpi :-p); Ja też nie choruję, bo łykam to profilaktycznie na noc - tak 2 łyżki, a mężuś wyleczył się przez weekend z zasmarkania poważnego: 6 ząbków czosnku (przez praskę), 3 łyżki miodu, sok z 2 cytryn, pół szklanki ciepłej wody -> zakręcić, wymieszać w słoiku, zostawić do "przegryzienia", po 3 godzinkach można pić; NATURALNE I SKUTECZNE :-)
A ha- nie jedzcie samego czosnku, ani w kawałkach, ani przez praskę przeciśniętego, bo można sobie krzywdę zrobić - jak was zaczną żołądki boleć, to będziecie umierać

A tak poza tym to byłam lekarza, z dzidzią wszystko ok, serduszko bije :tak::-)
ale szczerze mówiąc to się wnerwiłam jak nie wiem, bo te kobiety które tam siedzą i czekają zachowują się jakby nie miały wyobraźni, opowiadają o ciężkich porodach, bólach nie do wytrzymania i oczywiście poronieniach w różnym stadium ciąży, myślałam że je pobiję - ZERO WYCZUCIA
stwierdziłam, ze chyba przestanę chodzić do przychodni, bo jak posłuchałam o iluś tam przypadkach sąsiadek, koleżanek, znajomych i znajomych znajomych to nie wiedziałam czy dac się zbadać czy uciekać :wściekła/y::baffled:

Ostatnia edycja:
tunia, na razie pogoda nie sprzyja przeziębieniom, więc luz;) Ja w ciązy póki co tylko raz miałam niedyspozycję gardłową, ale w kilka dni ją zdusiłam w zarodku:)
A ja dla odmiany zrobię dziś na deser lody malinowe:) takie bez żółtek

Amandla niby pogoda nie sprzyja, a tu mąż, siostra, szwagier, siostrzenica... wszyscy chorzy i leczą się moją miksturką :-) mnie coś tam drapało w gardle ale się obroniłam
a na obiad mamcia robi pierogi z kapustą i mięsem :-) więc mam wolne; ale awaryjnie to zawsze się sprawdza spaghetti

a mi właśnie kurier przywiózł wielką pake zakupów z AleDobre:D Cuuuudne foremki na ciasteczka i mnóstwo innych kuchennych pierdół, ale super;) zbieram się do gina, buziaczki!

Perelandra ale mi ochoty na pierogi narobiłaś - aż do zamrażalki poszłam i wyjęłam mamusi pierogi z kapustą i grzybkami :) już mi się grzeją :) mniam :) super , że u lekarza wsio ok :) mój kazał mi przyjść dopiero 18.10 nie mogę się doczekać... ja chciałabym już... a nie miesiąc czekać!!!!

Amandla trzymam kciuki za wizytę!!

reklama
Amlanda- trzymam kciuki ;]

dziewczyny ktore braly Nystatyne - mam pytanie do waszych odczuc- mnie teraz sie bardzo sucho zrobilo ;/ ja mam dzis 7 dzien antybiotyku i poprostu mm posuche na dole, az takie nie przyjmne uczucie ;/ chyba dzis wezme ostani raz a mialam brac 10 dni bop w srode ide do gina to mu powiem i ewentulnie dobiore te dwa dni (jeden dzien przerwy bede miala)

Do góry