reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kasiurek nie odstawiaj antybiotyku sama, jeśli lekarz kazał ci brać 10 dni, to nie przerywaj; przecież antybiotyk to nie witaminy; rozumiem, że odczuwasz dyskomfort ale tak nie można, zwłaszcza że w środę idziesz do gina

reklama
Kasiurek nie odstawiaj antybiotyku sama, jeśli lekarz kazał ci brać 10 dni, to nie przerywaj; przecież antybiotyk to nie witaminy; rozumiem, że odczuwasz dyskomfort ale tak nie można, zwłaszcza że w środę idziesz do gina

rozumiem ale ja ledwo co wytrzymuje dzis a jescze jutro i dopiero po jutrze mam gina zoabcze - ahhhhh dzwnie sie czuje grrrrr a teraz sie pojaiwl sluz taki plodny zoabcze na razie staram sie lezec caly czas

Mini nadaje się, można dać trochę więcej miodku to będzie bardziej przyswajalne dla dziecka jeśli chodzi o smak (ale mój mąż jak dziecko i łyknął ;-))
tunia pyzy z mięsem też bym chętnie wciagnęła :tak:

Kasiurek wiesz, że odstawienie antybiotyku przed czasem może zaszkodzić bardziej niż pomóc, może jakoś dasz radę wytrzymać

Kasiurek bierz antybiotyk do końca,tak jak lekarz zalecił

Amandla czekamy na wieści z wizyty

_Lina :-D dobre,ja mam ochotę na pyzy z mięsem,ale jeszcze jakby ktoś mi je zrobił

Parelandra super,że wszystko ok po wizycie

reklama
Do góry