reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kasiurek nie odstawiaj antybiotyku sama, jeśli lekarz kazał ci brać 10 dni, to nie przerywaj; przecież antybiotyk to nie witaminy; rozumiem, że odczuwasz dyskomfort ale tak nie można, zwłaszcza że w środę idziesz do gina

reklama
Kasiurek nie odstawiaj antybiotyku sama, jeśli lekarz kazał ci brać 10 dni, to nie przerywaj; przecież antybiotyk to nie witaminy; rozumiem, że odczuwasz dyskomfort ale tak nie można, zwłaszcza że w środę idziesz do gina

rozumiem ale ja ledwo co wytrzymuje dzis a jescze jutro i dopiero po jutrze mam gina zoabcze - ahhhhh dzwnie sie czuje grrrrr a teraz sie pojaiwl sluz taki plodny zoabcze na razie staram sie lezec caly czas

Mini nadaje się, można dać trochę więcej miodku to będzie bardziej przyswajalne dla dziecka jeśli chodzi o smak (ale mój mąż jak dziecko i łyknął ;-))
tunia pyzy z mięsem też bym chętnie wciagnęła :tak:

Kasiurek wiesz, że odstawienie antybiotyku przed czasem może zaszkodzić bardziej niż pomóc, może jakoś dasz radę wytrzymać

Kasiurek bierz antybiotyk do końca,tak jak lekarz zalecił

Amandla czekamy na wieści z wizyty

_Lina :-D dobre,ja mam ochotę na pyzy z mięsem,ale jeszcze jakby ktoś mi je zrobił

Parelandra super,że wszystko ok po wizycie

reklama
Do góry